Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Millete hero seçiminde dilenmekten ciğerim soldu. Dar alanda hanzo alanlar, uzun mesafede inatla repaer gidenler, saldırıda symmetra alanlar. Neyse iyi kötü kurtarıyoruz. Tracer ve Mercy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen; haritalara göre veriyor ve inanılmaz işe yarıyor. Yalnız bir noktadan sonra o da kesmemeye başlıyor seni öğrendikçe objective yerine göre de değiştiriyorsun karakteri. Bir haritada güzel bir sote buldu Bastion, adam yerleşmiş arkasına da almış hasar buff'ı veren bir Mercy - köşeyi döneni 2 saniyede harcıyordu. açık bir haritada bu taktikler iş görmez ama bizim takımın yarısı adamı tespit edene kadar 3-5 kere öldü :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GumburGuney

Aynen; haritalara göre veriyor ve inanılmaz işe yarıyor. Yalnız bir noktadan sonra o da kesmemeye başlıyor seni öğrendikçe objective yerine göre de değiştiriyorsun karakteri. Bir haritada güzel bir sote buldu Bastion, adam yerleşmiş arkasına da almış hasar buff'ı veren bir Mercy - köşeyi döneni 2 saniyede harcıyordu. açık bir haritada bu taktikler iş görmez ama bizim takımın yarısı adamı tespit edene kadar 3-5 kere öldü :)

dunde bır tracera rastaladım mısır harıtasında cok ıyıydı durmadan arkamıza sızıyordu benım turret ta yakalıyamıyordu hızlı oldugu ıcın bı bakıyom arkama dolanmıs ultı yı yapısıtırıp kacıyo
    bırde bazıları kıl oluyo tracerı kovalamaya baslıyo takım duzenı bozuluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 5 Mayıs 2016; 13:33:55 >

• Aşırı pahalı olduğunu düşünen bir tek ben miyim yahu?

• Oyunu şimdi alsak 24 Mayıs'a kadar oynayabiliyo muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Oyunu şimdi alsak 24 Mayıs'a kadar oynayabiliyo muyuz?

Beta 9' una kadar ve sıfırlanacak herşey oyun çıkışında.
  • Dh'den 2-3 kişi oynuyoruz katılmak isteyenler eklesinler: Yuiji#2547
  • Uzun süredir bu kadar zevk almamıştım bir oyundan...Epey sardı karakter ve harita çeşitliliği gayet yeterli, sadece

biraz fazla taktiksel takım oyunu ağır basıyor.
  • Betayı denedim herolara alıştıktan sonra kendimize göre bir kaç hero bulunca oyun zevkli olacak gibi ama tek oynayacağım alırsam. Bu yüzden alıp almama konusunda kararsızım.
  • Oyunun spawn sistemi berbat, sürekli checkpoint noktasına atıyor ve çatışma alanına koşturup duruyorsunuz. Hasbelkader birkaç el art arda öldünüz diyelim, iki kurşun sıkamadan son 1,2 dakikanız checkpoint'den çatışma alanına koşmakla geçmiş oluyor. Bir de zaten Widowmaker'ın rahatlığını herkes keşfetmiş olacak ki, oyuncuların yarısı sniper. Benim gibi menzili düşük silah kullanan karakter seçmiş oyuncular için çileye dönüşüyor bu durum, kafayı kaldırmaya gelmiyor.
  • 120 lira falan olsaydı keşke bu haliyle biraz pahalı gibi.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Yorumuna katılıyorum tamamen .update ile çözülecek durum bu ,fakat oyun ne kadar eğlenceli veya nereye kadar götürür ve bu fiyat ederim diye düşünüyorum..
    Maçlar da bir hengame var .ortalığın karışması tam Japon işi olmuş .

• G2A'da 120liradan satıyolar.
  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    tam da onu yazacaktım hocam evet şimdi gördüm, o zaman düşünebilirim açıkçası.
  • Oyun çok zevkli birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler.
  • Dragonu nasıl basabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dragonu nasıl basabiliyoruz?

Hanzo nun ultisi hocam Q ile atıyorsunuz.

İsim de fena
  • Attack olarak Soldier76 ya alıştım gayet iyi. Defence olarak da belli haritalarda bombaatar bir adam çok işe yarıyor. Support oynaması zor gibi.
  • Mcree'ye elim alıştı baya baya sağlam kill alıyorum ama sniperlar biraz counterlıyor beni pek kafamı dışarı çıkarmaya gelmiyor anında tek yiyorum.

Sniper'a karşı sniper counterlamaya çalışıyorum bu seferde karşı tarafın tracerları bana focuslanıyor.

Baya baya taktik lazım oyunda hero seçimleri çok önemli, elin yabancısına şunu şunu ol diyemiyorsun

Oyunda support oynamak gerçekten zor üstteki arkadaşın söylediği gibi. Mercy çok rahat ölüyor, ayrıca verdiği healde anlık can kurtarmıyor pek mesela focus damage alan birini mercy'nin kurtarması çok zor çünkü verdiği heal damage'i karşılamıyor.

Vs vs, neyse 5 gün beleşten oynayak sonunda herkes oyunu alırmı almazmı karar verir.

Oyun 100tl civarı g2a gibi yerlerde 100-120 arasında dolar kuruna göre değişiyor ama benim görüşüm oyunu uzun vade de oynarmıyız oynamazmıyız bu önemli. Buna henüz emin olamadım. Hem team fortress 2 gibi geliyor hem bi çok yönden daha iyi olması cezbediyor.

Bilemedim açıkcası satın almak konusunda fiyatı sebebi ile beni müthiş ikilemde bırakan tek oyun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 6 Mayıs 2016; 12:28:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Mcree'ye elim alıştı baya baya sağlam kill alıyorum ama sniperlar biraz counterlıyor beni pek kafamı dışarı çıkarmaya gelmiyor anında tek yiyorum.

Sniper'a karşı sniper counterlamaya çalışıyorum bu seferde karşı tarafın tracerları bana focuslanıyor.

Baya baya taktik lazım oyunda hero seçimleri çok önemli, elin yabancısına şunu şunu ol diyemiyorsun

Oyunda support oynamak gerçekten zor üstteki arkadaşın söylediği gibi. Mercy çok rahat ölüyor, ayrıca verdiği healde anlık can kurtarmıyor pek mesela focus damage alan birini mercy'nin kurtarması çok zor çünkü verdiği heal damage'i karşılamıyor.

Vs vs, neyse 5 gün beleşten oynayak sonunda herkes oyunu alırmı almazmı karar verir.

Oyun 100tl civarı g2a gibi yerlerde 100-120 arasında dolar kuruna göre değişiyor ama benim görüşüm oyunu uzun vade de oynarmıyız oynamazmıyız bu önemli. Buna henüz emin olamadım. Hem team fortress 2 gibi geliyor hem bi çok yönden daha iyi olması cezbediyor.

Bilemedim açıkcası satın almak konusunda fiyatı sebebi ile beni müthiş ikilemde bırakan tek oyun oldu.

9 mayısa kadar değil mi hocam deneme ? Ben deneme konusunda bile kararsız kaldım çünkü az geldi deneme süresi . Dediğin gibi fiyatıda ikilemde bırakıyor . Biraz daha ucuz olsa aslında çok iyi olurmuş . Acaba ilerde ucuzlama şansı var mı

edit : indirmeye karar verdim , yarım saate iner tahminimce . Beraber oynamak isteyenler Ledo#2370 ekleyebilirler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 6 Mayıs 2016; 13:22:10 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.