Şimdi Ara

Outlast görüntü sorunu!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
5
Favori
15.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu indirdim 3.5 gb lik bir boyutu vardı kurulumu çok değşikti kurdum crack yaptım ancak sürekli .dll uzantılı dosyalar eksik diye hata aldım yaklaşık 10 tane filan dll uzantılı dosya indirdim inat ettim ve oyunu açmayı başardım ancak bundan sonrada new game dediğimde ortada loading dönüyor sonrada haporlorde pıt diye sanki bir jak oturma sesi gibi bir ses geliyor (bence alakası var) sonra ekran gelmiyor oyle kararık duruyor oyun yeni olduğu için çözüm bulamadım hiç yok bu sorunu yaşaypı çözebilen varsa yardım ederse çok sevinirim.

İsterseniz SS'de atabilirim.

• Hayrına Upluyorum Kardeş Bilemedim çözümünü bu arada.
  • up up up
  • Up up Up kardeş ulaş bana oyunun update i var 2 tane bendede vardı oyun cıtır pıtır ses ler geliodu şiyah ekran hatada vermiyordu ama arkada oyun devam ediyordu updateler ile çözdüm sorunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 6 Eylül 2013; 12:50:49 >
  • bende kurdum oyunun tum ayarlarını yaptım ama nedense new game deyıp oyuna başlayınca yazılar cıkıyor ve sonra sıyah ekranda kalıyor ne yapmam gerek
  • Bendede o durum olmustu.Oyunun kurulu oldugu yerdeki yerden Binaries/Win64(Yada Bin64) klasorunun icinde outlast.exe uygulamasini yonetici olarak calistirip actim duzeldi.Launcherdan girmedim yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Bendede o durum olmustu.Oyunun kurulu oldugu yerdeki yerden Binaries/Win64(Yada Bin64) klasorunun icinde outlast.exe uygulamasini yonetici olarak calistirip actim duzeldi.Launcherdan girmedim yani.

bende OLgame.exe var ama yapılandırılmamış dosya görünümünde masaüstündeki outlas simgesi ile çalıstırdım bu sefer menu gelmeden siyah ekran geldi onun üstünde OLgame diye bi dosya vardı onu yönetici actım değişmedi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skyrim ses sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDuMaNx

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Bendede o durum olmustu.Oyunun kurulu oldugu yerdeki yerden Binaries/Win64(Yada Bin64) klasorunun icinde outlast.exe uygulamasini yonetici olarak calistirip actim duzeldi.Launcherdan girmedim yani.

bende OLgame.exe var ama yapılandırılmamış dosya görünümünde masaüstündeki outlas simgesi ile çalıstırdım bu sefer menu gelmeden siyah ekran geldi onun üstünde OLgame diye bi dosya vardı onu yönetici actım değişmedi durum

Mesaj yolladım hocam

• magicans kullanıcısına yanıt
    Sağ olsun magicans kardeşim sayesinde oyunu sorunsuz oynuyorum aynı sorunu olanlar özelden mesaj atsın update dosyaları verebilirim.
  • xDuMaNx kullanıcısına yanıt
    +1
  • bende de şöyle bi görüntü sorunu var neden olabilir ?

Outlast görüntü sorunu!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

bende de şöyle bi görüntü sorunu var neden olabilir ?

Outlast görüntü sorunu!!

Ekran kartını güncellemelisin kardeşim en son çıkan drıver ı kurmalısın...
  • teşekkür ederim düzeldi
  • +1
    banada outlast update dosyasını gönderirmisin
  • Hocam bana da yollayabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar şu anda aynı sorunu ben yaşıyorum yardımcı olabilicek var mı ?
  • parlattim P kullanıcısına yanıt
    Özeline gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDuMaNx

Özeline gönderdim

kardesım bendede aynı sorun var banada rıca etsem gonderırımısın ?
    arkadaşlar oyunu indirdim kurdum oyunun ustune basıyorum açmak için boyle kalıyor sonra hata veriyor uygulama yanıt vermiyor,ayrıca ekranı büyült diyiceksiniz erkan büyütme düğmesine basılmıyor lütfen yardım edin sorun nedir en çok oynamak istediğim oyun,şimdiden teşekkürler..
     Outlast görüntü sorunu!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.