Şimdi Ara

Overclock yadım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sitede yeniyim sizden bir konuda yardım istiyorum ama durumum iyi olmadığı için elimdeki imkan bu kadar önyargılı davranmayın lütfen.

Anakartım gigabyte ga 965p ds3p rev 3.3 işlemcim intel core 2 duo E8400 3.00 ghz overclock yapmak istiyorum. hızı 4.00 ghz kadar çıkabiliyormuş bana 3.5 de yeterli acaba volt değerlerimi kaç yapmam gerekiyor bide 800 hz destekleyen ramlerim bir türlü 667nin üstüne çıkmıyor?

alttaki resimde system voltajın ayarlandığı ekran var soğutucumunda resmi var buna göre volt kalemlerinin değerlerinde yardım ederseniz sevinirim ben yapamıyorum şimdiden herkeze teşekkürler.

http://hizliresim.com/kkRpWJ

http://hizliresim.com/YBRpNk

• Yardım eden yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yardım eden yok mu acaba??
  • 0,5GHZ İçin voltaja Gerek Olmayabilir.Anakartında Cpu Configuration PC Health Status (Her Anakartta Farklı)Bu Adda Buna Yakın bir Menü Vardır.Ona Giriniz sonra ilk olarak Garantilemek için Ramların MHZ Lerini düşür.Daha sonra FSB Değerini 5 Er 5 er arttır Her 5 seferde F10 Yapıp Kaydet Çık Ve aç 2 3 Denemede Bir Windows'a bak stabiliteyi Test Et.Sıcaklığa Bak Tekrar Arttır FSB Yi Korkma İstediğin Düzeye Geldiğin zaman dur daha ilerie Voltaj Gerekebilir.F10 Yap Çık ve kullan Farkı Hıssedersin Eğero 0.5 GHZ Arttırana kadar Bir denemnde PC Görüntü Vermez ise Korkma Kapat Bios Pilini çıkart ve 5 dk bkle o ara PC Nin güç kablosu çekik iken 3 5 10 kere açma tuşuna bas pc nin sonra tak bios pilini işlemci Default Hızına Döncek Tekrar YTükseltmeye Başla Siyah Ekrana Sebep olan FSB Değerine Getirme Onun bir Gerisinde Dur.Sakın Birden 20 30 FSB Arttırıp indirme yakarsın.Kolay Gelsin Sorunun olursa Sor Cevaplarım.

• İlgine alakana çok teşekkür ederim yarın deneyeceğim umarım başarırim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.