Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    +1453

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki saat eğlenip çıkanlar için beta yetmiştir o zaman.
    Ben beta boyunca 60 saat oynadım, level 65'te bitidim haftayı, hala da özlüyorum oyunu. Takım arkadaşı buldun mu bu oyundan ve rankeddan kolay kolay sıkılmazsın zaten.

Bu arada Amerikada 22 Mayısta, Avrupada ise 23 mayısta CocaCola'nın da sponsorluğuyla Overwatch sinemalara gelecek. Şimdiye kadar çıkan animasyonlar ve yeni gösterilecek olan Soldier 76 ve Genji ile Hanzo'nun hikayesi büyük ekranla buluşacak. Umarım arkasından biz de youtube'ta izleme imkanı bulacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 12 Mayıs 2016; 15:01:10 >

• single player veya zayıf multiplayeri olan AAA bir oyuna 200+ verip 10 saate biterebileceğim oyun alacağıma, 120 ye haftalarca, aylarca oynuyacağım bu oyunu alırım daha iyi.
  • Acikcasi ben bu oyun ilk tanitildiginda TF2 farken bu oyunu almaya ne gerek var demistim ama oyunu oynadikdan sonra hersey degisti. Oyundaki konusmalar olsun efekler ve grafikleri cok beyendim. Benim gibi gunde en fazla 2-3 saatini oyuna ayiranlar icin cok gzl. cunki maclar kisa suruyor.

Ayrica oyuncu kalitesini cok iyi. Örnegin oyun sonundaki oylamalarda kimse en cok kill alana oy vermiyor. Genelde support ve block yapanlar epic seciliyorki bence bu cok gzl bir hareket. Oyunda kill almak onemli degil yani.

Bu nedenlerde ben oyunu gozum kapali alicam.
  • Oyunun fiyatı G2A da 135 olmuş 121 iken almadım gittikçe artıyor fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 12 Mayıs 2016; 19:17:54 >
  • Hanzo ve genjiyi anlatan animasyon filmi 16 mayis ta cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Bir iki saat eğlenip çıkanlar için beta yetmiştir o zaman.
    Ben beta boyunca 60 saat oynadım, level 65'te bitidim haftayı, hala da özlüyorum oyunu. Takım arkadaşı buldun mu bu oyundan ve rankeddan kolay kolay sıkılmazsın zaten.

Bu arada Amerikada 22 Mayısta, Avrupada ise 23 mayısta CocaCola'nın da sponsorluğuyla Overwatch sinemalara gelecek. Şimdiye kadar çıkan animasyonlar ve yeni gösterilecek olan Soldier 76 ve Genji ile Hanzo'nun hikayesi büyük ekranla buluşacak. Umarım arkasından biz de youtube'ta izleme imkanı bulacağız.

Tüm sinematikler Türkçe altyazılı olarak burada :)

Turk Overwatchyoutube
    Overwatch PS4 Sinematik | RECALL | [Türkçe Altyazılı]
    https://www.youtube.com/watch?v=VR5cx1-BPX8&list=PLFqly8hlmjXQ8-qeFn5LFAHtIJ8SUc_WN

• Ashandle kullanıcısına yanıt
    Benim için dil bir sorun değil.
  • Oyunu alanlar suanda oyunu oynayabiliyorlar mi ? Yoksa herkese kapandi mi oyun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Oyunu alanlar suanda oyunu oynayabiliyorlar mi ? Yoksa herkese kapandi mi oyun ?

Hayır oynanmıyor.

• 10m kişi oynamış betayı.

• Genji'nin detaylı hikayesini merakla beklemekteyiz. Genji videoları tam gaz devam... :)

• Betada ben hiç lag yaşamadım, sadece son günlerinde server kaynaklı lag vardı. Yaşadığım az biraz lag olmuşsa da evde internetimi kullanan farklı kişilerdendi. Oyuna ait bir lag yoktu yani oyun çıktığında lag olacağını sanmıyorum ben.
    43 levelde bıraktım, hanzo favorim oldu. Tracer ile kavga etmekten başıma ağrılar girdi Supp olarak mercy ve lucio op olduğunu gördüm. Oyunun def veya attack konumundayken heroları değiştirmek olsun tutmayan bir stratejisi var gibi geldi, iyi oynayan adamların yoğunlukta olduğu takım işi götürüyor gibi geldi bana. İnş denemek için giren noob oyunculardan dolayı öyledir, yoksa üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Betada ben hiç lag yaşamadım, sadece son günlerinde server kaynaklı lag vardı. Yaşadığım az biraz lag olmuşsa da evde internetimi kullanan farklı kişilerdendi. Oyuna ait bir lag yoktu yani oyun çıktığında lag olacağını sanmıyorum ben.
    43 levelde bıraktım, hanzo favorim oldu. Tracer ile kavga etmekten başıma ağrılar girdi Supp olarak mercy ve lucio op olduğunu gördüm. Oyunun def veya attack konumundayken heroları değiştirmek olsun tutmayan bir stratejisi var gibi geldi, iyi oynayan adamların yoğunlukta olduğu takım işi götürüyor gibi geldi bana. İnş denemek için giren noob oyunculardan dolayı öyledir, yoksa üzülürüm.

Hanzo oynanış olarak güzel bir karakter ama hikayeye göre kardeş katili... :/

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Bazı serverları laglıydı betanın son iki günü ama sadece bazı serverlar. İki kere denk geldim direkt çıkıp başka servera geçersen bir şey olmuyor yani gayet iyi idare ettiler serverları. 10 milyon kişi oynamış open-beta'da oyunu. Buna hazırlıklı olmaları ve bu kadar az lag olması gerçekten etkileyici bence.
  • MyartOkazaki M kullanıcısına yanıt
    Tam yetmemişti ingilizcem güzel hikayeymiş hocam sağolasın. Ben katil demiyorum, bakış açısına göre değişir :)
  • origins edition g2a da 121 liraydı şimdi artmış iyice o yüzden direk blizzarddan normalini almaya karar verdim.

• oyunun trailerlarını izledim, bazı anlamadığım noktalar var. şimdi elimizde kötü olan 4-5 karakter var hatta bunların biri winstona saldırıyor.
    bunun üzerine o da overwatcha haber salıyor. görüyoruz ki grubun arasında kötüler de var, sonra toplanıp birbirimizi tokatlıyoruz.
    oyunla gösterilen hikaye arasında bağlantı kuramadım ben.
    şunu da fark ettim bastionun kalkanı da varmış sonradan kaldırmışlar

...

zırh yazmışım kalkan diye düzelttim, zamanında çömdüğü sırada kalkan da açabiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayser -- 14 Mayıs 2016; 4:07:35 >
  • abi grafikler çok kötü ya. o oyun 220 TL verilir mi. gerçi bu biraz TR ekonomisinin battığından oluyor, dolar çok yükseldi. bir 2.5 sene önceki değerine sabitlenseydi 110 TL fln olcaktı o zaman verilirdi belki.

lawbreakers diye bir oyun var, onun grafikleri daha hoş gibi geldi. yakınca çıkacak bir oyunmuş o da.
  • Oyunu Beta boyunca oynadım ve çok keyif aldım. G2A'da 121TL idi almadım şimdi 138TL olmuş ve fiyattan ötürü alasım gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.