Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    %5indirim kodu kullanın (lirik) o biraz düşürüyor ama yine de aynen 121ken çıkınca alırım diyordum kötü bir karar vermişim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes aynı şeyi söylüyor, 17 lira fark yine iyi. Benim battle.net üzerinden aldığım kart euro'yu fazla kesti 143 liraya aldım standart edition'ı.

Hikayeye gelirsek, illaki göründüğü gibi olmayacak oyunun içinde. Solo ilerleyen assasins creed oynamıyorsunuz kardeşim. Böyle bir oyuna çok güzel hikaye oturtulmuş, blizzard zaten usta bu işlerde. Oyunu sevdirtecek bir yan sunuyor insana ki daha çok oynasın diye, hikayeleri olmasa tiplemeleri olmasa çok berbat bir hal alırdı diye düşünüyorum ki işini çok iyi biliyor şirket.
    Evet kötülerde var karaktere özgü hikaye olduğu için ve onu siz yönlendirdiğiniz için ister takımı komple kötüler olarak oluşturun ister winston ile reaper oynayın. Oyun zaten takım oyunu, solo oynadığınız için öyle düşünüyorsunuz. Hikayede bunlar birlikte değil deyip oynamayacak mısınız yani ?
    Starcraft oynarken kerrigan ile raynor ortak takım oluşturur dalarım karşı tarafa ? Heroes of the storm oynarken diablo ile tyrael aynı takımda değil mi ? Hikayeden bağımsız hareket edilebilir olması bence daha güzel yapıyor oyunu. Oyun içindeki kısa dialog kurmaları zaten bir hikayesi olan karakteri oynamak güzel bir şey oluyor o an. Anlatılmaz hocam bu senin düşünme yapın farklı geldi bana, blizzard'ı sevmen lazım öncelikle. Bunu sorgulamayı bırakın bence, oyun çıktı çıkıyor zaten. Beğenmediniz diye size indirim falan yapmıyor şirket.
    Karakteri kendinize benimsettikten sonra kendiniz gibi görüp ben artık winston ile iş birliği yapıyorum diye oynayabilirsiniz. Hikayeye inandıktan sonra kendinize niye inanmayasınız ? Sizin durum hep karışık gibi geldi hocam bana, oyun işte güzel hikayesi var oynayın gitsin. Sürekli başından kaldırtmayacak, uzun soluklu bir oyun olacağını ben düşünmüyorum. Hikayeler, çizgi romanlar çıkartıp etkilemeye çalışılıyor. Başarılı olacağını da söyleyebilirim, ben de etkilendim fakat bir yerden sonra monoton gidecek diablo gibi, heroes gibi.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    yok ben oyunu çok beğendim, şu an çıkartıp parayı basmamak için kendimi zor tutuyorum.
    videoları izledikten sonra bizim oyunun aslında winstonın athenasında simulasyon içinde antrenman maksatlı çalışma olduğunu okumuştum.
    ne derece doğrudur yoksa aslı nedir merak ettim, bir de oyunların hikayelerini merak ederim, bunun ki de film olsa izlenir cinsten

• ulan oyunun fiyatı düşeceğine git gide yükseliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

ulan oyunun fiyatı düşeceğine git gide yükseliyor

şu an düşmesi için bir sebep yok ki, çıktıktan sonra beklenen ilgiyi görmezse düşer belki.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Blizzard oyunu, bence düşme ihtimali de yok, belki oyun çıktıktan 3 yıl sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Herkes aynı şeyi söylüyor, 17 lira fark yine iyi. Benim battle.net üzerinden aldığım kart euro'yu fazla kesti 143 liraya aldım standart edition'ı.

Hikayeye gelirsek, illaki göründüğü gibi olmayacak oyunun içinde. Solo ilerleyen assasins creed oynamıyorsunuz kardeşim. Böyle bir oyuna çok güzel hikaye oturtulmuş, blizzard zaten usta bu işlerde. Oyunu sevdirtecek bir yan sunuyor insana ki daha çok oynasın diye, hikayeleri olmasa tiplemeleri olmasa çok berbat bir hal alırdı diye düşünüyorum ki işini çok iyi biliyor şirket.
    Evet kötülerde var karaktere özgü hikaye olduğu için ve onu siz yönlendirdiğiniz için ister takımı komple kötüler olarak oluşturun ister winston ile reaper oynayın. Oyun zaten takım oyunu, solo oynadığınız için öyle düşünüyorsunuz. Hikayede bunlar birlikte değil deyip oynamayacak mısınız yani ?
    Starcraft oynarken kerrigan ile raynor ortak takım oluşturur dalarım karşı tarafa ? Heroes of the storm oynarken diablo ile tyrael aynı takımda değil mi ? Hikayeden bağımsız hareket edilebilir olması bence daha güzel yapıyor oyunu. Oyun içindeki kısa dialog kurmaları zaten bir hikayesi olan karakteri oynamak güzel bir şey oluyor o an. Anlatılmaz hocam bu senin düşünme yapın farklı geldi bana, blizzard'ı sevmen lazım öncelikle. Bunu sorgulamayı bırakın bence, oyun çıktı çıkıyor zaten. Beğenmediniz diye size indirim falan yapmıyor şirket.
    Karakteri kendinize benimsettikten sonra kendiniz gibi görüp ben artık winston ile iş birliği yapıyorum diye oynayabilirsiniz. Hikayeye inandıktan sonra kendinize niye inanmayasınız ? Sizin durum hep karışık gibi geldi hocam bana, oyun işte güzel hikayesi var oynayın gitsin. Sürekli başından kaldırtmayacak, uzun soluklu bir oyun olacağını ben düşünmüyorum. Hikayeler, çizgi romanlar çıkartıp etkilemeye çalışılıyor. Başarılı olacağını da söyleyebilirim, ben de etkilendim fakat bir yerden sonra monoton gidecek diablo gibi, heroes gibi.

blizzard bu oyunu da hots'a çevirirse bitirir. heroes of the storm'da her 2 yamada bir oyun değişiyor.

• Bastionun kalkanı vardı, ama 360 derece dönemiyordu,
    Torbjörn 3. seviye tureti direk yapabiliyordu, baştan bir miktar scrap da elindeydi, direk zırh atabiliyordu.
    Symmetranın ultisi teleport aktifken bile birikiyordu vs.
    Balans adına bir sürü değişiklik yapıldı kapalı betadan beri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Bastionun kalkanı vardı, ama 360 derece dönemiyordu,
    Torbjörn 3. seviye tureti direk yapabiliyordu, baştan bir miktar scrap da elindeydi, direk zırh atabiliyordu.
    Symmetranın ultisi teleport aktifken bile birikiyordu vs.
    Balans adına bir sürü değişiklik yapıldı kapalı betadan beri.

Yapılan değişikliklerin hepsi yerinde gözüküyor.

Oyunun ön siparişinin fiyatının düşmesini beklemek biraz garip değil mi Çıkışından bayağı bir süre geçmesi lazım Blizzard indirim yapmayı fazla sevmez. Blizzard indirim yapmazsada başka yerlerde düşmez fiyatı zaten.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Nasıl çirkin uslüptur bu? La, oğlum filan kim yaktı senin ormanı nı? Azıcık haddini bil.
    Söylenecek çok şey var ama değmez, işin özü senin gibiler gelmesin diye fiyat düşmesin diyorlar, haklılarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 14 Mayıs 2016; 19:36:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Nasıl çirkin uslüptur bu ya? La, oğlum filan kim yaktı senin ormanı nı?
    Söylenecek çok şey var senin için ama değmez, işin özü senin gibiler gelmesin diye fiyat düşmesin diyorlar, haklılarda.

Çirkin üslup arkadaşım yersen, hoşuna gitmiyorsa blokla. Benim gibiler gelmesin evet. Git al oyununu oyna millete forumda para üzerine ahkam kesmeyin. Bıktım kaç sayfadır artistliklerinizden.

Cevap vermeme gerek kalmamış, kendini o kadar güzel ifade ediyorsun ki, şikayet edip mesajlarını sildirmek daha iyi olacak.
    Kolay gelsin,
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl çirkin uslüptur bu ya? La, oğlum filan kim yaktı senin ormanı nı?
    Söylenecek çok şey var senin için ama değmez, işin özü senin gibiler gelmesin diye fiyat düşmesin diyorlar, haklılarda.

Çirkin üslup arkadaşım yersen, hoşuna gitmiyorsa blokla. Benim gibiler gelmesin evet. Git al oyununu oyna millete forumda para üzerine ahkam kesmeyin. Bıktım kaç sayfadır artistliklerinizden.

Cevap vermeme gerek kalmamış, kendini o kadar güzel ifade ediyorsun ki, şikayet edip mesajlarını sildirmek daha iyi olacak.
    Kolay gelsin,

Verme cevap felan, şikayet et ne yaparsan yap umurumun köşesinde bile değilsin. Kendimi böyle ifade ediyorum evet, at bloğu gitsin.

Ettirdiniz isyanı en sonunda bana belki ban yerimde bu saçma egoist, popülist laflara maruz kalmaktan kurtulurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Mayıs 2016; 20:01:16 >

• balon ve monoton bir oyun... Blizzard ve yüksek topluluğu var diye bu kadar övülüyor... Kapitalizm işte.
  • Monoton derken?
  • 121 tl iken alsaydım keşke yahu 144 lira olmuş , 24 mayısa kadar dahada artacak herhalde . DÜşmesini falan beklemiyordum ama artmasınıda beklemiyordum . Niye artıyorsa :(
  • Kendi görüşleriniz başkalarınınki ile aynı değil diye gereksiz tartışmalara girmeye gerek yok. Oyunu beğenmediysen adam gibi yorumunu yaparsın eleştirirsin bir daha da girmessin bu kadar basit.

Sizene elalemin parasından yada zevkinden .

Anlam veremiyorum gerçekten.
  • Abicim benim söylediğimde bir yanlış yok oyunun fiyatı pahalı. Döviz kurları çok yüksek.

Herkesin maddi durumu iyi olmayabilir. Sürekli gelip gelip fiyatlar şöyle iyide böyle güzelde böyle yüksek olunca veletlerden arınıyormuşta sizin gibilerin oynamaması için fiyatlar yüksekmişte bunları sayfalardır duymaktan ben bıktım.

Yani 70 lira az bir paramı oyun için 60 lira azmı 80 lira azmı. Bunlarda yüksek miktarda fiyatlar.

148 lira olan bir oyun için ağlanmamız çok normal habire fiyatı yüksek bulanlara iğneliyici laf atanların, oyunun fiyat yüksekliği hakkında elitist şekil sözlerde bulunanların, artistçe laf sokmalarına ben uyuz oluyorum.

148 lira benim 3 aylık internet faturam. Senin için az bir para olabilir benim için çok para. Benim üniversite okuyan, yurt parasını zor çıkaran arkadaşım için çok para.

Ben elimden geldiğince oyunun ucuzlaması için veya dolar kurunun fixlenmesi için gerek g2a'ya ticket atıyorum gerek facebook hesabı üzerinden yorum bırakıyorum. En azından yine 120 liradan satılsa iyidir. Ben bekleyeceğim 120 liraya kadar fiyatı çekilmesini. 5 gün önce 120 lira olan oyun 148 liraya çıkıyor buna tepki gösterince, biz velet oluyoruz toxic community oluyoruz.

Herkesin kazancı farklı, durumu farklı.

Benim sistemimdeki işlemci 200tl iken (2 sene önce sıfırını 200tlye aldım fx6300) benden tf2'nin bir üst versiyonu denilebilecek oyuna (oyunu yadırgamıyorum oyun bence müthiş tf2'de müthişti. 400 saat oynamışlığım var.) 148 tl parayı çok bulmamıza laf etmeyin lütfen.

Bırakın fiyatı yüksek bulalım. Habire laf sokmayın fiyat üzerinden yetti artık.

• Ya kardeşim, napalım şimdi ünide yurtta okuyan arkadaşın oynayamadı diye bizde mi oynamayalım. Bizde yurtta kalmışlığımız var, bizde üni okuduk. Paran çıkışırsa alırsın kendine göre bir şeyler, mutlu edersin kendini. Bizde olmadığı zaman almıyoruz herhalde mal mıyız. Sen de burda duygu sömürüsü yapma, bir şeyi beğendin diye kusurlarını öne çıkartıp savunma psikolojisi de uygulama. Savunma psikolojisinde mantığa bürüme derler bu yaptığına.

Tamam, oyun pahalı olabilir fakat dolar ve euro kurundan dolayı pahalı. Elden gelen bir şey yok, şirkete mesaj dahi atsan bu konuda sana ayrıcalık tanımayacaklar. Sanki kapısında dileniyormuş gibi davranmana gerek yok burda. Yorum atmışmış... Bu kadar taktıysan kafaya 20 lira farkı bir tanıdık bul yurt dışından alsın sana oyunu. Oyunun değeri bu, burdaki kimse belirlemedi bu fiyatı kimseye bir şey söylemeye senin de hakkın yok. Adamın parası vardır, pahalı oyun oynayası vardır alır. Senin işin ne o zaman almayacağın oyunun forumunda dese yeridir sana.

Zamanında diabloyu 120 liraya almıştım D&R'dan, 140 lira olmuş bunun fiyatı. Şirketin çıkarttığı bütün oyunlar bu düzeyde zaten. Bekle 1 yıl ucuzlar, şirket zaten ara ara indirimler yapar. Gidip apple'a niye pahalı bu iphone diyor musun sen ? Yorum bırakıyor musun onlarada fixletmeleri için ? Samsung kullanıyorum deme onun da var pahalı telefonları.

• quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Ya kardeşim, napalım şimdi ünide yurtta okuyan arkadaşın oynayamadı diye bizde mi oynamayalım. Bizde yurtta kalmışlığımız var, bizde üni okuduk. Paran çıkışırsa alırsın kendine göre bir şeyler, mutlu edersin kendini. Bizde olmadığı zaman almıyoruz herhalde mal mıyız. Sen de burda duygu sömürüsü yapma, bir şeyi beğendin diye kusurlarını öne çıkartıp savunma psikolojisi de uygulama. Savunma psikolojisinde mantığa bürüme derler bu yaptığına.

Tamam, oyun pahalı olabilir fakat dolar ve euro kurundan dolayı pahalı. Elden gelen bir şey yok, şirkete mesaj dahi atsan bu konuda sana ayrıcalık tanımayacaklar. Sanki kapısında dileniyormuş gibi davranmana gerek yok burda. Yorum atmışmış... Bu kadar taktıysan kafaya 20 lira farkı bir tanıdık bul yurt dışından alsın sana oyunu. Oyunun değeri bu, burdaki kimse belirlemedi bu fiyatı kimseye bir şey söylemeye senin de hakkın yok. Adamın parası vardır, pahalı oyun oynayası vardır alır. Senin işin ne o zaman almayacağın oyunun forumunda dese yeridir sana.

Zamanında diabloyu 120 liraya almıştım D&R'dan, 140 lira olmuş bunun fiyatı. Şirketin çıkarttığı bütün oyunlar bu düzeyde zaten. Bekle 1 yıl ucuzlar, şirket zaten ara ara indirimler yapar. Gidip apple'a niye pahalı bu iphone diyor musun sen ? Yorum bırakıyor musun onlarada fixletmeleri için ? Samsung kullanıyorum deme onun da var pahalı telefonları.

Üstteki yorumum zaten senin gibiler içindi mesajı üzerine alınıp yorum yapman çok normal senin gibilerden sayfada bol mevcut.

Ben sana gelip sen oynama mı dedim? Ne dedim ben? Oyun pahalı, düşer diye ümit ederken yükseliyor fiyatı. Bunu söyledim.

Senin gibiler ise bu sözlerimize sanki blizzard ceo'su gibi üzerine alınıp fiyat politikasını kendi şirketiniz gibi savunuyorsunuz. Sorun işte burada.

Benim oyunun fiyatını normal bulan ve alan bir tane insana tek lafım yok. Kimseye oynamayın cart curt şekilde yapmıyorum. Bu kimsenin haddine değil tabiki. Bu şekilde iken durum fiyatı yüksek bulup eleştireni de ezemezsiniz.

Ben bir ihtimal bireysel olarak g2a'ya mesaj atıyorum düşürürler veya düşürmezler.

Bu seni niye geriyor? Sen niye savunmaya geçiyorsun? Sana ne benim bütçemden veya 20 lirayı nereden bulup bulamayacağımdan? Sana ne benim bir oyunu pahalı veya ucuz bulmamdan?

İşte burada yakındığım şey senin gibi kafalar. Bu adamlar blizzard babasının malıymış gibi oyunu eleştirenlere veya oyunun fiyatını eleştirenlere laf sokma derdinde.

Duygu sömürüsüymüş vay babam vay. Kaç para alıyorsun blizzarddan söylede yorma bizi (kinaye.) Boşuna tartışmayalım yani. 20 lira bulamıyorsan tanıdıktan bul, duygu sömürüsü yapma, paran yoksa alma felan diyebildiğine göre bu kadar düştüğüne göre blizzarda ceo felan olman lazım.

dipnot:
    Benim Allah'a şükür maddi sıkıntım yok. Çalışan para kazanan ailesine bakan sorumlulukları olan 29 yaşında bir adamım. Parayı basar da alırım. Düşmezse belki bir ihtimal yine alırım. Çünkü oyunu beğendim. Ama hiç bir zaman paramı har vurup harman savurmadım. Her zaman ekonomik tercihler yapmaya çalıştım hayatımda. Oyunun fiyatı yüksekse yüksek. Bunu söyleyip dert yanmakta bir sıkıntı görülmemeli. Oyunun fiyatını normal bulup alan oynayan adamada iyi oyunlar dilerim tek bir lafım yok, olamazda. Lafım sizin gibilere. Söylediğin laflarla zaten benim üstteki mesajlarımda ne demeye çalıştığımı birebir örnek olarak gösterdiğin için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 15 Mayıs 2016; 4:33:30 >

• Ne alakası var verdiğin bu cevapların benim sözlerime, allah aşkına nerenle okuyorsun. Sende bir anlama problemi de mevcutmuş, bence onu geliştir.
    Ha şimdi bunu söyledim diye yine düşmüş sayarsın beni yine ceo yaparsın.

Sana fiyatını mı savundum ben şirketin ? Söyledim bir daha mı söyleyeyim, pahalı oyun oynayasım var benden sana ne ?

Sana bütçeni mi soran oldu da gocundun hemen, bütçen ile alakalı bir cümlem mi var benim ? 120 lira iken almadım 140 olmuş almıyorum diyen biri 20 lira fark için kavga ediyordur bence, ben bunu eleştirdim.

Beni geren bir şey yok arkadaşım, ben gayet sakinim sorunlu olan sensin. Sana kaf soktuğum falan yok benim. Ben de seni eleştirdim, sen nasıl bizi eleştiriyorsan pahalı oyun aldığımız için.

Neyse bu kadar laf söyledin alırda oynarsan bu yazdıklarına bakarsın. Şimdi ceo falan yapma ha bizi, alt tarafı oyun aldık ulan, oyunu alanlar var burda hepimiz çalışan olamayız ya. Oyun oynucaz biz.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.