Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu en uygun nereden satıl alabilirim acaba?
  • Karar verdim tek basima da olsa alacagim oyunu dun baya eglendim. Ranked da iyi olur umarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    G2A'da 120 tl Origins Edition bence gayet uygun.
  • Haftaiçi olduğundan mıdır nedir kimse oynamıyor gibi. Eğer oynayan varsa eklesin. Yuiji#2547

Support oynayan varsa eklesin ben %90 tank oynuyorum arkamda sup olursa tatlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 9 Mayıs 2016; 13:27:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrollestTroll

Origin versiyonunun pek bir albenisini göremedim ben. Ayrıca G2A'da 121 liraya origin edition kampanyası buldum dediğiniz bu sanırım ama altında şöyle bir yazı yazıyor.

WARNING! THIS PRODUCT CANNOT BE ACTIVATED AND PLAYED IN CHINA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

Origin versiyonunun pek bir albenisini göremedim ben. Ayrıca G2A'da 121 liraya origin edition kampanyası buldum dediğiniz bu sanırım ama altında şöyle bir yazı yazıyor.

çin'de yaşamadığımız için problem yok
  • Merhaba arkadaşlar oyunu alan varsa Buradaki linkten Battletaglerini paylaşa bilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

quote:

çin'de yaşamadığımız için problem yok

Çin'i görünce kafa gitmiş benim.

O değilde bu sitelerde neden sadace Origin sürümü satılıyor? Normal sürümü nereden bulacağız. Battle.net'den mi alacağız illaki.

• Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Oyun çıkışını yaptıktan sonra alternatif sitelerde normal satışı olacaktır.Şuan preorder olduğu için böyle oluyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zevkli oyun be

Karakterlerin özelliklerine fazla girmeden bir şeyler yazayım.
    Widowmaker ablamızın sesine hayran kaldım, her ne kadar beceremesem de arasıra seçerim. Fransızca öğrenmeyi düşünüyorum
    Hanzo abimiz de iyi, özellikle olmadık yerlere tırmanması, rakip fark etmeden yüksek pencerelerden girip avlanabiliyorum.
    Bastion çok sağlam ama rakip iyiyse yaşatmıyorlar.
    Cüce bir kardeşimiz var turret kuran, bazı haritalarda defans yaparken en az 15 kill turretle, kendisi en sevdiklerimden.
    Healerlardan mercyi sevdim, bu da alman abla herhalde, zenciyi denedim ama beceremedim, sağlam oynayanlar vardı, tekrar deneyecem

Diğerlerine baktım ama daha denemem lazım, özellikle havadan bomba atan ablaya bakacağım

• G2Adan aldım ben ama early access olmayacak bizde sanırım

• Sonunda forumda Bastion'ın op olmayıp karşısında iyi birileri olduğunda yaşatmadıklarını söyleyen birini görmek sevindirdi.
  • ben daha hanzoyu oynamayı bırakıp diğerlerine bakamadım okçu dedin mi akan sular duruyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yûiji

Sonunda forumda Bastion'ın op olmayıp karşısında iyi birileri olduğunda yaşatmadıklarını söyleyen birini görmek sevindirdi.

diğer fps lerden alışmış insanlar koşturmaya sonra bastion niye öldürdü.sniperlara karsı zayıf genji ye karsı zayıf.soldier la farketttirmeden biraz ates ardından hydra roket işi bitti.reinhart varsa zaten kalkanın arkadasından ateş.
    birde oyunda acele etmiceksin öldünmü takımda ilerde kimse yoksa koşturup tek başına gidersen gene ölüyorsun takımdan bir kaç kişiyi beklemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

Saç baş yoldurtur

Oyun sayesinde saç baş kalmadı malesef.

6 kişilik sağlam ekip kurulmadan oynanmaz bu oyun çok net. random teamler çok traş. Kanserojen bir oyun.
  • Yûiji kullanıcısına yanıt
    İlk gün ben de bastionu alıp en iyi oyuncu seçiliyordum, ertesi gün patır patır indirmeye başladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bastion op değil" diyen arkadaşların karşılarına hiç defendde 3 bastion+mercy+reinhardt gelmemiş sanırım Baya kanser team oluyor.

Benim Bastion haricinde oyunda sıkıntım yok gibi. Play of the game ler çeşitlendirilebilir. Her oyun q atmış ya da kurulmuş bir Bastion'ı izlemekten bıktım çünkü...

• Yûiji kullanıcısına yanıt
    genji cok rahat alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSkull -- 9 Mayıs 2016; 14:40:18 >
  • Bastion dibine kadar op, sadece traingde denedim, pvp da denemeye vicdanım el vermedi mutlaka nerf gelecektir ama zaten bu tarz bir oyunda kusursuz bir denge beklemek hayalcilik olur blizzard ın diğer oyunlarında veya benzer oyunlarda olduğu gibi ara ara herolar nerflenecek, bufflanacak farklı setup lar öne çıkacak vs.
    bastion dışında karakter dengelerini ve oyuncu yeteneklerinin oyuna yansıması konusunu çok beğendim , tracer ın mesela hp si düşük dmg i düşük, hareketsiz kalırsa kırılgan bir karakter, 1 sn ayakta kalamayan tracer da gördüm, 1 vs 3 dans ederek katliam yapan tracer da.
    Oyun bence olmuş uzun bir süre keyfile oynanır.
  • Bu oyunda denge yi mümkemmel beklemek çölde Adriana Limayla karşılaşıp evlenme teklif edip kabul etmesi şansıyla eşdeğer

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.