Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayanlar eklesin birlikte oynayalım Ertify#2746
  • quote:

Orijinalden alıntı: TahliyeBorusu

Oynayanlar eklesin birlikte oynayalım Ertify#2746

Ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Mcree'ye elim alıştı baya baya sağlam kill alıyorum ama sniperlar biraz counterlıyor beni pek kafamı dışarı çıkarmaya gelmiyor anında tek yiyorum.

Sniper'a karşı sniper counterlamaya çalışıyorum bu seferde karşı tarafın tracerları bana focuslanıyor.

Baya baya taktik lazım oyunda hero seçimleri çok önemli, elin yabancısına şunu şunu ol diyemiyorsun

Oyunda support oynamak gerçekten zor üstteki arkadaşın söylediği gibi. Mercy çok rahat ölüyor, ayrıca verdiği healde anlık can kurtarmıyor pek mesela focus damage alan birini mercy'nin kurtarması çok zor çünkü verdiği heal damage'i karşılamıyor.

Vs vs, neyse 5 gün beleşten oynayak sonunda herkes oyunu alırmı almazmı karar verir.

Oyun 100tl civarı g2a gibi yerlerde 100-120 arasında dolar kuruna göre değişiyor ama benim görüşüm oyunu uzun vade de oynarmıyız oynamazmıyız bu önemli. Buna henüz emin olamadım. Hem team fortress 2 gibi geliyor hem bi çok yönden daha iyi olması cezbediyor.

Bilemedim açıkcası satın almak konusunda fiyatı sebebi ile beni müthiş ikilemde bırakan tek oyun oldu.

9 mayısa kadar değil mi hocam deneme ? Ben deneme konusunda bile kararsız kaldım çünkü az geldi deneme süresi . Dediğin gibi fiyatıda ikilemde bırakıyor . Biraz daha ucuz olsa aslında çok iyi olurmuş . Acaba ilerde ucuzlama şansı var mı

edit : indirmeye karar verdim , yarım saate iner tahminimce . Beraber oynamak isteyenler Ledo#2370 ekleyebilirler .

oyun zaten 6gb.

bence "5 gün için kotamı harcamaya değmez" denilemeyecek kadar güzel bir oyun.

mutlaka denenilmeli.

• Konu bekledigimden az cevap aliyor. Ben de indiriyorum 2 gun icin bile olsa. Gayet zevkli duruyor. 100 lira verilir mi emin degilim ama illaki indirime girer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli oyun
  • Oyun ile ilgili hiç bir beklentim yoktu. Özellikle f2p olması beklenirken paralı çıkış yapmasından sonra listemden silmiştim. Açık betayı bir deneyeyim dedim ve baya hoşuma gitti. Mei karakteri ile oynuyorum baya eğlenceli oluyor. Fiyatı uygun olsa hiç durmayacağım ama yakın zamanda Doom'un da çıkacak olması kararsız bıraktı beni. Multiplayer olarak bu daha eğlenceli orası kesin.
  • quote:

quote:

quote:

Mcree'ye elim alıştı baya baya sağlam kill alıyorum ama sniperlar biraz counterlıyor beni pek kafamı dışarı çıkarmaya gelmiyor anında tek yiyorum.

Sniper'a karşı sniper counterlamaya çalışıyorum bu seferde karşı tarafın tracerları bana focuslanıyor.

Baya baya taktik lazım oyunda hero seçimleri çok önemli, elin yabancısına şunu şunu ol diyemiyorsun

Oyunda support oynamak gerçekten zor üstteki arkadaşın söylediği gibi. Mercy çok rahat ölüyor, ayrıca verdiği healde anlık can kurtarmıyor pek mesela focus damage alan birini mercy'nin kurtarması çok zor çünkü verdiği heal damage'i karşılamıyor.

Vs vs, neyse 5 gün beleşten oynayak sonunda herkes oyunu alırmı almazmı karar verir.

Oyun 100tl civarı g2a gibi yerlerde 100-120 arasında dolar kuruna göre değişiyor ama benim görüşüm oyunu uzun vade de oynarmıyız oynamazmıyız bu önemli. Buna henüz emin olamadım. Hem team fortress 2 gibi geliyor hem bi çok yönden daha iyi olması cezbediyor.

Bilemedim açıkcası satın almak konusunda fiyatı sebebi ile beni müthiş ikilemde bırakan tek oyun oldu.

9 mayısa kadar değil mi hocam deneme ? Ben deneme konusunda bile kararsız kaldım çünkü az geldi deneme süresi . Dediğin gibi fiyatıda ikilemde bırakıyor . Biraz daha ucuz olsa aslında çok iyi olurmuş . Acaba ilerde ucuzlama şansı var mı

edit : indirmeye karar verdim , yarım saate iner tahminimce . Beraber oynamak isteyenler Ledo#2370 ekleyebilirler .

oyun zaten 6gb.

bence "5 gün için kotamı harcamaya değmez" denilemeyecek kadar güzel bir oyun.

mutlaka denenilmeli.

İndirdim bikaç oyun attım bile Şimdilik favori karakterim Genji

• Mayıs 9 a kadar oynarım ben bunu oynayanlar eklesin beraber takılırız OneorZero#2976
  • Oyun zevkli fakat asla AAA parası etmez, F2P oyun işte. Max ederi 30 TL. Zaten bir yıl sonra filan F2P olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Oyun zevkli fakat asla AAA parası etmez, F2P oyun işte. Max ederi 30 TL. Zaten bir yıl sonra filan F2P olacağını düşünüyorum.

Fiyatını hakeden bir oyun 40 euro veriyorsun yakın zamanda paralı dlc veya oyun içi marketten gerçek parayla satılacak bir şey söz konusu değil. F2P oyunlara alıştığından pahalı geliyor. Max 30 lira falan saçmalamışsın.

Oyuna gelirsek ben beğendim alacağım oyunu ama 24 mayısta çıkış yapacakmış 24 mayısa kadar beklemek çok kötü. Battle net üzerinden alınca belki 24'üne kadar oynanıyordur bilmiyorum ama 60 dolar/euro fiyat uçuyor en güzeli g2a kinguinden 125 liraya almak, onlarda keyi çıkışında gönderecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Mayıs 2016; 17:05:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Oyun zevkli fakat asla AAA parası etmez, F2P oyun işte. Max ederi 30 TL. Zaten bir yıl sonra filan F2P olacağını düşünüyorum.

Fiyatını hakeden bir oyun 40 euro veriyorsun yakın zamanda paralı dlc veya oyun içi marketten gerçek parayla satılacak bir şey söz konusu değil. F2P oyunlara alıştığından pahalı geliyor. Max 30 lira falan saçmalamışsın.

Oyuna gelirsek ben beğendim alacağım oyunu ama 24 mayısta çıkış yapacakmış 24 mayısa kadar beklemek çok kötü. Battle net üzerinden alınca belki 24'üne kadar oynanıyordur bilmiyorum ama 60 dolar/euro fiyat uçuyor en güzeli g2a kinguinden 125 liraya almak, onlarda keyi çıkışında gönderecekmiş.

24 mayısta açılacaksa ayın 9undan 24 üne kadar erken alanlar mı oynayabilecek ?

• quote:

quote:

quote:

tam olarak öyle olacak. satın alanlar o süre içinde oynayabilecek.

• quote:

Yeni çıkan üst düzey oyunların fiyatlarını baz alırsak oyunun fiyatı gayet normal hatda ucuz denilebilir.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz o konudan?
    Ben kapandiktan sonra 24'une kadar oynanmayak diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainflint

Eminmisiniz o konudan?
    Ben kapandiktan sonra 24'une kadar oynanmayak diye biliyorum.

redditte bir mesajda öyle olacağını görmüştüm ama şuan beni de biraz tereddüte düşürdün tekrar bir araştırayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu durum battle net üzerinden alanlar için geçerli diye biliyorum. g2a , kinguin den alınca kodları 24 ünde vereceklerini söylüyorlar. 120 liraya almak var 180 liraya almak var 20 gün beklenir 60 lira için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu durum battle net üzerinden alanlar için geçerli diye biliyorum. g2a , kinguin den alınca kodları 24 ünde vereceklerini söylüyorlar. 120 liraya almak var 180 liraya almak var 20 gün beklenir 60 lira için.

evet öyle olabilir doğru sonuçta key gelmeden oyunu almamış sayılırız

• Naima kullanıcısına yanıt
    CE eğer şu 200 dolarlık olansa olabilir, Originste yok (battle.netten alınmadıysa)
  • Ben oyunu geçen ay Kinguin'den aldım. Şu an açık betayı oynuyorum cidden değer parasına. Biraz daha hero eklenirse cidden tadından yenmez. Bir de competetive sistemini bilmiyorum ama umarım aynı herodan iki tane seçme olmaz orada da. Adamlar iki Bastion bir healler ile bazı defans maplerinde ölümsüz oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Ben oyunu geçen ay Kinguin'den aldım. Şu an açık betayı oynuyorum cidden değer parasına. Biraz daha hero eklenirse cidden tadından yenmez. Bir de competetive sistemini bilmiyorum ama umarım aynı herodan iki tane seçme olmaz orada da. Adamlar iki Bastion bir healler ile bazı defans maplerinde ölümsüz oluyorlar.

24'üne kadar key bekleyeceksin çok kötü yav. Battle netten paraya kıyıp 24 üne kadar oynamak var. 60 dolar 175 TL battle nette g2a da kinguinde 125 tl. 15 gün için 50 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Mayıs 2016; 22:44:24 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.