Şimdi Ara

Outlook 2007 ve Proxy İmdat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu proxy denen şeyle tanışma fırsatım oldu şimdiden çıldırmak üzereyim. Ben bir öğrenci evinde kalıyorum, internete ise kablolu ağ üzerinden ve bir proxy ile şifre girerek bağlanıyorum (192.168.1.1 Port numarası ise 3128) ayrıca IP ayarını otomatikte DNS yi ise 212.216.112.222 ve 212.216.172.162 de kullanmam gerekiyor. İnternet explorer programlarıma gereken ayarları yaptım onlar çalışıyor, bir ara msn de çalışıyordu ama anlamadım o da artık çalışmaz oldu (hata kodu:80048820). Sorun şu ki hiç bir şekilde outlook'u çalıştıramadım, msn'e ve browser lara gereken proxy ayarlarını yaptım ama outlook için nöyle bir ayar bulamadım (hata kodu: 80042108). Bunun için ne yapabilirim?

Sorunumun diğer kısmı ise; bunun yanında internet üzerinden kullandığım bazı programların proxy için ayar kısmı bile yok, hiç bir şekilde bağlanamıyorlar. Onlar için yapabileceğim bir şey var mı bilemiyorum. İşin aslı merak ediyorum ki şunu yapan bir program var mı; ben proxy ayarını şifreyi sadece o programa yazayım, browser lar ve diğer programlar onun üstünden bağlansın hepsini o yönlendirsin hiç birine ayar yapmayım ki sorun da ortadan kalksın. Umarım böyle bir şey mümkündür. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkan -- 6 Eylül 2009; 1:56:59 >

• Sanırım şöyle de bir sorun olabilir; sunucudan outook'un kullandığı port kapatılmış olabilir, ama bu seferde outlook'un hangi portu kullandığını bilmek ve bu portun kapalı olup olmadığını kontrol etmek lazım.

WinMail'i de denedim o da çalışmıyor çünkü, her ne kadar İnternet Explorer yarlarını kullandığını söylese de.
  • outlookta portlarını kontrol et turktelekom portlarını değiştirdi smtp portu onceden 25 kullanıyordu turk telekom bu portu kapattı 587 yaptı bunu kontrol et derim
  • Ben aynı bilgisayarla okuldan bağlanabiliyorum ama evden bağlanamıyorum. Bu sorunun başladığından beri yurt dışındayım uzun bir süre daha burada olacağım, sanırım Telekomun bir değişikliğinden kaynaklanmış olamaz. Sanırım benim kaldığım yerin sunucusunda bu portlar kapatılmış, her ne kadar ben WinMail'e de Outlook'a da Explorer ayarlarını kullan desem de nafile. Bir türlü beceremedim...
  • o zaman oranın server yetkilisiyle konusmanda fayda var derim
  • Buranın yetkilisiyle konuştum, outlook için bir sınırlama olmadığını söyledi. Acaba, Kaspersky Internet Security ile mi ilgili, yoksa yetkilinin de mi haberi yok?

Bunu anlamanın bir yolu var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.