Şimdi Ara

OUTLAST 2 KONUSU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar konudada belirttiğim gibi outlast 2'nin konusunu kısmen aldım. Bu bilgi tarafıma şu an amerikada work and travel programında olan arkadaşımdan geldi. Oda red barrels'da çalışan bir kişiden almış bu bilgiyi başta inanmadım ama şahsen aktardığı bilgi çokta saçma gelmedi. Arkadaşımın bana aktardığı bilgiyi direk sizinle paylaşıyorum. KONU: Murkoff dan maalesef kurtulamıyoruz. Bu seferde oyunu başka bir gözden oynayacağız. Oyundaki karakterimizin ismi James Dunn. Oyunda yer alan siyah komandolardan birini oynayacağız. Oyunda bu sefer kısıtlı şekilde silah kullanabileceğiz. Bu sefer pil değil mermi bulmaya çalışacağız. Oyundaki yaratıklar daha saldırgan, daha akıllı ve daha fazla olacak. Yani saklanmakla kurtulmak o kadar kolay olmayacak. Ayrıca komandoları oynadığımız için ilk oyun ve dlcdeki ana karakterlerimizin yüzünü görmek içten bile değil :) Bu bilgi doğru mu değil mi hepimiz göreceğiz. Şu an arkadaşımdan alabildiğim daha doğrusu onun alabildiği bilgi bu kadar yeni bilgiler geldikçe sizinle paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esad123 -- 4 Eylül 2015; 21:22:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esad123

Evet arkadaşlar konudada belirttiğim gibi outlast 2'nin konusunu kısmen aldım. Bu bilgi tarafıma şu an amerikada work and travel programında olan arkadaşımdan geldi. Oda red barrels'da çalışan bir kişiden almış bu bilgiyi başta inanmadım ama şahsen aktardığı bilgi çokta saçma gelmedi. Arkadaşımın bana aktardığı bilgiyi direk sizinle paylaşıyorum. KONU: Murkoff dan maalesef kurtulamıyoruz. Bu seferde oyunu başka bir gözden oynayacağız. Oyundaki karakterimizin ismi James Dunn. Oyunda yer alan siyah komandolardan birini oynayacağız. Oyunda bu sefer kısıtlı şekilde silah kullanabileceğiz. Bu sefer pil değil mermi bulmaya çalışacağız. Oyundaki yaratıklar daha saldırgan, daha akıllı ve daha fazla olacak. Yani saklanmakla kurtulmak o kadar kolay olmayacak. Ayrıca komandoları oynadığımız için ilk oyun ve dlcdeki ana karakterlerimizin yüzünü görmek içten bile değil :) Bu bilgi doğru mu değil mi hepimiz göreceğiz. Şu an arkadaşımdan alabildiğim daha doğrusu onun alabildiği bilgi bu kadar yeni bilgiler geldikçe sizinle paylaşacağım.

outlast 2 çıktı,dediklerinle alakası yok.Amerikadaki arkadşaınında güvenilmez olduğunu anlamışsındır umarım

• yalanmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Overwatch 2 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Dead Island 2 [PC - ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.