|
sınav senesi sigara
-
-
bi yandan anksiyetemi de tetikliyodu daha hafif bi sigaraya geçtim valla napsam bilmiyorum şu an -
hocam çok fazla içmiyormuşsun bence bırakabilirsin bağımlılığı yenmek kolay bir şey değil ama daha başlarındasın tekrar dene içmeye devam edersen yavaş yavaş artacak çöp sayısı kendim içmiyorum ama arkadaşlarımdan gözlemlediklerim bu yönde :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 10 Kasım 2020; 20:32:31 > -
hocam valla 7/24 aklımda sigara var ya çok seve seve içiyodum nası yapıcaz çözemedimquote:
Orijinalden alıntı: jiijiihocam çok fazla içmiyormuşsun bence bırakabilirsin bağımlılığı yenmek kolay bir şey değil ama daha başlarındasın tekrar dene içmeye devam edersen yavaş yavaş artacak çöp sayısı kendim içmiyorum ama arkadaşlarımdan gözlemlediklerim bu yönde :D
-
yerini başka bir şeyle doldurman lazım
-
abi sana taktık falan vermek isterdim ama 7 seneyi doldurduk gayet mutluyuz kendileriyle. benim ailem de bilmiyor sigara içtiğimi ben de sınav günleri içmedim yani 5 oturum hem de aklına sigara zaten gelmiyor.kafaya takılacak bir durum da olduğunu düşünmüyorum. -
3-4 çöp dediğin 3-4 taneyse sorun yok,zarardan çok faydası olur insanın kafası dağılıyo :)
-
Müsait olunca bi hastaneye git.Gırtlak,akciğer kanseri ve bu illetin sebep olduğu diğer hastalara bi bak her nefes aldıklarındaki çığlıklarına,acılarına şahit ol dostum.Tek önerim bu İnşallah sağlıklı şekilde bırakırsın.
-
valla tam dediğin gibi oluyo da biraz takıntılıyım işte denemelerden önce falan içmiyorum zaten tam planlı programlı yemekten sonra etütlerden sonra. devam edicem sanırım yaquote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB803-4 çöp dediğin 3-4 taneyse sorun yok,zarardan çok faydası olur insanın kafası dağılıyo :)
-
Yok artik hocam yarin mezarlik isleri ile gorussun yert ayirtsin kefeni de terzi de diktiriversin
-
Yav hocam bu mereti icmenin tam sirasi birakmak gibi showlar yapmayin sadece kafayi yorarsiniz
-
1.5 yıldır sigara kullanıyordum. bu yıl sınava daha iyi çalışmak için bıraktım.
yaklaşık 1 ay 1 hafta oldu hocam bırakalı gayet te memnunum.
bence bırakın hocam yarın öbür gün aileniz öğrenirse daha fazla içersiniz.
hem paranız cebinizde kalsın hem de geleceğiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F176415A -- 10 Kasım 2020; 21:29:10 > -
hocam sağlığın kıymeti sallanınca anlaşılıyor ağabeyim sigarayı ölsen bırakamıyordu 11,12 yıldır sağlığıyla ilgili sıkıntı yaşadı ağzına sürmüyor 8 9 aydır benden söylemesi elinde olanların kıymetini bilmek gerek diye düşünüyorum. -
Bence kendine sürekli aklını meşgul edecek bir uğraş bulursan yenebilirsin. Yazılım gibi. Bi başladım kafam bi derse bi yazılıma gidiyor boş kalmıyor. Sigara kullanmıyorum tabii tecrübeyle sabit değil dediğim. -
aynen öyle ben diş sağlığıma dikkat etmiyordum iki tane kanal tedavisi bir kaç dolguyu yiyince aklım başıma geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 10 Kasım 2020; 23:34:44 > -
sigarayı bırakmak için yüzlerce sebep sıralayabiliriz sana burada. sana tavsiye vermek haddime değil ama kendi adıma konuşayım, ders-etüt aralarında kafamı toparlıyor ve seviyorum açıkçası. bırakmaya çalıştığım ve uzun zaman içmediğim dönemler de oldu. eğer bırakmak istiyorsan zamanını doldurmak işleri çok kolaylaştırıyor, günün telaşına kapılınca ders ve yanında bir şeylerle uğraşınca aklına bile gelmiyor
-
Girmezsen usda rahata tak..ben geçen sene okulun bahçesinde binanın arkadasında gizlice içmiştim bi dal..okul bahçesine tek dal bi de kibrit sok imkan bulursan içersin sınav heyecanıyla kafana sigara vurmaz rahat ol -
İçmeyin şu saçma sapan şeyi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İçmeyin şu saçma sapan şeyi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X