Şimdi Ara

Outlook Express 6 hesaplari bir yerde sakliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim laptop, dell inspiron 600m genel olarak hakkin rahmetine kavustu, sebebi ise mother board'daki sicaklik olcer zarar gormus ve artik olcemedigi icin pc acilmaz oldu, her neyse, bende internal 2.5'' cikartip external enclosure ile benim diger PC ye bagladim,
    tabi ki butun e-maillerimi ve diger butun bilglerimi alabildim icinden..
    fakat butn hesaplarimi export edemedigimden cikartamiyorum.
    tamam hemen hepsini biliyorum aklimdan ama bisey kacirmak istemedigim icin bunlari ordan bir yerden cikartip yenisine eklemek istiyorum.

acaba bu hesaplari bir yerde sakliyor mu ?

bilginiz varsa sevinirim.

ayrica eski Firefox thunderbird'de bir cok e-mailim vardi.. *nedense hep double geliyor, sanirim server probelmi.. her neyse, onlari da save etmek istiyorum, OE'nin identities'i gibi thunderbird de e0-mailleri teker teker mi sakliyor yoksa package mi? bunlari da transfer edebilirmiyim acaba.

tesekkurler

saygilar

• C:\Documents and Settings\pc1\Local Settings\Application Data\Identities\{83154E4B-A334-4C21-8484-43D738178FBB}\Microsoft\Outlook Express
    yukarıdaki yolu takip ederseniz tüm mailllerinizi tekrar yükleyebilirsiniz. maillerinizin windowstaki kaynağı burası. tabi iki işletim sistemi varsa winxp yi hangi partiona yüklediyseniz d veya e olarak aynı işlemleri yapabilirsiniz.
  • sagolasin,

aslinda {83154E4B-A334-4C21-8484-43D738178FBB} degisken.
    zaten ben maillerimi yuklemistim daha onceden, maillerde sorun yok bunu belirttim, sorun hesaplari getirmek
    sanirim hesaplari daha onceden .iaf olarak export etmedikce obur tarafa atamiyoruz, bana oyle geliyor..

neyse
    sagol tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.