Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun en sade şeklini 70-80 e falan satarlarsa anca öyle alırım ben şuan için 120 lira pahalı biraz alınacaklar listesinde bir sürü oyun var ztn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

oyunun en sade şeklini 70-80 e falan satarlarsa anca öyle alırım ben şuan için 120 lira pahalı biraz alınacaklar listesinde bir sürü oyun var ztn

katılıyorum 70e felan satlması lazım 120 hakikaten çok.

sorun aslında doların ve euro'nun çok yüksek olması. önceden 40$ a oyun çıktığında 60tl verip alıyorduk. şimdi ise mümkün değil bu.
  • Ryuu ga waga teki wo kurau
  • beyler bu oyuna bu parayı veren kafayı yemiştir. ula battlefield 1 ,witcher 3 alırım o paraya be.bedava yapıp skinleri ücretli yapalardı bari.yada CS go gibi ucuz fiyattan surselerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç gündür deneme fırsatım oldu oyunu, gayet keyifli. Karakter tasarımları, mekanikleri kendine has ve çok özel gerçekten. Fakat takım kompozisyonları doğru olmayınca oyunun keyfi kaçıyor. Tek başına oynamak neredeyse imkânsız zaten. Takımla oynayacaksanız parasının karşılığını verir ama F2P olsa daha iyi olurdu. Belki ileride olası hileye karşı önlem olarak F2P yapmak istememişlerdir, bilemiyorum.

Oyunda gördüğüm tek sorun şimdilik lag diyebilirim. Genelde McRee ile oynarken hissettim çünkü McRee'de "görebiliyorsan vurabilirsin" yazıyor yani mermi sapması falan yok. Attığını vurman gerek sniper gibi ama olmuyor çünkü o sırada adam orada değil. Twitch yayınlarında da gördüm bunu, oynayanın ekranında farklı, killcam'de farklı görüntü oluyor falan.
  • Beta kapandı .
  • evet overwatch baronları toplanır yavaştan.

satın almak yada almamak bütün mesele bu.

benim 4 arkadaşımdan 3ü pahalı diyor. 1'i çekimser ben çekimserim :D

bakalım 24 mayısa kadar kararlar nasıl şekillenecek :D

doya doya oynadım en azından bu kısa sürede 30lvl oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 10 Mayıs 2016; 23:56:45 >
  • Oyun çok güzel olacak.
  • Açık beta resmen sona erdi dostlar bu akşam saat 22:00 itibari ile şayet bir güzellik yapmazsa Blizzard 24 Mayıs'ta kesin dönüş ile oyun resmi çıkışına yapacak çok uzun zamandır bekliyorum ve kesinlikle değdiğini söyleyebilirim :)
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Rusya üzerinden 95 tl ye geliyor bilginize
    2bin rubleydi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Rusya üzerinden 95 tl ye geliyor bilginize
    2bin rubleydi sanırım

rusya üzerinden nasıl alınıyor acaba?
    Benim rus bi account um var wow oynadığım.
    Onun ile Rusya vpn ye giriş yapıp fiyatına baktım.
    Ruslarda Avrupa Serverda oynadığı için hiçbir problem yaşamadım wow oynarken.
    2 aylık 30 tl falan veriyordum wow için.
    Belki overwatch da alırım aynı şekilde.
    Yani uzun lafın kısası vpn ile Rusya üzerinden bağlanıp rus hesabı açıp oyunu satın almanız lazım.
    Daha sonra oyuna girerken herhangi bir şekilde vpn ye falan ihtiyacınız yok.
    Wow da bu durum bir problem oluşturmadı hiç dediğim gibi, bu oyun üzerinde de oluşturmaz sanırım

• Valla tadı damağımda kaldı oyunun Almayı düşünüyorum . İyi bi ranked sistemide geldiği zaman süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Benim rus bi account um var wow oynadığım.
    Onun ile Rusya vpn ye giriş yapıp fiyatına baktım.
    Ruslarda Avrupa Serverda oynadığı için hiçbir problem yaşamadım wow oynarken.
    2 aylık 30 tl falan veriyordum wow için.
    Belki overwatch da alırım aynı şekilde.
    Yani uzun lafın kısası vpn ile Rusya üzerinden bağlanıp rus hesabı açıp oyunu satın almanız lazım.
    Daha sonra oyuna girerken herhangi bir şekilde vpn ye falan ihtiyacınız yok.
    Wow da bu durum bir problem oluşturmadı hiç dediğim gibi, bu oyun üzerinde de oluşturmaz sanırım

o baya ihtimallere dayanmış hocam şimdi wow ile ow farklı oyun biri denemeden açıkcası direkt almam.

bekleyelim bakalım daha 13 gün var oyunun başlamasına. o güne kadar indirimler vs belki ufak tefek bişiler olur.

Farklı oyun olsalarda şirket aynı, sonuçta Ruslara özel Server olmayacak, onlarda Avrupa Serverında oynuyorlar

• valla oyun çok güzel blizzard klasiği adamlar her zaman yenilikçi şeyler yapıyorlar birbirinin kopyası fps oyunlarından sonra bu oyun cila gibi ama

o 60€luk fiyatı haketmiyor kendi kur farkını geçtim zaten her oyun ülkemizde lükste bu oyun avrupa içinde pahalı keşke skinleri ıvırzıvırları parayla yapıp oyunu f2p yapsaydın en azından wow bırakmış hearthstonu bırakmış insanlara battle.netten girince tekrar hatırlatırdın

diablo ölü
    wow ölü
    sc2 ölü
    (ölü dediğimde hani blizzard seviyesinde değil yoksa hepsini hala milyonlar oynuyor)
    bi ellerinde hearthstone kaldı popüler olan overwatchında şu fiyatla popüler olcağını zannetmiyorum
  • F2P olsa çok fena tutardı bence. Betada oynadım ve çok beğendim, gerçekten eğlenceli bir oyun olmuş. Ancak ücretli olması oyuncu sayısını büyük ölçüde azaltacaktır. Blizzard sanki kumar oynadı, bu oyun tutmazsa çok büyük sıkıntı yaşayacak çünkü. Bakalım sonuç ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 11 Mayıs 2016; 8:05:13 >
  • Simdi oyun kapandi battle netten satin alabilirsem hemen oynayabilirmiyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aléister Crowley -- 11 Mayıs 2016; 10:40:19 >
  • Ciksin alacagim ben tek vasima oynarim. Cs go ve gta v den baska oynadigim oyun yok iyi oldu gta da kimse yok zaten sikilmistim iyice.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Simdi oyun kapandi battle netten satin alabilirsem hemen oynayabilirmiyim acaba

24 unu beklemen lazım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.