Bildirim
Overclock Yaptırsam Faydası Olur mu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
ne için overclock yaptıracaksınız ki ?, siz bence yaptırtmayın sadece yaptırtmak için yapıyorsunuz gibime geldi ihtiyacınız olduğunuzdan değil. -
İşlemciye O.C yapmak eyvallah kolaydır yapılır. Fakat soğutucun uygun mu ? ne için yaptırcaksın ? darboğaz mı yaşıyorsun ? -
Yok arkadaşlar can sıkıntısından yaptırmıyorum. Oyunlarda maalesef performans düşüklüğü yaşıyorum darboğaz yani. Soğutucum uygun mu bilmiyorum pek bilgim yok bu konuda -
quote:
Orijinalden alıntı: keyword400
Yok arkadaşlar can sıkıntısından yaptırmıyorum. Oyunlarda maalesef performans düşüklüğü yaşıyorum darboğaz yani. Soğutucum uygun mu bilmiyorum pek bilgim yok bu konuda
Soğutucunuzun resmini çekip paylaşamıyorsanız dahi insanların nasıl yarımcı olmasını bekliyorsunuz.
Soğutucu iyi ve montajı düzgün yapılmış ise anakart ve ramler müsait parçalar olduğunda cpu performasnlı olup o.c ile şahlanan bir seridir.
Şu anki fx 6xxx serisinden nm dezavantaj dısında her daim favorimdir.. -
Bu işlemciye çok iyi o.c. yaptırabilirsiniz ama soğutucu önemli bir etken şuanki ısı durumlarına bakarak da soğutucu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz iyiyse yürürsünüz iyi değilse 100 tl gibi bir masrafla hem kaliteli soğutucu hem de macunu alıp uçurursunuz bilgisayarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında kullandım bu işlemci iyi o.c oluyordu ama sık sık macun değiştirmek zorunda kalıyordum
thermaltake firo ock işlemci soğutucu ile kullanmıştım hava soğutma ve iki fanlı idi işlemciyi buz gibi yapıyordu
iyi soğutma gerek yoksa ram veya anakart yakma durumu oluyor veya diğer bileşenlere zarar veriliyor
bu sefer sıkıntı oluyor
yinede karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 23 Haziran 2016; 8:49:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X