Bu sene kaça geriler sizce < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boun ybs
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benim hedef buraydı, sıralama 2k geldi ama obp beni 3k'ya attı. neden gerilesin ki, her sene ileriye atıyor.
-
Arkadaşlar YBS okuyan bir arkadaşınız olarak şunu söyleyebilirim. Kim ki eğer Boun YBS Yazar ve tutturursa çok ama çok şanslı :)
-
Overhyped bi bölüm oldu. Bu sene ilk 500 girerse hiç şaşırmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Niye geriliyor ki ? İleri atacak 1k’ya dayanacak bence
Neden
Hocam şöyle bir bilgilendirme konusu açsanız keşke daha iyi olmaz mı?Bana geliyor mesela şu an ama pek bilgi yok ortada
-
Daha 4-5 sene önce yüksekokul olarak ygsden öğrenci alıyordu, çok enteresan sıralamalardan alıyor. Balon gibi ama patlar mı bilemem.
Bu konu altına sorularınızı bekliyorum arkadaşlar, henüz yüksek öğrenim görmemiş olmanız dolayısıyla beni 2018 tercih zamanıma götürdünüz. İşin içindeki biri olarak sorularınızı cevaplayacağım. 2021 YBS şuan için 2011 bitcoin gibi diyeyim siz gerisini anlayın :) öyle değerlenecek ki siz bile şaşıracaksınız ilerde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X