pioneer 9350sd ye bağlı 13 cm'lik 4 hoparlör var kapılarda. aracı zangırdatmadan, genelde camları açmadan müzik dinliyorum, temiz ve derin bi bass sesi eklemek istiyorum. akra cam önüne 2 oval mi almam daha mantıklı yoksa tek bi 20-25 cm lik woofer mı? veya daha başka bir sistem mi? bana woofer daha mantıklı görünüyor. bass amfileri pahalı geldi bana. 80-100 liralık alpin amfiler var. yine 25 cm lik alpin woofer 50-80 lira arası satılıyor. ikisi işimi görür mü? saygılar.
gt5 ile jbl 301.1 al tamam
quote:
Orijinalden alıntı: lucadris24
bunlar uymaz bana üstad. birincisi woofer 30 cm lik. ben en fazla 25 cm lik woofer istiyorum. araca uymuyor çünkü. ikincisi de amfinin fiyatı bütçeyi aşıyor. sağol yine de.
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan34
quote:
bunlar uymaz bana üstad. birincisi woofer 30 cm lik. ben en fazla 25 cm lik woofer istiyorum. araca uymuyor çünkü. ikincisi de amfinin fiyatı bütçeyi aşıyor. sağol yine de.
bütçe nedir?
quote:
quote:
quote:
üstteki amfi ile alttaki wooferlardan birini alsam olmuyor mu? dinlediğim müzik günlük en fazla 1 saat. teybin bassını ve sesini biraz açınca 13 cm lik hoparlörler cortluyor. onun önüne geçmek için woofer düşünüyorum. o yüzden fazla para vermek te istemiyorum.
2.el 25cm free air bass alın amfi olarak jameson 505 kablolar sigorta montaj 70 -80 tutar
quote:
2.el 25cm free air bass alın amfi olarak jameson 505 kablolar sigorta montaj 70 -80 tutar
jameson 505'i öneren olmuştu bana. ok. ama 2.el 25 cm'lik free air bass ilanı yok internette hiç.
quote:
quote:
jameson 505'i öneren olmuştu bana. ok. ama 2.el 25 cm'lik free air bass ilanı yok internette hiç.
arka cam önüne koyarsın 30 cm al
quote:
quote:
quote:
arka cam önündeki ecza kutusunu çıkarıp onun yerine koyacağız ama tesisatçı arkadaş 30 cm sığmaz buraya, en fazla 25 cm olmalı demişti. kestirip orjinali de bozmak istemiyorum. seneye falan satacam aracı çünkü.
quote:
quote:
quote:
quote:
arka cam önündeki ecza kutusunu çıkarıp onun yerine koyacağız ama tesisatçı arkadaş 30 cm sığmaz buraya, en fazla 25 cm olmalı demişti. kestirip orjinali de bozmak istemiyorum. seneye falan satacam aracı çünkü.
75 tl'lik olan daha temiz duruyor. hem diğeri 400 bu ise 500 watt. ok. bununla bi irtibata geçeyim ben. teşekkür ederim tekrar.
Eğer dediğiniz gibi kapılar zıngırdamadan hafif temiz bir ses istiyorsanız oval hop. yeterli bence pioneer ts 6992S alın derim ben, en kötü wooferda bile azda olsa kapı vea bagajdan ses geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: JuMMpeR
Eğer dediğiniz gibi kapılar zıngırdamadan hafif temiz bir ses istiyorsanız oval hop. yeterli bence pioneer ts 6992S alın derim ben, en kötü wooferda bile azda olsa kapı vea bagajdan ses geliyor.
haklısınız, bunu söyleyenler olduğu için oval olsun dedim ben de. ovallerde de amfisiz doğru düzgün ses çıkmıyormuş, jameson 505 amfi bakıyorum şu ara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme