Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm kahraman sayfalarını yeniledik ve içeriği güncelledik arkadaşlar kahramanların hikayeleri, yetenekleri ve diğer özelliklerini merak edenler bir göz atsın :)

http://www.turkow.com/overwatch-kahramanlari/

• quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

ben hayatım boyunca çok oyun oynadım ama bu kadar emek verilen başka bir türkçe, oyuna özel portal görmedim. şu yaptığınız sayfa bile müthiş olmuş gerçekten. her skilli videolu tanıtmak felan harkulade.

emeği geçenlere teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Oyun gayet keyifli. Mutlaka en geç öbür ay alıp dalarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Tüm kahraman sayfalarını yeniledik ve içeriği güncelledik arkadaşlar kahramanların hikayeleri, yetenekleri ve diğer özelliklerini merak edenler bir göz atsın :)

ben hayatım boyunca çok oyun oynadım ama bu kadar emek verilen başka bir türkçe, oyuna özel portal görmedim. şu yaptığınız sayfa bile müthiş olmuş gerçekten. her skilli videolu tanıtmak felan harkulade.

Buyur hacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ashandle kullanıcısına yanıt
    cok guzel olmus emegınıze saglık takıp edıyordum bıraz sıteyı uyede olucam bugunlerde
  • Ashandle kullanıcısına yanıt
    vallahi süper olmuş ellerinize sağlık
  • Bu akşam yayınlanacak olan Hanzo ve Genji'yi konu alan Dragons isimli sinematiği saat 22:00 gibi Türkçe altyazı ile youtube sayfamızdan izleyebileceksiniz, takipte kalın :)

Biraz erken ama şunu da belirteyim çok yakın bir zamanda güzel bir projeye başlıyoruz hem Türkçe içerikli hemde Blizzard ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz bir etkinlik olacak bu şimdiden şuraya bombayı bırakayım. Yakın bir zamanda detayları yine paylaşırız :)
  • Oyun bana gore fiyatini haketmiyor ,neden haketmiyor sorusuna cevap ben bu oyundan ne yapacagim olacaktir.
    Oyuna ne tur modlar gelir bilinmez ama suanki haliyle Betada uc bes saatten fazla oynadim.
    Surekli ayni seyi yaptigim oyunlardan nefret ederim.Tek oynuyorsam 3-5 saat bilemedin 20 saat oynarim ,arkadaslar ile oynuyorsam bir lac kat daha artabilir ama eninde sonunda ayni seyi yapmaktan igrenir ve oyunu birakirim.

Burada kimsenin fikrini sorguliyorum oyun tamamen acildiginda neleri bizlere sunacak belli degil ama sadece betaya ek ayni olayin dondugu bir Ranked olursa birak 100 lirayi bu oyunun ederi 50 tl yi gecmemeli.

O yuzden para verdiginiz icin istediginiz kadar savunun ama betada surekli ayni seyleri yaptigim bir oyun bana gore bespara etmez bir yapimdir.
    Simdi beni taslayacaklara son sozum sudur:bunlar benim fikirlerimdir ve zevk almadigim bir oyunu Blizzard yapti diye savunacak veya alacak degilim.
    Siz seversiniz o sizin dusuncenizdir sen oyunu ovdugun gibi bende elestiririm ayni seyi yapiyoruz .

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldangeçenbiri

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Tüm kahraman sayfalarını yeniledik ve içeriği güncelledik arkadaşlar kahramanların hikayeleri, yetenekleri ve diğer özelliklerini merak edenler bir göz atsın :)

Buyur hacı

http://www.dota2.com/heroes/?l=turkish

bu sitede güzelmiş hocam ama turkow'daki tasarım ve skill tanıtımı epey modern. yani video olduğu bile anlaşılmıyor felan. arkadaşlar baya baya uğraşmış. dota2 siteside güzelmiş tabi ona lafım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 16 Mayıs 2016; 15:05:39 >

• Vuhuu, dragons animasyon harika :) Hanzo oynayasım geldi yine ya, inş. daha güzel leg. skin gelir ben o kurtlu olanı beğenmemiştim ya. Dragonu kurt yapmışlar hiç hoş değildi genç hanzoyu alırım bu sefer herhalde, iyi oldu denediğim betada.

• Zakkliar kullanıcısına yanıt
    120 liraya nasıl aldın?? önceden mi almıştın?? şuan 135 lira olarak gözüküyor..

• Dragons animation. Genji
  • normal versiyonu 120ye almak için region kısmını avrupadan amerikaya çevirin. 40 euro yerine 40 usd oluyor.

amerika versiyonunu aldığımızda vpn vs vs gerektirmeden sorunsuz bir şekilde avrupada oynayabiliyormuyuz? kesin bir bilgi varmı bu konuda??
  • evet oynanıyor rus versiyonu gibi region locklu değil.

valla gerçekten böyle birşeyin kesinliği varsa bende hemen alıcam..bilgi için teşekkürler..
  • Şuan en uygunu 120 liraya olan standart edition almak sanırım benim için . Yukarıda denilen şekilde almayı düşünüyorum bende . Ama iyice araştırmam lazım sıkıntı olmaz ise o şekilde alıcam
  • Amerika versiyonunu aldığımızda lag vb. problemler yaşarmıyız

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    şuan yabancı ve türk forumlarında biraz araştırma yaptım hepsi olumlu yönde..birçok arkadaşımızda bu şekilde satın almış zaten..ben yarın alıyorum..
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.