selam arkadaşlar,geçen hafta forumdan aldığım bigliler doğrultusunda kasa topladım. kasa toplarken benzer konular olduğu için yeni konu açmaya gerek duymadım. amacım güncel oyunları orta detaylarda oynamaktı amacıma ulaştım diyebilirim.ancak şimdi çoğu insan gibi benide overclok merakı sardı. işlemcime overclok yapmak istiyorum, forumda konuyu araştırdım benzer konular var hatta aynı işlemci ile bu işlemi yapanda var ancak nasıl yapıldığını anlayamadım yani değerler verilmiş işte şu kadar arttırdım denmiş ama nereden nasıl yapıldığını anlayamadım bu konuda biraz ayrıntılı ve basit anlatımla yardımcı olursanız sevinirim. birde overclok zararı varmıdır işlemci ömrünü kısaltırmı sağlanıcak artış güncel kullanımda oyunlarda hissedilirmi açıkçası bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim. sistemim; işlemci : amd athlon 64 x2 5000+ am2 anakart : asus m2a-mx 690v ekran kartı : sapphire hd 4670 512 mb g ddr3 ram : kingston 2 gb ddr 800 mhz cl 6 tek modül kasa : coolermaster elite rc 333 sabitdisk : samsung 160 gb sata 2 ncq
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme