Bildirim
Overwatch [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ya oyunu beklerken video izlemek güzel oluyor da insanın oynayasını getiriyor ama oynayamıyorsun acayip sinir bozucu. Sabır son 1 hafta.
-
-
Duymuştum ama gerçekten öyle olduğunu bilmiyordum. Videoda gerçekleşen olaylar maplere daha önceden işlenmiş. Acayip güzel ayrıntı.
-
Uzun sürdüğü için üzgünüz fakat kaliteli bir çeviri oldu bu videoyu TurkOW.com ve Lorekeeper.net ortaklaşa hazırladık. Önümüzdeki günlerde yine iki kardeş sitenin diğer Türkçe içerikli projelerini göreceksiniz
http://www.turkow.com/overwatch-dragons-sinematigi-yayinlandi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashandle -- 17 Mayıs 2016; 1:44:45 >
-
Blizzard dan sinema tadında bir kısa film daha. Harika olmuş elinize sağlık .
Boş bir oyun olmadığını bir kez daha anlamış olduk . Başlasa artık ... -
g2a dan sipariş verenlerin preorder noire skinini alamayacaklarını okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
G2A iyice uçmuş 168tlye çıkmış fiyat.
Neyse artık yapıcak bişey yok blizzarddan üstteki arkadaşların söylediği gibi euroyu dolara çevirince 120ye geliyor. Onu alırız son çare hiç bir yerde ucuzlamazsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Mayıs 2016; 7:25:08 > -
Hocam ben biraz araştırdım americas yapıp usd ile alınca ıstedıgın servere girebiliyorsun ama oynayışda sıkıntılar cıkabilirmiş ping falan turkow sitesinde okumustum siz ne dusunuyorsunuz? Ben riske atmayıp euro ile almayı dusunuyorum
ben **** den almayı düşünüyorum daha önce defalarca pre-paid ve wow key i almıştım sorunsuz teslim ettiler önceki siparişlerimi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 17 Mayıs 2016; 8:46:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
Hocam ben biraz araştırdım americas yapıp usd ile alınca ıstedıgın servere girebiliyorsun ama oynayışda sıkıntılar cıkabilirmiş ping falan turkow sitesinde okumustum siz ne dusunuyorsunuz? Ben riske atmayıp euro ile almayı dusunuyorum
orada şey önemli bizi hangi servera attığı. amerika serverına atarsa elbette ping 170 200'e kadar çıkar bunu ticket atıp sormak lazım bence. -
Araştıralım vunu ben de usd ile almak isterim sorun olmazsa
İngilizcesi iyi olan bir arkadaş battlenete ticket atabilir mi bu konu hakkında. -
oyun sizin regionunuzu kafasına göre belirlemiyor siz seçiyorsunuz oyun içinden. Global olduğunu gösterdim zaten ve diğer türkiyeden alınma blizz oyunlarım da global gözüküyor ve oyun içinden region ayarlanabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: 37debdeb37
Araştıralım vunu ben de usd ile almak isterim sorun olmazsa
durmapl4y diye bi site var ordada origins edition 134liraya satılıyor şuan 3-5 defa oyun almıştım güvenlir bir site esasında orasıda değerlendirilebilir. -
Ne saçma bi toplumuz ya arkadaş sanki dünyadaki bütün oyunlari silip attilar da sadece overwatch kalmiş gibi tartişmalar içerisine girilmiş topic içerisinde. Konuya fiyat durumu için gireyim dedim de girmez olaydim. Olm birakin şu kibiri, egoyu. Hiçbir halta yaramiyor he ben size söyleyeyim dişardan gülünç duruyorsunuz. Güzel kardeşim fiyatin pahali olup olmamasi kişiye göre değişir bunun tartişilmasinda zerre mantik yok. Boş boş birbirilerine laf sokmalar falan. Harbi merak ediyorum işiniz gücünüz yok mu abi sizin? Konuyu da fazla kirletmeyin gidin özel mesajda tartişin. Milletin bilgi toplamasini engellemeyin.
E madem server fark etmiyor o zaman gidip g2a'den rus keyi alın origins 117 lira. Daha mantıklı değil mi? -
amerikanın aksine rus kodları region locklu yoksa tüm dünya ordan alırdı en ucuza.
Evet kusura bakmayın onun seviyesine inmiş oldum, ilk saçma yorumları atan o idi başkalarına. Ben de farklı bir şey söylemedim, isteyenin alıp isteyenin almaması gerektiğini söylediğim. Aldığım beğendiğim oyunu tabiki savunucam, onun için o oyunun konusundayım. Beğenmeyen eksilerini söyleyen adama da saygı duyarım ama onun üslup ve başka kişilere yazdıkları çok saçma şeylerdi. Dediğim gibi ben kirletmedim, ilk o saçmaladığı için (bana göre) cevaben yazdım. -
Arkadaşlar en ucuz bunu buldum:
https://goo.gl/6WqaXCgoo.gl
Bundan daha ucuza bulan var mı?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X