Şimdi Ara

Overlock Sistem için Ram Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aşağıda kullandığım sistem için sizlerden ram önerisi rica ediyorum.

CPU: AMD 3.7+ SAN DIEGO
    MB: ASUS A8N-E
    RAM ????
    GPU: GIGABYTE 512 MB 7800 GT
    COOLER: THERMALTAKE BIG TYPHON 4 IN 1
    PS: TAGAN TG530-U22

Tşk.

Cressi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cressi -- 9 Nisan 2006; 18:33:11 >

• 2x1 gb ise ocz gold edition derim 270 stabil yapıyor 1:1 ancak seçenekler o kadar çok ki :)
  • Cevabın için teşekkürler over and under.

Amacım elimdeki hardware ile max oc performası almak. Şu an elimde 4 x 512 MB Kingston PC3200 ram var. Ama HTyi 245 üzerine çıkardığım zaman ramleri 266 mhz'e indirmek zorunda kalıyorum. Buda benim ciddi anlamda canımı sıkıyorum.

Her türlü ram önerisine açığım. Yeterki elimdekiler gibi bayılmasın :)

Teşekkürler...
  • şu an alabileceğin en iyi ürünlerden biri..
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=SP01664
  • Önerin için Teşekkürler.

Bu segmente işin sonu bu ramlar sanırım ?

Bende bir kere adam gibi birşey alıp, sistemi en azından 6 ay ellemiyeyim diyorum.

Tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cressi

Önerin için Teşekkürler.

Bu segmente işin sonu bu ramlar sanırım ?

Bende bir kere adam gibi birşey alıp, sistemi en azından 6 ay ellemiyeyim diyorum.

Tşk.

açıkçası sana önerdiğim gskill ramler gerçekten timing değeri olarak da samsunglu chipli olarak OC değeri olarakda oldukça yükseklere çıkabileceğin sağlam ramler..benim param olsam o kiti düşünmeden alırım lâkin çizimle uğraşıyorum ama malesef şu an maddi durumum iyi değil çok açıldım
  • Valla yüzbaşı öneriyorsa sanırım bizede almak düşer :) Bu son zamanlarda account saving olayına girdiğim için sanırım bu bütçeye çıkabilirim.

Bu arada ürünü istanbul'dan temin edebilir miyim ?

Teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence geil one veya ultra-x mesela ultrax suan piyasada 550mhzde en dusuk zamanlamalarda calisan ram ama bu oc ramleri niye bu kadar pahali ya allah hepimizin kesesine bereket getirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cressi

Valla yüzbaşı öneriyorsa sanırım bizede almak düşer :) Bu son zamanlarda account saving olayına girdiğim için sanırım bu bütçeye çıkabilirim.

Bu arada ürünü istanbul'dan temin edebilir miyim ?

Teşekkürler..

rica ederim..eee çizimle uğraşıyoruz ramden 3 aşağı 5 yukarı çakarız bu arada çizim işleriniz olursa yaparım son zamanlarda işler kesat..vallaha dostum fireballun var bayiileri ama o kadar herkes memnun ki tr nin en güvenilir firmalarından biri en azından muhatabın var siteden direk alabilirsin hatta bence elini çabuk tut cl2.0 serisini birçok kişi kaçırdığı için yanıyordu çabuk bitiyormuş

• Zannediyorsam pazartesine kadar mecburen bekleyeceğim. Bizim biraderler ramlerin bayi alış fiyatını hele bir öğrensinler :)
    Çizim işi olursa haberin olur.

Tşk.
  • kardeş ramleri 2. el almanı öneririm temiz bişey bulursan eğer SAMSUNG TCCD çipli olsun 2.8 voltla halledersin ben 2. el 2*512 dual PATRIOT XBLK aldım forumdan çok memnunum 2.5-3-3-5 te 280 yaptım üstüne uğraşmadım zaten işlemci sağolsun. neyse aldığım arkadaşsa DFI board la 312 yapmış tavsiye ederim
  • Üstad 2. el ram olurda takip edecek maalesef vaktim yok. Hafta içi iş mevzusundan zaten geberingenim. Hafta sonuda ancak ürün tespit edip alacak kadar vaktim oluyor :)

Ama ürünü istanbulda temin edecek bir yer söylersen en azından fiyat ve stok bilgisi alabilirim.

Teşekkürler...
  • istanbulda bilmiyorum varmı vardırda ben bilmiyorum ama ankara DFS bilgisayarda olması gerek oradan kargoyla alabilirsin sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.