Kongre üyeliği için 5 yıllık referans ricası
Merhabalar. Kongre üyeliğinde 5 yılı doldurmuş bi üyemiz referans konusunda yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Koç ekonomi bilgisayar çapı
Ekonomi 1. sınıf öğrencisiyim. Teknoloji sektöründe çalışmak istiyorum, yazılım mühendisliği şart değil. İş ilanlarında çoğu iş ilanı ya bilgisayar müh yada mühendislik istiyor. Sizce bunun için çap yapmaya değer mi?(Gerçekten zor bir süreç olacak buna karar verirsem)
Ut vs ybs
Siralamam 1900. İlerde yazılımla uğraşmak istiyorum. Sizce boun ut yazıp kendim yazılımla uğraşmam mı yoksa yeditepe ybs yazıp istedigim mesleği okumak mi?
Bmw 218i vs 216d
hangisini önerirsiniz? Yakit tuketimleri acisindan ne kadar farkları var?
Boun ybs
Bu sene kaça geriler sizce
Tytde sınav esnasında yorgunluk
Matematigin ortasina gelince kafam ole bi yoruluyo ki sorulari bile okurken zorlaniyorum. Çözme sıralamamı da degistirdim diger dersler kotu etkilendi. Brans cozerken 37 38 net mat yaparken genel denemede 25lerde yapabiliyorum. Bi cözümü varmi bunun? 40a yakin yapanlar nasi yorulmadan soruları anlayıp cozebiliyo
tm tyt fen
Konuları videolardan 1 tur bitirdim.Denemelerde bir sürü yanlış çıkıyor,soru çözmediğimden herhalde.Sizce deneme mi soru bankasını önerirsiniz?
Her tyt’nin ortalarında kafam yoruluyo ve sorulari bilinçsiz bir sekilde cozmeye basliyorum. Haliyle sınavı cok etkiliyor. Ne yaptıysam yaramadı,burdaki tavsiyelerin hepsini okudum. Tek çözümü ritalin tarzi ilaclar kullanmak mı?(ritalin kullanan bi yakınımın bu sayede çok iyi tyt netleri yaptığını biliyorum.)
Apotemi fasiküllerini çözerken
Örnek soruları da çözmeli miyim? Yoksa cozumune bakip teste mi gecmeliyim? Apotemi fonksiyonlar için konuşuyorum. Fonksiyonum da fena degildir.
Ötf de tam olarak bilmem gerekenler
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.886 (Bu ay: 718)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar