Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WaapS

Ne alakası var verdiğin bu cevapların benim sözlerime, allah aşkına nerenle okuyorsun. Sende bir anlama problemi de mevcutmuş, bence onu geliştir.
    Ha şimdi bunu söyledim diye yine düşmüş sayarsın beni yine ceo yaparsın.

Sana fiyatını mı savundum ben şirketin ? Söyledim bir daha mı söyleyeyim, pahalı oyun oynayasım var benden sana ne ?

Sana bütçeni mi soran oldu da gocundun hemen, bütçen ile alakalı bir cümlem mi var benim ? 120 lira iken almadım 140 olmuş almıyorum diyen biri 20 lira fark için kavga ediyordur bence, ben bunu eleştirdim.

Beni geren bir şey yok arkadaşım, ben gayet sakinim sorunlu olan sensin. Sana kaf soktuğum falan yok benim. Ben de seni eleştirdim, sen nasıl bizi eleştiriyorsan pahalı oyun aldığımız için.

Neyse bu kadar laf söyledin alırda oynarsan bu yazdıklarına bakarsın. Şimdi ceo falan yapma ha bizi, alt tarafı oyun aldık ulan, oyunu alanlar var burda hepimiz çalışan olamayız ya. Oyun oynucaz biz.

pahalı oyun oynayasım var benden sana ne ?

Sana oyunu niye alıyorsun veya oynuyorsun diyen mi var? Olmayan lafı uyduran biri olarak bana anlama kıtlığından dem vurman çok ilginç.

Sana bütçeni mi soran oldu da gocundun hemen

Bana bütçemi sormadın da neden gelip 20 lira bulamıyorsan tanıdıktan iste gibi insanı aşağılayıcı bir laf kullandın ve neden yine gelip paran yoksa alma ve duygu sömürüsü yapma gibi sözler kurdun?

sen nasıl bizi eleştiriyorsan pahalı oyun aldığımız için.

Dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Bir tane oyunu pahalı fiyata almış adama eleştiri lafımı görürsen hemen bu konuda senden özür dileyip bir daha cevap vermeyeceğim. Benim baştan sona tek lafım oyunun fiyatını eleştirenlere laf geçirme derdinde olanlara yani senin gibileredir. Bir önceki mesajında bunu nasıl yapıyorsunuz birebir gösterdin.

Gel gelelim sonuç olarak oyunu almış bir insan evladına en ufak eleştirim yok iken sanki oyunu alanlara laf söylemişim gibi yani yağ gibi üste çıkmaya çalışmışsın ama yemezler. Bunun yanında ben bu oyunu yaklaşık 1 senedir takip ediyorum ve open betasında her gün uzun saatler geceler oynadım ve oyunu beğendim.

Ben gerekirse parayı basıp alacağımı açık açık söylüyorum ve ilerde alıp oynarsamda göğsümü gere gere oynarım.

Tek lafım oyunun fiyatını yüksek bulanları ezmeye çalıştığınız laflarınız. Kaldıki bunu çok güzel ispatladın. Bunu başkalarıda yapıyor. Git oku yazdıklarını, duygu sömürümden girmişsin, paran yoksa almadan çıkmışsın, 20 lirayıda çevrenden dilen imasına kadar götürmüşsün lafı.

Senin aldığın oyuna laf eden yok arkadaşım, benim böyle bir söz söylemediğimin sende farkındasın ama senin derdin milleti ezmek veya hor görmek diyelim.

Az yazdıklarını oku. Anlama kıtlığı veya tezat kimdeymiş gör.

Ben bu oyunu 1 senedir takip ediyorum twitch'de yüzlerce saat yayın izlemişliğim vardır closed beta davetiyesi gelmediği için. Çıkıpta oyun pahalı diyeceğim arkadaş, kimsede bunun üzerinden bana laf çakamaz.

Çakmaya kalkıyorsunuz, yapmayın diyorum bende. Buna isyan ediyorum. Anlayamama + söylemediğim sözleri uyduran sensin burada.

• 29 yaşında olup 15 yaş gibi yazan birisini ilk defa görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

29 yaşında olup 15 yaş gibi yazan birisini ilk defa görüyorum.

Ya susayım susayım dedim dayanamadım . Yine her zamanki gibi tartışmayı başlatıp gitmişsin bravo vallahi ya . Hearthstone forumunda da böyleydin Abi adam istediği yorumu yapabilir fiyatı yüksek bulabilir düşük bulabilir . Bende yüksek buluyorum ama alacağım yani nedir ? İnsanlar istediği yorumu yapamıyacak mı allah aşkına. Fiyatı bende yüksek buldum keşke 121 ken alsaydım diyordum şimdi velet falan mı oluyorum ben ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

121 tl iken alsaydım keşke yahu 144 lira olmuş , 24 mayısa kadar dahada artacak herhalde . DÜşmesini falan beklemiyordum ama artmasınıda beklemiyordum . Niye artıyorsa :(

Dolar artıyor. Bir de o fiyata nerden buluyorsunuz? Vatan teknosa gibi yerlerde fiyat 220 tl diyor. İkisi arasında oyun olarak fark mı var? Birinde karakterler açık diğerinde kapalı mı geliyor?

Tamam buldum pahalı olanında skin geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldangeçenbiri -- 15 Mayıs 2016; 10:54:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldangeçenbiri

quote:

121 tl iken alsaydım keşke yahu 144 lira olmuş , 24 mayısa kadar dahada artacak herhalde . DÜşmesini falan beklemiyordum ama artmasınıda beklemiyordum . Niye artıyorsa :(

Dolar artıyor. Bir de o fiyata nerden buluyorsunuz? Vatan teknosa gibi yerlerde fiyat 220 tl diyor. İkisi arasında oyun olarak fark mı var? Birinde karakterler açık diğerinde kapalı mı geliyor?

Tamam buldum pahalı olanında skin geliyormuş.

Yok hocam preorder yapılıyordu g2a da . Orada 121 liraydı origin edition . Battle nette normali (hediyesiz , skinsiz) 130 lira civarına denk geliyor sanırım 134 liraydı . Bu durumda 10 lira fazla verip origin edition almak daha mantıklı gibi .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

29 yaşında olup 15 yaş gibi yazan birisini ilk defa görüyorum.

Ya susayım susayım dedim dayanamadım . Yine her zamanki gibi tartışmayı başlatıp gitmişsin bravo vallahi ya . Hearthstone forumunda da böyleydin Abi adam istediği yorumu yapabilir fiyatı yüksek bulabilir düşük bulabilir . Bende yüksek buluyorum ama alacağım yani nedir ? İnsanlar istediği yorumu yapamıyacak mı allah aşkına. Fiyatı bende yüksek buldum keşke 121 ken alsaydım diyordum şimdi velet falan mı oluyorum ben ?

Sakin ol şampiyonum, nereye gitmişim :) buradayım.
    Hearthstone forumunda yanlış olan şeyleri ifade ettim, arkasındayım.
    Burası ağlama yeri değil, varsa sıkıntın usulune uygun bir şekilde ifade edersin, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok.
    Orada da anlamamışsın, burada da ve önyargı ile yaklaşıyorsun, LAN, LA OĞLUM, VELET, vs şeklinde konuşmaların çirkin olduğunu ifade ettim, ayrıca çoluk çocuğun, takım oyununa yatkın olmayan, oyunu trolleyecek kişilerin gelmemesi adına fiyatın yerinde olduğunu belirttim.
    Sizin konuşmalarınız serbest, benim düşüncemi yazmam mı yasak, adam resmen konuyu kirletiyor, kirletmiyor mu?
    Mantıksız, gereksiz yüzbin tane şey yazmış, kafalarınız benzer olduğu için empati yaptın sanırım.

Fiyat bize görede yüksek ama keyif almak (trolsüz, çocuksuz) için bunada razıyız, 10 paragraf ağlayım mı şimdi?

Velet mi oluyorsun ben ne bileyim, ben mi dedim veletsin diye, benim ifadem bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Mayıs 2016; 11:16:49 >

• arkadaşlar amerika veya rusyadan alan arkadaşlar varmı?? varsa nasıl nereden aldılar yardımcı olabilirler mi?
  • şuan en ucuz nerede reyisler?

• quote:

Orijinalden alıntı: SdRYmZ

arkadaşlar amerika veya rusyadan alan arkadaşlar varmı?? varsa nasıl nereden aldılar yardımcı olabilirler mi?

Ruslara özel sunucu olacak mı ? G2ada rusya üzerinden alınca 117 lira oluyor origins edition Burdan alsak normal şekilde oynayabilir miyiz acaba kafam karıştı

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    valla bende indirimle felan kinguinden 116liraya alıyordum ödeme ekranında vazgeçtim..önce bir betada deneyeyim dedim..şuan fiyat aldı başını gitti..
    şimdi zoruma gidiyor 116lira vereceğim şeye 150lira vermek..

bilgisi olan bir arkadaş yönlendirirse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MindWalker -- 15 Mayıs 2016; 12:05:11 >
  • Hacı Rus key hala 115 lira. Eğer ingilizcen varsa G2A ye ticket at ve öğren, eğer sıkıntı olmayacaksa rus keyi alın derim.

O değil de uyku sersemi üstteki yazıları okumamışım. Zaten onu soruyormuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 15 Mayıs 2016; 13:24:35 >
  • quote:

valla bende indirimle felan kinguinden 116liraya alıyordum ödeme ekranında vazgeçtim..önce bir betada deneyeyim dedim..şuan fiyat aldı başını gitti..
    şimdi zoruma gidiyor 116lira vereceğim şeye 150lira vermek..

bilgisi olan bir arkadaş yönlendirirse sevinirim..

başka beta olcak mı bro
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    olmayacak.. 18inde kısa film gösterilecek..24ünde oyun çıkışını yapacak..

https://www.reddit.com/r/Overwatch/comments/4fncjh/is_overwatch_from_outside_bnetamazon_are_rus_key/

ingilizcesi iyi olan arkadaşlar bakabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MindWalker -- 15 Mayıs 2016; 17:36:04 >
  • quote:

quote:

arkadaşlar amerika veya rusyadan alan arkadaşlar varmı?? varsa nasıl nereden aldılar yardımcı olabilirler mi?

Ruslara özel sunucu olacak mı ? G2ada rusya üzerinden alınca 117 lira oluyor origins editionhttps://www.g2a.com/overwatch-cd-key-preorder-ru.html Burdan alsak normal şekilde oynayabilir miyiz acaba kafam karıştı

benim okuduğum yorumlar rus keyleri almanın riskli olduğu yönünde. çok kişi almayın sonradan başınız ağrıyabilir diyor.

ben şahsen almam yani rus keyi ama herkesin kendi alacağı riski tabi.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    bende almayacagım muhtemelen..origin giftlerine baktım hiç birisi bana göre değil..skinleride sevmedim zaten battlenetten normal key alacam gibi 135 lira..
  • quote:

bende almayacagım muhtemelen..origin giftlerine baktım hiç birisi bana göre değil..skinleride sevmedim zaten battlenetten normal key alacam gibi 135 lira..

Kinguin de origin edition indirim koduyla 134 tlye denk geliyor hocam
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    battlenetten alındığında hem daha güvende hissederim hemde windowmaker skini geliyor..
    yine 24ünekadar bekleyeceğim zaten ucuz yollu bir yöntem bulamazsam en son çare battlenet..
  • quote:

amerika daki oyun fiyatı tr ile aynı.

diyelim birşeyin fiyatı amerikada 60 dolar, tr de 60*(1 dolar kaç TL ise) o kadar TL.

ama amerikada insanlar zengin. yani tr de çaşılan mühendis A kadar maaş alıyorsa amerika da 5A veya 6A maaş alıyor ve diğer herşey amerika da ya daha ucuz ya da tr ile aynı fiyat.

yani şimdi amerikaya gitsen 3 sene çalışsan tr de 15 sene çalışmış gibi para kazanıyorsun. tr batmış gömeni yok.
  • Ben halen rus wow hesabımı sorunsuz kullanıyorum, bu oyunuda rus keyi alırım alırsam direk battlenetten.
    O zaman haberdar ederim bir problem oldu veya olmadı diye

• battle netten 120 liraya normal edition aldım gönül isterdi 121e origin almak ama şu anki durumda üç beş skin için o fiyat farkı benim için değmezdi zaten.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.