Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk başlarda oyun cok hizli geldi bana taki bana uygun karakteri bulana kadar kendi taret olan bir robot var harika otesi bir karakter herkesi patir patir aliyorum her el en fazla damage bende cok hosuma gitri bende iyi bir takim bulursam oyunu almayi dusunuyorum. Ekip olarak oynamak cok guzel olacaktir. Ama oyunda bir amacsizlik var archv ya da silah ya da karakteri gelistirebilecegimiz bir sistem olsa guzel olurdu diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bastion op değil tek yiyen bir karakter ya. Roket le sağ sol yapa yapa alıyorsunuz Pharahla.

• Pharah'ı beğendim stun atıp roket ile yardırmak çok zevkli...2 el üstüste birinci oldm bırakmam artık.
  • bastionun counter'ı bence yalnızca widowmaker. bastion varsa karşıda widowmaker almak şart.

genji ile veya pharah ile öldürmek biraz zor çünkü bastiona yaklaşmanız gerekiyor bunlarda risk içeriyor o kadar düşmanın arasına girmeniz demek oluyor.

dün oynadığımız oyunda karşıdaki takım hero limiti olmamasından ötürü 3 bastion birden aldı. bunlar tabi saçma hareketler, fair play'e sığmaz.

bende bunu görünce widowmaker'a geçtim adamlar nereye kurulacağını şaşırdı takımımda biraz dayanıklı olunca dağıttık geçtik o bastionları.

burda bence takım içi iletişim ve takımdaki oyuncuların biraz aim'i iyi ve haritaya hakim oyuncular olması önemli.

ben sniper olunca sağdan soldan sızan genji ve tracerlar yüzünden rahat konum alamıyorum çünkü takım alan hakimiyeti kuramıyor. her yerde dolaşan düşman varken sniperlık yapılmaz ne yazıkki.

oyunda sağ sol ve orta şeklinde 3 koridor var her haritada bu mevcut. bunları tutan birileri olması zorakiyet. bu koridorlar tutuldumu sniper rahat snipe'lıyor, tank arkasına bakmadan önüne fokus oluyor vs vs. oyunun kaderini kısacası atılan gank'ler veya yenilen gankler belirliyor. iyi gank atan takım kazanıyor benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 9 Mayıs 2016; 15:52:53 >

• Oyunda bir amaçsızlık var bana mı öyle geliyor. Belli bir zamandan sonra sıkar gibi o kadar oyna öldür experince kazan neye faydası var hiç birşey elde var sıfır.
  • viktor1574 kullanıcısına yanıt
    Ranked gelecek? Her ay heroic ligine girenler özel skinler vesaire alacaklar sanırım. Hearthstonedaki gibi bir sistem olacak yani. Ayrıca her ne kadar bir süre sonra bitecek olsa da sevdiğin herolara skin toplama amacı da var.
  • çok arada kaldım. haftasonu denedim ve beğendim, parasınada değer ama tek başıma 2 ay oynayıp sıkılırmıyım acaba bilemiyorum
    takım lazım o zaman zevkli olur...
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    Ekle o zaman üstat. Ben dhden herkesi ekliyorum. İnş. yaza güzel bir ekip toplayacağım. Supportu tankı carrysi falan. Herkesle oynayıp neler oynuyorlar görmeye çalışıyorum. Biraz ben hırslı insanımdır o yüzden yanımdaki yabancı biri yüzünden yenilmeyi hazmedemiyorum. Ha iyi mi oynuyorum orası tartışılır, bilemem ama en azından ortam nezih olur diye düşünüyorum. Yuiji#2547

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 9 Mayıs 2016; 16:54:12 >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    yalnız lolde 5 kişi ranked que girebiliyor artık eşleştirme sistemi hots daki gibi olur kısaca dengeli

Ayrıca origins edition ın nesini yetersiz buldunuz diablodaki mercy kanatları bile yeter almak için :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 9 Mayıs 2016; 17:02:24 >
  • random takım girip herkes kafasına göre seçince bastion op diyorsunuz. 4 kişilik takım 2 randomla karşı grupta defansta 4 bastion gördük öyle ezdik ki bir dakika geçmeden hepsi de karakter değiştirdi

• Yûiji kullanıcısına yanıt
    tamam hocam ekliyorum, genelde akşamları girebiliyorum 9 dan sonra falan
    sizde ekleyebilirsiniz Ch3cooh#2973
    beraber oynamak isteyenler ekleyebilir
  • Oyunu çok deneme şansım olmadı açık betada ancak denediğim kadarıyla güzel bir oyun. Yine de tek seferde 120 lira kolay kolay verebileceğim bir para değil. Voidu'da falan satılırsa alabilirim belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

yalnız lolde 5 kişi ranked que girebiliyor artık eşleştirme sistemi hots daki gibi olur kısaca dengeli

Ayrıca origins edition ın nesini yetersiz buldunuz diablodaki mercy kanatları bile yeter almak için :D

5 kisi girmek icin takim ranked kurmaniz gerekiyor yoksa maksimum 2 kisi olarak oynayabilirsiniz oda solo ranked oluyor.

Takim rank sisteminde karsiniza solo player gelme diye bir durum yok mutlaka 5 kisilik grupla karsilasiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

5 kisi girmek icin takim ranked kurmaniz gerekiyor yoksa maksimum 2 kisi olarak oynayabilirsiniz oda solo ranked oluyor.

Takim rank sisteminde karsiniza solo player gelme diye bir durum yok mutlaka 5 kisilik grupla karsilasiyorsunuz.

Değişti o sistem bir kaç ay önce. Tekrar eskiye dönmedilerse 5 kişi giriliyor artık.

• Elimination dediği aldığım kill mi oluyor?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    evet
  • rwenzori#2342 ekleyin lütfen arkadaşlar, sadece betada değil, oyun çıkıncada oynarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 9 Mayıs 2016; 19:21:28 >
  • Rusya üzerinden oyun 95 liraya geliyor.
    Alınabilir

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.