Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gayet zevkli ama bence takim sart. Solo tam potansiyeline ulasamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Tek olarak oynamak için alınır mı? Beta da zevk alarak oynuyorum ama herkesin kafasına göre hero alması çok kötü. Oynadığım oyunların çoğunu takımda eksik olduğu için support oynadım.

bence solo oyun için yalnızca 1 ay oynarsın sonra sıkar.

millet 5-6 kişi party kurup giriyor ve public random takımları ezip geçiyorlar resmen.

oyunun competitive match making sistemi şuan yok gibi birşey.

mesela sen tek başına giriyorsun tanımadığın insanlarla eşleşiyorsun ama karşıda 5 party +1 veya 6 kişilik partylar çıkıyor. adamlar ts3'den veya discorddan konuşarak takım oyunu oynuyorlar.

bu sistemi düzeltmeleri lazım ve cs:go gibi rank sistemi geliştirmeleri lazım ki geliştireceklerdir diye düşünüyorum ileride.

şuan oyunda canımı tek sıkan şey bu oldu.

ama sorunun asıl cevabına gelirsek bence solo play oynanmaz bu oyun 1-2 ay hadi bilemedim 3 ay oynarsın hevesini alırsın sonra biter ve bu kadar süre i,çin 150 lira verilmez.

bence 6 kişi veya en kötü 4-5 kişi party ile sesli iletişim dahilinde oynamak zorunluluk gibi birşey.

hero seçimleri, heroların bir birini puzzle gibi tamamlaması, map'e göre hero seçimi, çok aşırı hayati önemli. o olmadan rastgele girince vuruyorlar ağıza.

Bu arada discord kalanım var birlikte oynamak isteyen arkadaşları beklerim. Blizzard id: Zaris#2840 , isteyen herkes ekleyebilir.

Donanımhaberden 1-2 arkadaşla birlikte oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 7 Mayıs 2016; 12:27:08 >

• Şuan oynayanların çoğu takım stratejisine göre oynamıyor sadece hero deneme amacında herkes buda çok normal . Tank yokmuş sup yokmuş kimin umrunda şuan .

Oyunun full sürümünde eminimki herkes gereken şampiyonu alıp oynayacaktır. Ben şahsen oyunlarda destek rollerini oynarım genelde ama betada sadece 1 kere tank oynadım oda çok zevkliydi sonra hiç almadım daha, hele bir oyun çıksın sabit bir kaç heroyla oynarız takımlar da eşitlenir güzel maçlar olur.
  • Bu oyun 59$ mı ben mi yanlış gördüm?
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    Randomda yani şu andaki oynadığımız hızlı maç modunda durum değişmez, ama lvl25'ten sonra girilebilen Ranked rejiminde artık normal takım kurmak şart, burda daha profesyonel bir oynama şekli göreceğiz. Kapalı betada Ranked açıktı, ama şu anda kapattılar ve açık betada bu rejim yok. Oyun çıktıktan sonra göreceğiz onu artık.
  • bir düzeltme yapayım çok büyük ihtimalle 9-24 arası oyun açık olmayacak overwatch redditinde özellikle sordum bunu.

• Ranked sistemi gelirse tadından yenmez. Ranked ile açıklama yok sanırım ancak takım ranked ve solo ranked gelirse süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naima

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Ben oyunu geçen ay Kinguin'den aldım. Şu an açık betayı oynuyorum cidden değer parasına. Biraz daha hero eklenirse cidden tadından yenmez. Bir de competetive sistemini bilmiyorum ama umarım aynı herodan iki tane seçme olmaz orada da. Adamlar iki Bastion bir healler ile bazı defans maplerinde ölümsüz oluyorlar.

24'üne kadar key bekleyeceksin çok kötü yav. Battle netten paraya kıyıp 24 üne kadar oynamak var. 60 dolar 175 TL battle nette g2a da kinguinde 125 tl. 15 gün için 50 lira

Origins edition yerine normali alırsanız 133 liraya geliyor hocam 40 € sadece oyun.

@Chronos: Hocam aralda 432 liraya satılıyor fiyat iyi ama oyuna henüz ısınamadım open beta bitene kadar almaya karar verirsem oradan alırım. Haberiniz olsun.

Battle net üzerinden alınca standart versiyon 133 liraya geliyor, ama aynı fiyata g2a/kinguin üzerinden origins sürümü alınabiliyor. Hadi overwatch daki skinleri boşverelim diğer tüm blizzard oyunlarında da hediyeler veriyor. 24 Mayıs'a kadar bekleyip tüm bu hediyelere sahip olmak mı yoksa 2 hafta erken oynamak için almamak mı?

@Zakkliar
    Öyleyse çok iyi olur benim için kararsız kalmam kinguin veya g2a dan ön siparişi geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 7 Mayıs 2016; 14:38:56 >

• Detaylı Sınıf tanıtımları görmek isterseniz, buyrun videolara.. :)

• origin edition yalnızca 5 skin veriyor ekstra olarak.

bunun yanında heroes of the storm ve world of warcraft gibi bazı blizzard oyunlarında pet veya hero hediyesi gibi şeyler var ama ben mesela başka blizzard oyunlarını oynamıyorum pek işime yaramaz.

kısacası benim için origins edition demek 5 skin demek.

9 mayıstan 24 mayısa kadar oynamak için standart edition alırsak blizzard üzerinden 133tl vermek lazım. ama yanında skin hediyesi yok.

24 mayısta cd key gelecek şekilde g2a üzerinden 125 liraya alınırsa yanındaki skinleri alıyorsun.

burada sanırım 2 faktör var 13 gün bekleyip skinleri almak yada almamak :D
  • Battlenet'ten önsipariş verip oyunun çıkışına kadar oynasanız bile tüm ilerlemeler oyun çıkışını yaptığında silincek haberiniz olsun. Yani 24 Mayıs'ta resmi çıkışını gerçekleştirdiğinde bütün istatistikler sıfırlancak herkes 0'dan başlıycak.
  • teyit ettirdim 9undan sonra ya sadece closed betada oynayanlar oynayabilecekmiş ya da kimse oynayamayacakmış.

ayrıca battle.net'te avrupa 40 euro olan şey us bazında 40 dolar yani oradan alabiliyorsak 115-120 liraya geliyor. tıklayınca region restriction yok diyor ikisinde de. benim battle.net'teki bütün oyunlar avrupadan alınma acaba dolarla us battle.netten alırsam sorun çıkarır mı diye düşünmedim değil
  • Güzel oyunmuş gelecek ay çıktıktan sonra alabilirim belki.

• Oyunu bugün indirdim 2 gün denerim beğenirsen alırım diye düşünüyordum fakat bir hatayla karşılaştım şöyle ki : oyundayken ekranda nişan alma yerinin yanında bir de mouse imleci gözüküyor. Ve ekranında yaklaşık 120 derecelik bir kısmını kullanabiliyorum.Yani sağa ve sola dönebilirken arkama dönemiyorum neden olduğunu çözemedim ayarlarda da bulamadım. Ayın sorunu yaşayan/veya çözümünü bilen varsa buradan ve pmden yardımcı olabilirse çok iyi olur. Herkese iyi oyunlar.
  • Broken Wings kullanıcısına yanıt
    oyunun ayarlarda fullscreen windowed değiştirmeyi deneyin belki olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zakkliar

oyunun ayarlarda fullscreen windowed değiştirmeyi deneyin belki olur.

Düzeldi, teşekkürler
  • battlenetten usd ile alırsak eu sunucusunda oynayabılırmıyız
  • oyundaki sınıflar haritalar tf2'den esinlenmiş(çalınmış?) ama oyun güzel
  • @Zaris
    9 Mayıs'tan 24'üne kadar oynandığı bilgisini nereden aldın peki.Senden sonraki yorumlar oynanmıyor yazmışlar. Diğer blizzard oyunlarında da verdiği şeylerde öyle önemli şeyler değil. Ben hearthstone oynuyorum o kart arkalığı güzel ama olmasada olur. Hearthstone direk tracer herosunu veriyormuş ama oyun parasıylada alınıyordur herhalde. Bir arkadaşta oynansa bile sıfırlanacak demiş oyun için herkes ayrı dilden konuşuyor en iyisi 24 ünü beklemek. Oyundaki 5 skinde güzel zaten skinlerin hepsi renk farklılıklığı bu 5 skin birazda olsa farklılık katıyor.

@.Smiley.
    Her şey sıfırlanacaksa şuan oynamamında 24'üne kadar oynamamında bir anlamı yok. Açık betada sıfırlandığını hiç görmemiştim.

@Zakkliar @aydinsukru
    Dolar ile alırsak sıkıntı çıkarmı bende merak ediyorum. 117 TL'ye denk geliyor e zaten 24'üne kadar oynayamıcaksan gidelim kinguin g2a dan alalım. 125 TL'ye origins edition almış oluruz.

• 5 skin için acaba değer mi düşünüyorum pre purchase? Bu arada benim de oyun baya bir hoşuma gitti. Bence patlar gider gibime geliyor overwatch. Bu arada galiba mainim Genji olacak gibi gözüküyor, arkasından widow geliyor. Acaba çıktıktan sonra fiyatlar biraz daha düşer mi şöyle bi temiz 100 kağıda falan. Bana kalırsa düşer gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.