Şimdi Ara

Tytde sınav esnasında yorgunluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematigin ortasina gelince kafam ole bi yoruluyo ki sorulari bile okurken zorlaniyorum. Çözme sıralamamı da degistirdim diger dersler kotu etkilendi. Brans cozerken 37 38 net mat yaparken genel denemede 25lerde yapabiliyorum. Bi cözümü varmi bunun? 40a yakin yapanlar nasi yorulmadan soruları anlayıp cozebiliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bende de aynısı oluyor genel denemede yorulmamız ve buna bağlı netlerin düşmesi normal ama sizi cok etkilemis anladigim kadarıyla 15net cok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hedef2021 -- 2 Haziran 2021; 16:12:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tamamen sıkılma duygusu hocam, kendi adıma konuşcam evde tyt çözerken asla odak toplayamıyorum onun için de mesela normalde 105-110 yapcaksam gidip 95 yapıyorum. bu da moral bozuyor onun için evde tyt denemesi çözmeyi bıraktım. o yorgunluk-odaksızlık sınav esnasında olmaz diye düşünüyorum keza msü'de olmadı da çünkü adrenalin :D iyi çalışmalar hocam

• ben parçalara ayırıyorum problemleri sınavın sonunda çözüyorum denemediysen dene bence ilk 15i çöz geometriye atla 30-40 ı çöz en son diğer branşlar fen sosyal bitince problemleri çöz

• 31 sonrası pişmanlık gibi pısman oluyom 2 dk

• iyi beslenme ben ne kadar iyi beslenirsem daha rahat çözdüm birde insan birqz rahatsız hissetmeli kendini yani kendi kendine hadi hadi diyeceksin gibi yani rahatsız olacaksın biraz heyecan ki seni diri tutar sınav anında göreceksin ne kadar dinç olduğunu beyin şuan sadece sınav anına odaklı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sınav Yorumum
    3 yıl önce açıldı
    Sınav Yorumum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 4 gun art arda tyt yoruyor bir iki gun tytye ara versen netler daha da artar bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.