Şimdi Ara

Outlook mail açıldığı gibi kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
12.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Office 2007 kullanıcısıyım. Bir kullanıcıdan mail geliyor, mailin üzerine geldiğiniz gibi outlook kapatılıyor hatası verilip kapanıyor
    herhangi bir hata kodu yok, sadece 2 kişiden gelen maillerde böyle oluyor
    mailler hotmail, gmail gibi yerden değil direk şirket domaininden geliyor
    maili atan firma bilgisayarında virüs programı var, boş mail atsa dahi bu şekilde oluyor
    firma yetkilisine sordum, başkasından şu ana kadar böyle birşey duymadığını söyledi
    bizim bilgisayarlarda virüs programı var, herhangi bir virüs hatası vermiyor
    office'i güvenli modda çalıştırdığım zaman mail açılıyor, onun haricinde açılmıyor. Lütfen "güvenli modda kullan sende o zaman" demeyin, sevmiyorum o şekilde kullanmayı
    dahası sadece benim pc'de değil bir başka arkadaşıma da aynı kişiden gelen maillerde bu şekilde oluyor, ikimizin de pc'si tamamen aynı özelliklerde, office'ine kadar.

aynı şeyi word'de de yapıyordu, bazı word dosyalarını açmıyordu
    Menü>>Word Seçenekleri>>Güven Merkez>>Güven Merkezi Ayarları>>Eklentiler>>Tüm uygulama eklentilerini devre dışı bırak
    dediğim zaman word düzeldi, ama outlookta böyle birşey yok.
    Eylemler>>Güven Merkezi kısmındaki tüm değişkenleri denedim, kapattım herşeyi ama yine de olmakta.

sanırım tüm bilinenleri yazdım.

sorunum ve çözümüm nedir?

şimdiden teşekkürler;

• Selam;

Güvenli modda sıkıntı çıkmıyorsa sorun anti virüs programlarında kaynaklanıyor olabilir.

Ayrıca sorun eklentilerden de kaynaklanabilir;

Araçlar > Güven Merkezi > Eklentiler (Tools > Trust Center > Add-ins) kısmından eklentileri tek tek kaldırarak hangi eklentinin soruna neden olduğunu anlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.