Şimdi Ara

Overclock Yaptırsam Faydası Olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim "AMD Phenom(tm) II X6 1055T - 2.80 GHz" ekran kartım "Nvidia GeForce GTX 760" ... İşlemcime overclock yaptırmak istiyorum ben yapmayı bilmiyorum. Yaptırsam faydası olur mu gerçekten yoksa işe yaramaz mı bu arada lazım mı bilmiyorum ama "psu 500 watt" .

• ne için overclock yaptıracaksınız ki ?, siz bence yaptırtmayın sadece yaptırtmak için yapıyorsunuz gibime geldi ihtiyacınız olduğunuzdan değil.
  • İşlemciye O.C yapmak eyvallah kolaydır yapılır. Fakat soğutucun uygun mu ? ne için yaptırcaksın ? darboğaz mı yaşıyorsun ?
  • Yok arkadaşlar can sıkıntısından yaptırmıyorum. Oyunlarda maalesef performans düşüklüğü yaşıyorum darboğaz yani. Soğutucum uygun mu bilmiyorum pek bilgim yok bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyword400

Yok arkadaşlar can sıkıntısından yaptırmıyorum. Oyunlarda maalesef performans düşüklüğü yaşıyorum darboğaz yani. Soğutucum uygun mu bilmiyorum pek bilgim yok bu konuda

Soğutucunuzun resmini çekip paylaşamıyorsanız dahi insanların nasıl yarımcı olmasını bekliyorsunuz.
    Soğutucu iyi ve montajı düzgün yapılmış ise anakart ve ramler müsait parçalar olduğunda cpu performasnlı olup o.c ile şahlanan bir seridir.
    Şu anki fx 6xxx serisinden nm dezavantaj dısında her daim favorimdir..
  • Bu işlemciye çok iyi o.c. yaptırabilirsiniz ama soğutucu önemli bir etken şuanki ısı durumlarına bakarak da soğutucu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz iyiyse yürürsünüz iyi değilse 100 tl gibi bir masrafla hem kaliteli soğutucu hem de macunu alıp uçurursunuz bilgisayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında kullandım bu işlemci iyi o.c oluyordu ama sık sık macun değiştirmek zorunda kalıyordum

thermaltake firo ock işlemci soğutucu ile kullanmıştım hava soğutma ve iki fanlı idi işlemciyi buz gibi yapıyordu

iyi soğutma gerek yoksa ram veya anakart yakma durumu oluyor veya diğer bileşenlere zarar veriliyor

bu sefer sıkıntı oluyor

yinede karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 23 Haziran 2016; 8:49:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce imza atsam sorun olur mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.