Şimdi Ara

OUTLOOK Mail Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Outlook altında kayıtlı iki hesabımdan birisi sorunsuz çalışıyorken, diğeri mail serverına bağlandığında bilgisayarı kilitlenme noktasında yavaşlatıyor. restart atmadan kendine gelmiyor.

hesaplarımda sorun yok, ayarlar doğru.
    web mailden maillerime baktım, yüklü bir dosya yok.
    norton 2004 kullanıyorum, onun dediğine göre virüs de yok.

sebep ve çözüm ne olabilir?

• Mail serverde tanımlı olduğuna eminmisin, diğer hesabı kaldırıp sadece o hesabı kur bakalım aynı şeyi yapıcakmı. Veya uzun zamandan beri mail alamadıysan bi anda yığılma olacağından kilitleniyo olabilir.
  • benım basımada aynı sorun geldı hesapları kaldırıp yenıden yukledım duzeldı bır dene belkı olur
  • bırde sunu dene gelen kutusu cok fazla doldugu zaman da yapar bunu, gelen maıllerın bırazını baskabır ornegın taslaklara gıbı yada yenıbır dosya acıp ıcıne tası duzelebılır denemek lazım. hem sılmemıs olursun hemde gelen kutusunda yer acılır
  • kardes FİSHERS ın dedıgıne katılıyorum bır onu dene yınede cozulmezse web maıl ustunde bır cop kutusu var sen maıllerı outlookla cektıgın ıcın sılınen maıller orada tutuluyor. buda makınenın kasmasına sebep oluyor benı basıma da senın kı gıbı bır durumda gelmıstı ben sorunu bu sekılde cozdum. bakarsın ondan olabılır kendıne ıyı bak kolay gelsın arkadasım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.