Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    -Support sınıfı kullanışsız fln değil takım içinde iletişim olması lazım ki support sınıfı olduğunuza değsin. Biz 6 kişi girdiğimizde illaki birimiz supp oluyoruz.
    -Teleport özelliği ulti olmak zorunda bence. İnanılmaz op bir yetenek. Zaten defans hattını doğru yere kurduğunuzda adamların geçmesi çok zor oluyor. Azıcık desteklenen Bastion tek kapılı geçiş yerlerinde karşı takımın kabusu oluyor. Bir de bu adamın sürekli karşınıza geldiğini düşünün? Zaten ikinci bölge ya da paylord ilerledikçe spawn noktasına daha yakın yerde doğuyorsunuz. Sürekli yakın yerde spawn olmanıza izin verilirse oyunun strateji kısmı azalır sadece taktik oyununa döner. Full aksiyon üzerine bir sürü fps oyun var zaten.
    -Aynı takımda aynı karakterlerin olması dediğiniz gibi oyunun kötü yanlarından.Şu an böyle bir sistem var ama tahmin ediyorum ki yeni herolar eklendikçe ve competetive modu açılınca bu olay kısıtlanacaktır(max 2 gibi).
    -Tanklar çok kolay ölmüyorlar. Sniper karakterler tankları zor alıyorlar ki oyunun olayı şu şekilde atağı yüksek olan mobil ama kırılgan herolar var atak kısmında. Bunların mobillikleri bittiği an çok kolay ölüyorlar, yani atıyorum Tracer'ın bir tanka 3 şarjör boşaltması gerekirken öldürmek adına karşıdaki Roadhog tek kurşunda alabiliyor. Defensive karakterlerin ise hareket kabiliyeti daha kısıtlı daha çok fps yeteneği ile oynanan herolar olmuş. Tanklar diğer oyunlardaki gibi aşırı bir şekilde ölmez ama hiç damage vuramaz şeklinde değil de yakın mesafede çok damage çıkartmak ve bunun yanında hemen ölmemek üzere tasarlanmış.
    -Bazı yetenekler çok uyduruk diyerek verdiğiniz örnekler çok saçma. Oyunu düzgün oynamamışsınız belli ki. McCree Combat Roll ile hiç üzerinize iki şarjör boşaltmamış(şarjörü dolduruyor), ya da adamların arkasından dolaşayım derken kapıdaki 4 küçük turret tarafından öldürülmemişsiniz, ya da Junkrat'in trapine bastığınız an Widowmaker tarafından kesilmemişsiniz.
    -Oyunda her karakter kendi çapında güçlü ama biraz daha dengelenebileceği konusunda size katılıyorum. Widowmaker mobil herolara karşı çok işlevsiz kalıyor onda sıkıntı yok ama Bastion'un turretine biraz kısıtlama getirseler fena olmaz sanki. Bazı maplerde Bastion cidden çok güçlü ama Tracer ve Reaper yanına giderek Pharah gibi herolar da uzaktan rahatça kesiyorlar genelde.

• En ucuz fırsat G2A mı şuan 121 lirayla yoksa daha ucuzu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık betanın sıfırlanacağını pek düşünmüyorum, Hearthstone betasındayken kaldığımız yerden devam etmiştik.
  • En azından ranked ekstra bir seçenek oluyor hocam, mesela hearthstone'da ranked olmadığını düşünün bir amaç veriyor gibi geliyor bana ranked sistemleri. Ow için belkide hiç gelmez.
  • Beta 1 gun uzatildi

• 10'una uzatılmış beta 5 ekstra skin istenirse G2A'dan falan alınabilir, önceki sayfalarda yazmıştım ama tekrarlıyım ben oyunu US shop üzerinden aldım hem alırken region lock olmadığını belirtiyorlar hemde oyuna girerken server seçebiliyorum, ayrıca oyun içinde ping genelde 50-60 civarı o yüzden rahatlıkla alabilirsiniz. Oyuna söylenicek pek söz yok eksikleri olsada aşırı eğlenceli ve rekabet sistemide yerinde, bazen çok ciddi maçlar dönüyor, bi kaç klip çektim youtube için ileride paylaşırım.
  • Oyun cok guzel fakat maclar coooooooook kisa suruyor. Tat vermiyor. Karsi strateji falan uretme ne mumkun kulaklik olsa dahi soluk soluga ne olup bitti anlamadan oyun bite bilir. Buraz daha moba benzeri olmaliymis gibi.

• Ben de tam tersine silinmesini mantıklı buluyorum. Zaten bu open beta demo içerikli yapılmış bir şey. Release datede gelen oyuncular neden bir sıfır geride başlayacaklarını hissetsinler ki? Şu an kasıp yüksek level olmak için değil haritaları karakterleri tanımak için oynuyoruz.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Skinlerden kasıt tam olarak nedir?
    5 Adet karakter figürü mü eğer öğleyse nasıl gönderim yapılıyor ki?
  • ynal kullanıcısına yanıt
    hayır oyun içi karakterlere kostüm işte lootboxtan çıkanlar gibi ama daha özel tarzda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Skinlerden kasıt tam olarak nedir?
    5 Adet karakter figürü mü eğer öğleyse nasıl gönderim yapılıyor ki?

figür veren paket (fiziki olarak) en üst seviye olan paket. baya pahalı.

benim dediim origins paketi 5 skin veriyor, bu skinler oyundaki heroların başkaca kostümlere sahip olan versiyonları demek oluyor. yani atıyorum mcree oynayacaksın , skini kullanınca değişik bir mcree oluyor hero. kostümü hatta yüzü bile değişik olabiliyor.

örnek vermek gerekirse

soldier 76 herosunun orjinal hali ve skinli halini yan yana örnek göstereyim.

bu ise skinli versiyonu

tek farklı yanı görüntüleri. diğer her özellikler aynı.

• Anladım teşekkür ederim.
    Betasını indiriyorum, bir bakayım seversem satın alabilirim oyunu.
    Titanfall içinde çok konuşuldu ama sevmemiştim, bu da onun gibi çok hareketli ve kargaşa doluysa, strateji fırsatı yok denecek kadar az ise almam.
  • Bu oyun neden bu kadar Team Fortress' a benziyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Anladım teşekkür ederim.
    Betasını indiriyorum, bir bakayım seversem satın alabilirim oyunu.
    Titanfall içinde çok konuşuldu ama sevmemiştim, bu da onun gibi çok hareketli ve kargaşa doluysa, strateji fırsatı yok denecek kadar az ise almam.

titanfall'ı bende satın almıştım indirimden.

bence güzel bir oyundu fakat competitive tarzı yoktu.

ama overwatch'ın competitive oyunculuğa yönelik olduğunu düşünüyorum. esport takımları şimdiden kuruldu ve turnuvaları başlandı.

bana sorarsan strateji inanılmaz önemli ve kesinlikle casual bir oyun değil.

oynadıkça anlıyorsun, bence kesinlikle dene. ama public oyuncular biraz canını sıkabilir.

ben uzun süredir bir oyunda bu kadar küfür etmemiştim. oyunda ciddi sıkıntılar var.

örneğin hero limiti yok, 5 kişi aynı heroyu alıp oynayabiliyor. çok dengesizlikler ve aptallıklar mevcut. bunlar düzelir umarım.

• Her şey silinecekse ben kinguin g2dan origins sürümü sipariş geçerim oynayabilecek olsaydım ve skinler ses paketleri animasyonlar falan silinmeyecek olsaydı 40 euroluk/dolarluk paketi battle netten alırdım.

Ayrıca bir karakterin birden fazla seçilmesini hiç sevmedim karakter sayısı az daha fazla ekleyip bu olayı kaldırsınlar. Düşünsene tüm takım kalkan açan tank karakteri falan oluyor veya başka bir karakter düşüncesi bile kötü onu geçtim savunan takım full defansif karakter alıp adamları yanaştırmayabilir. Şimdi beta diye herkes rastgele seçiyor ama oyun oturunca bu dediklerim yüzünden sinir olacağımızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 8 Mayıs 2016; 16:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Her şey silinecekse ben kinguin g2dan origins sürümü sipariş geçerim oynayabilecek olsaydım ve skinler ses paketleri animasyonlar falan silinmeyecek olsaydı 40 euroluk/dolarluk paketi battle netten alırdım.

Ayrıca bir karakterin birden fazla seçilmesini hiç sevmedim karakter sayısı az daha fazla ekleyip bu olayı kaldırsınlar. Düşünsene tüm takım kalkan açan tank karakteri falan oluyor veya başka bir karakter düşüncesi bile kötü onu geçtim savunan takım full defansif karakter alıp adamları yanaştırmayabilir. Şimdi beta diye herkes rastgele seçiyor ama oyun oturunca bu dediklerim yüzünden sinir olacağımızı düşünüyorum.

Dün oynadığımız bir oyunda bir takımda 3 adet D.Va vardı (şu robota oturan koreli hatun)

Harita o kadar el verişliydi ki onlar için robotları öldürmek için ayrı uğraşıyorsun, çıkan kızı ayrı kovalıyorsun. (attack oynadık)

Saçma sapan bir hengame ve oyunu kaybettik onca uğraşlarımıza rağmen.

Aslında öyle bir durumda D.Va'yı counterlayan heroları picklemek lazım yine 2-3 kişi birden ama D.Va'yı hangi hero counterlıyor zaten oyunu oynamaya başlayalı 2 gün olmuş, o an bilemedik ve kaybettik.

Zaten yabancılarla iletişim kuramadığından herkes rastgele hero pickliyor.

Hero limiti kesinlikle gelmesi lazım. Getirecekleri konusunda endişeliyim, şimdiye kadar gelmeyen o limit şimdi gelirmi hiç güvenmiyorum.

Ben oyunun satın alınılması konusunda hala tereddütler yaşıyorum. Çok sıkıntı var oyunda. Buna mukabelen çok da güzel bir oyun.

Ve bunun yanında adamlar 6 kişi party kurup giriyor, sen ise rastgele yabancı random teamle giriyorsun. Public ve party takımlarını karşılaştıran salak matchmaking sistemi de ayrı bir mesele.

Ona ayrıca sövüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 8 Mayıs 2016; 16:18:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Her şey silinecekse ben kinguin g2dan origins sürümü sipariş geçerim oynayabilecek olsaydım ve skinler ses paketleri animasyonlar falan silinmeyecek olsaydı 40 euroluk/dolarluk paketi battle netten alırdım.

Dün oynadığımız bir oyunda bir takımda 3 adet D.Va vardı (şu robota oturan koreli hatun)

Harita o kadar el verişliydi ki onlar için robotları öldürmek için ayrı uğraşıyorsun, çıkan kızı ayrı kovalıyorsun. (attack oynadık)

Saçma sapan bir hengame ve oyunu kaybettik onca uğraşlarımıza rağmen.

Aslında öyle bir durumda D.Va'yı counterlayan heroları picklemek lazım yine 2-3 kişi birden ama D.Va'yı hangi hero counterlıyor zaten oyunu oynamaya başlayalı 2 gün olmuş, o an bilemedik ve kaybettik.

Zaten yabancılarla iletişim kuramadığından herkes rastgele hero pickliyor.

Hero limiti kesinlikle gelmesi lazım. Getirecekleri konusunda endişeliyim, şimdiye kadar gelmeyen o limit şimdi gelirmi hiç güvenmiyorum.

Ben oyunun satın alınılması konusunda hala tereddütler yaşıyorum. Çok sıkıntı var oyunda. Buna mukabelen çok da güzel bir oyun.

Ve bunun yanında adamlar 6 kişi party kurup giriyor, sen ise rastgele yabancı random teamle giriyorsun. Public ve party takımlarını karşılaştıran salak matchmaking sistemi de ayrı bir mesele.

Ona ayrıca sövüyorum.

Aynı sorun cs go da da mevcut maalesef. Tek kişi giriyorsun karşıya 5li takım geliyor sıkıysa yen.

Örnek olarak lol ele alınabilir bu konuda solo olarak maksimum 2 arkadaşla ranked girebilirsin takım olarak girmek isteyenler ise takım ranked kurmak zorunda bırakılabilir.

• Alpha Beta, Closed Beta derken millet aylardır oyunu oynuyor o yüzden bazı maçları bazı oyuncular karşısında alamamak bizim gibi open beta'ya girmiş oyuncular için normal. Beni tek endişlendiren ben o kadar iyi bir Online oyuncusu değilim, zevkine oynarım ve oyunda zevkli fakat ne zaman Bastion'u alsam özellikle Defend kısımlarında ölümsüz gibi bir şey oluyorum ki karşı tarafta genelde bu taktiğe gidiyor. Çok üstün bir karakter olmuş bence hem health seviyesi yüksek, ateş gücü yüksek, kendini iyileştirebiliyor daha ne. Ben oyunu şahsen beğendim ve aşırı zevkli geldi o yüzden satın alacağım ufak bir detayda Razer'in renk sistemi ile uyumlu çalışıyor oyunun renklerine göre klavye, mouse da değişiyor.
  • beta yarın kaça kadar ?
  • hanzo reyis

keşke biraz daha ucuz olsa oyun

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.