Şimdi Ara

Overclock Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1080 FE kullanıyorum bu yüzden çok ağır bir overclock yapamıyacağım değerleri ne derece değiştirmem gerekir sizce ?

Overclock Hk.

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimden o an sana yapmak istediğim şey.

Arkadaşlar son model bugatti veyron satın aldım ama nasıl daha hızlı yapabilirim. :D

Ya da ne bileyim helikopterden helikoptere ters salto atarak atlamak sorun değil de aynı anda şarjör değiştirmek olayı zorlaştırıyor demek gibi.

Ya da henüz kameralı telefonların olmadığı dönemde bizim teyze oğlunun yurt dışında getirdiği telefonu servise götürünce ilk defa renkli ekranlı telefon gören teknik elemanı sorunu ne diyince fotoğraflar eskisi kadar net çıkmıyor dediğinde adamın "fotoğraf da mı çekiyor" demesi misali bir şey.

Kısacası sahip olduğun karta olası bir kıskançlık ile bakıp "adamda bu kart var performansı yetmiyormuş da bir de OC yapmak istiyor. Lanet olası suratını yumruklamak istiyorum dostum" diyerek sağ ve sol kroşeler ile girişmek istiyorum mesajı idi.

Uzun lafın kısası o an aklıma gelen bir sahne idi ve daha da kısası ŞAKA.

Kart hayırlı olsun.

• İnternetten baktığım incelemelerde Witcher 3 gibi kasıntı oyunlarda FE kartların 82-85 derece civarında çalıştığınız gördüm.Yani kartınız overclock yapmaya pek uygun değil.Ya yeni soğutucu alacaksınız overclock yapmayı öyle düşüneceksiniz.Ya da böyle devam edeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

İnternetten baktığım incelemelerde Witcher 3 gibi kasıntı oyunlarda FE kartların 82-85 derece civarında çalıştığınız gördüm.Yani kartınız overclock yapmaya pek uygun değil.Ya yeni soğutucu alacaksınız overclock yapmayı öyle düşüneceksiniz.Ya da böyle devam edeceksiniz.

Hocam benim kartı sürekli takip ediyorum Withcer 3 de 73 dereceyi geçmedi aynı şekilde gta 5 de de 72 dereceyi gördü maksimum ve oyunlar hep 2k ultrada yani zaten öyle hard bir overclock yapamayacağımı belirttim fe olduğu için

• DigitalWorld kullanıcısına yanıt
    Hocam bukadar yorum yazıp kendini yoracağınıza yardımcı olsaydin keşke :) bilmemek ayıp değil öğrenmeye çalışıyorum ve riskli bir iş kafamıza göre hareket etmek doğru olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 21 Ekim 2016; 12:09:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Anakart güç sorunu Hk.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sıra sıra gpu ve memory hızını 20 şer mhz artırın.Maksimum limitlerinizi bulun.Önce gpu hızını sonra memory hızı için limitlerinizİ bulun.7/24 kullanım için maksimum limitlerin biraz altına düşürüp kullanın.Power target ve gpu voltajı da maksimuma çekmeyi unutmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.