Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazın sonuna fiyat düser mi böyle bi düsünceniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzl

yazın sonuna fiyat düser mi böyle bi düsünceniz var mı

blizard oyunları cok zor ucuzlar.belkı kod sitelerinden sansınıza bulursunuz oda yine cok ucuz olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: UstaUser

F2P olsa çok fena tutardı bence. Betada oynadım ve çok beğendim, gerçekten eğlenceli bir oyun olmuş. Ancak ücretli olması oyuncu sayısını büyük ölçüde azaltacaktır. Blizzard sanki kumar oynadı, bu oyun tutmazsa çok büyük sıkıntı yaşayacak çünkü. Bakalım sonuç ne olacak

blizzard ın kemik kadrosu var oyunun tutmama gibi şansı yok her türlü satacak sırf blizzard oyunu oynayan çok fazla kişi var buda yeni blizzard oyunu olduğu için bunuda alıp 6 oyun etrafında dönüp dolaşıp duracaklar benim 5-6 arkadaşım sırf bu oyunları dönüyor sabah bakıyorum hearthstone öğlen diablo akşam wow habire sırayla oynuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

quote:

Orijinalden alıntı: UstaUser

F2P olsa çok fena tutardı bence. Betada oynadım ve çok beğendim, gerçekten eğlenceli bir oyun olmuş. Ancak ücretli olması oyuncu sayısını büyük ölçüde azaltacaktır. Blizzard sanki kumar oynadı, bu oyun tutmazsa çok büyük sıkıntı yaşayacak çünkü. Bakalım sonuç ne olacak

blizzard ın kemik kadrosu var oyunun tutmama gibi şansı yok her türlü satacak sırf blizzard oyunu oynayan çok fazla kişi var buda yeni blizzard oyunu olduğu için bunuda alıp 6 oyun etrafında dönüp dolaşıp duracaklar benim 5-6 arkadaşım sırf bu oyunları dönüyor sabah bakıyorum hearthstone öğlen diablo akşam wow habire sırayla oynuyorlar

bır oyuncu canlı yayında blizard yapıcımlarına soru soruyordu.ılk cumlesı ben oyuncu degılım ben blizzard oyuncusuyum demek oldu.sadece blizard oyunları oynıyanlar var zaten her işleri kalite az öz oyun cıkartıyolar daha tutmıyanı olmadı.tutmıcaklarını ınandıkları oyunu ıptal edıyorlar titan diye mmo cıkıcaktı iptal ettiler ordaki karakterlerden overwatch u cıkardılar

• UstaUser kullanıcısına yanıt
    F2P olmayışı iyi oldu aslında, en azından bir miktar en çöp oyuncu kadrosu hemen elendi, sadece gerçekten isteyerek alacaklar kaldı. İlk büyük expansiona kadar da ana oyun ucuzlamayacağı için de bu böyle kalacak.
  • bende yine install çıktı şu an oyunu yükleyebiliyorum ama yukarıda offline haberi var anlamadım gitti.
  • F2P olmayışı bile oyunu almak için bir sebep benim için. Her oyun sonu EZ EZ diyen veletler olmaz en azından.
  • keşke 3-4 gün daha sürseydi ya Yada çıkış tarihi biraz erken olsaydı. Bu adreslerimiz sıfırlanacak mı şimdi ? Kesin bir bilgi var mı?
  • karakter olarak değilde oyun türü olarak aynı arabayı bir yerden bi yere taşıma falan ama bu zamana kadar tf e sağlam rakip çıkamadı diye de bu konuda eleştirmenin anlamı yok oyunları benzerliklerine göre eleştirmeye kalkarsak ohoo o liste bitmez
  • Kaç para ulan bi overwatch!
  • gelse gelecek çok mod var bence bu tip oyunların temeli bin kere atıldı. bence bir sürü mod gelse yine memnun olmayan çıkar o yüzden bildiklerini yapsınlar bu haliyle bile parasına değer.

şimdi bu parasına değer lafımın şu yönü var. arkadaşlarla oynadık çoğunlukta ve tanıdık biriyle oynamak ciddi anlamda farkediyor zevk açısından. arkadaşım olmasa bu oyuna 10 lira verir miydim düşünürüm ama bu durumda 120 lirayı düşünmeden verebilirim.

bu arada g2a da zam gelmiş iki gün önce alsaydık beş on lira ucuzdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonra hilecisi , veledi , noobu dolsun dimş? bırak allasen cs go indrimde 7 TL oluyor sonra noluyor? 2 hafta yeni hesap alan hilecilerden oyun oynanmıyor!

• Umut ediyorumki beta sürecinde olan lag sorunu devam etmez (hiç zannetmiyorum devam edeceğini). Oyun resmen kalite kokuyor. Misal karakterlerin birbiri ile etkileşimleri.. En güzel kısmı ise paralı olması.
  • pahalı olsun ki,

csgo gibi bok çukuruna dönmesin oyun.
  • haliyle alacağız umarım takım olacak birilerini buluruz
  • Beta bitti ama videolar devam... :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: rubenmartin

pahalı olsun ki,

csgo gibi bok çukuruna dönmesin oyun.

Tespitin tam yerine oturmuş.
    Cs Go gibi harika bir oyun, oynayan beş para etmezler yüzünden midemi bulandırır duruma geldi.
  • Oyun acilsada oynasak tadi damagimda kaldi simdi 24 mayisa kadar bekle bu arada blizzard ruslara ozel server acmali ilerde sorun olur yokda

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyDestroyeD

sonra hilecisi , veledi , noobu dolsun dimş? bırak allasen cs go indrimde 7 TL oluyor sonra noluyor? 2 hafta yeni hesap alan hilecilerden oyun oynanmıyor!

dostum fakat bu çok pahalı ya.yanı çook pahalı böyle bi oyun için.1-2 saat eğlenip çıkacagin bi oyuna bu kadar para bilmem değer mi

edit:verilen para ya pahalı demiyorum.o para hiçbirşey ama böyle bi oyun için çok pahalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 12 Mayıs 2016; 14:06:10 >
  • orası öyle hocam , ama inanın birazda seviniyorum en azından velet oyuncu noob oyuncu ve hileci oyuncu minimuma iner.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.