Bildirim
Sınav senesi nefes alıyorum
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam yemek yiyip sicmayi deneyebilirsiniz.kuzenimde vardı aynı sorun direk düzeldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
komedi ferresi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sınav senesini o kadar abartıyorsunuz ki kişisel sorunlarınızı bile sınavla bağdaştırıp kendinizi strese sokuyorsunuz, amacım kimseyle dalga gecmek deil. çözümü hastane veya başka bir yerde aramak yerine sınav yerinde aramanız ilgincime gidiyor:d
Kaç saat almanız gerekiyordu?
Bir an önce bırakman lazım. Ben 2 gündür nefes almayı 8 saate indirdim verimim 3 katına çıktı tavsiye ederim.
GEÇMİŞ OLSUN HOCAM SINAV SENESİ NEFES ALIRSANIZ SONUÇTAN BİR ŞEY BEKLEMEYİN
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben sadece uyurken alıyorum. Sanırım derece yapamayacağım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bir an önce bırakman lazım. Ben 2 gündür nefes almayı 8 saate indirdim verimim 3 katına çıktı tavsiye ederim.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X