Şimdi Ara

Overclock/gamer bilgisayara yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar yapacagim bilgisayarda web development ve oyun oynamak icin kullanacagim. Icine linux kuracagim icin nvidia ekran karti aliyorum ve ileride(4-5 yil) bilgisayara para harcamasi yapmayacagim icin overclock ozellikleri olabilen aletler yaptim.

Anakart : Asus P8Z68 Pro 1155 socket
    GPU : Asus ENG 560 TI DCII 1GD5
    PSU : Corsair Enthusiast TX 850W V2 silver
    CPU : Intel i5 2500k
    Kasa : CoolerMaster HAFX BLACK
    Ram : Corsair XMS3 8GB DDR3
    CPU-Cooler : Noctua DH-14

Toplamda 2200TL (+-50) Lira veriyorum. Sizce nasil? Ne eklentiler cikarmalar yapmaliyim? (4TB HDD ve 256GB ssd var, cdroma gerek yok harici bitane kullancam)

Ekstra olarak bitane temp monitor almayi dusunuyorum ve kasayi ozellikle hafx istiyorum cunku cok hosuma gidiyor ve ileride alacagim sivi sogutma sistemini icine kurabilecegim.

Genede elestrilere ve kritiklere acigim, Ozellikle ekran karti ve anakart olarak. Noctuadan da biraz supheliyim sigip sigmama konusunda. gerisinde dh-14'den sasmam.

Tesekkurler

• Anakartı MSI P67A-GD65 alın. GPU olarak MSI'ın Hawk soğutma sistemli modelini tercih edebilirsiniz ama DC II'de gayet iyi bir tercih. Ram olarak G.Skill Sniper öneririm. Soğutucu seçiminiz de güzel. O soğutucu HAF 912'ye sığıyor. HAF 942'ye rahatlıkla sığar. Şimdiden hayırlı olsun.
    Saygılar.
  • kasaya sigmasindan daha cok ram socketlerini blocklayacagindan endiseleniyorum. zira biraz arastirma yaptigimda herkez ya ramlerinin ustunun cizilmesinden veya heatsinklerden sizan isidan ram fault yediklerini soyluyorlar.

denemis gormus olan bir arkadas varmidir acaba?

//GD65'e de bakiyorum suan, neden almami onerdiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hildezard -- 4 Ağustos 2011; 15:32:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.