Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Blizzardın daha oncekı oyunlarındada ilk seçilebilir olmus.Sonra da serverler ayrılmış.Eğer overwatch da bu durum meydana gelirse ve usd ile alırsam ya aynı serverde kalıp 200 pingle oynucam.Ya da europa ya geçip hesabım sıfırlanıcak.Endişeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Blizzardın daha oncekı oyunlarındada ilk seçilebilir olmus.Sonra da serverler ayrılmış.Eğer overwatch da bu durum meydana gelirse ve usd ile alırsam ya aynı serverde kalıp 200 pingle oynucam.Ya da europa ya geçip hesabım sıfırlanıcak.Endişeliyim

yok hocam öyle bişey betada nasıl oynadıysan yine öyle oynarsın değişen bişey olmaz
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    seçilebilir demek zaten serverlar ayrı demek. Bende bütün oyunları var istediğin serverda oynayabiliyorsun o konuda endişeniz olmasın.

• O zaman ben usd ile alıyorum.Teşekkürler

burdan birçok kişi usd ile aldı zaten sorun çıkmaz. benim mediamarkttan aldığım kutulu diablo 3ü hesabıma tanıttığımda da global diyordu bu usd ilr aldığım overwatch da hesabımda global gözüküyor. d3 gibi ow da istenilen serverda oynanıyor.

• Zakkliar kullanıcısına yanıt
    İçim eahatladı hocam çok teşekkürler.Birkaç gün içinde alıcam.Sanırım oyunu yükleyip ilk açtığımızda seçiyoruz nerede oynayacağımızı?

otomatik avrupa seçmesi lazım battle net programına göre. Ama olmazsa ayarlardan değiştirebilirsiniz.

• Zakkliar kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.Sabırsızlanıyorum oynamak için bir de ben betayı kacırdım hıc oynamadım oyunu.Kaç gbydi acaba bulamadım internette

• quote:

Orijinalden alıntı: UstaUser

quote:

Orijinalden alıntı: SdRYmZ

Arz talep sonucu yükseliyor.. bu iyiye işaret..
    bari battle.net fiyatları sabit kalsa :D

Maalesef sebebi bu değil, fiyatın yükselmesinin sebebi TL'nin değer kaybetmiş olması.

Alakası yok, bir çok sitenin GM'iyle birebir konuştuğum için kesin olarak bildiğim şey şu; Oyunun çıkış süreci yaklaştıkça ellerindeki stoğun azaldığını söyleyip fiyatı şişiriyorlar. Sadece TL değil Euro ve Dolar fiyatları da yükselmiş durumda. 35 Euro olan fiyat şu anda 49 Euro oldu G2A'da mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer1 -- 19 Mayıs 2016; 13:27:51 >
  • Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim ama GM ile yaptığım konuşmada GM'in farklı bölge keyleri ile ilgili verdiği cevabı aynen kopyala yapıştır yapıyorum. Bir de pro-order yapmazsak oyun içi hediyeleri alabilecek miyiz yine diye sordum. Onun da cevabı aşağıda.

"
    Game Master Dathwech
    ORC CHAT PEON 13:49:40
    Welcome to live chat with Blizzard Support! A representative will be with you shortly.
    Current average wait time is approximately 0 minutes and 17 seconds.Please wait for a site operator to respond.

Greetings, I am Game Master Dathwech. Thanks for getting in touch with me. How are you today? :)

AHMET YILDIZ 13:50:30
    i'm good. how about you

DATHWECH 13:51:37
    Glad to hear, and I'm very good, thank you. :) Now, regarding your ticket concerning questions about Overwatch:

DATHWECH 13:52:00
    Regardless of where you purchase your CD key, it should still work in all regions.

DATHWECH 13:52:43
    If you don't pre-order, you won't get the Noire Widowmaker skin at launch.

DATHWECH 13:53:23
    As far as we GMs are aware, the region shouldn't matter. That's all we know at the moment though.

SEND
    CLOSE CHAT

"

• Beyler oyun Team fortress 2 gibi güzel mi. tf2 tarzı oyunlara açım. TF2 oynuyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Beyler oyun Team fortress 2 gibi güzel mi. tf2 tarzı oyunlara açım. TF2 oynuyorum artık

Bana sorarsanız TF2 bunun yanında çocuk oyunu kalır, çok eğlenceli

• Ön siparişe noire vidowmaker veriyorlar.skinlere hiç önem vermıyorum ama origins editiondaki tracerin o turuncy silahlı skini çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer1

Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim ama GM ile yaptığım konuşmada GM'in farklı bölge keyleri ile ilgili verdiği cevabı aynen kopyala yapıştır yapıyorum. Bir de pro-order yapmazsak oyun içi hediyeleri alabilecek miyiz yine diye sordum. Onun da cevabı aşağıda.

"
    Game Master Dathwech
    ORC CHAT PEON 13:49:40
    Welcome to live chat with Blizzard Support! A representative will be with you shortly.
    Current average wait time is approximately 0 minutes and 17 seconds.Please wait for a site operator to respond.

Greetings, I am Game Master Dathwech. Thanks for getting in touch with me. How are you today? :)

AHMET YILDIZ 13:50:30
    i'm good. how about you

DATHWECH 13:51:37
    Glad to hear, and I'm very good, thank you. :) Now, regarding your ticket concerning questions about Overwatch:

DATHWECH 13:52:00
    Regardless of where you purchase your CD key, it should still work in all regions.

DATHWECH 13:52:43
    If you don't pre-order, you won't get the Noire Widowmaker skin at launch.

DATHWECH 13:53:23
    As far as we GMs are aware, the region shouldn't matter. That's all we know at the moment though.

SEND
    CLOSE CHAT

"

Bu nedır hocam usd ile alınca sıkıntı yok anlamına geliyor sanırım?

hmm çok hatırlamıyorum aslında 6gb civarıydı tahminen. beta çok keyifliydi videolardan vs oyunun asıl zevki tam anlaşılmıyor. bir de önerim oyuna yalnız başlamayın ben başta solo takıldım fazla sarmadı ama battle.netteki arkadaşlarım oyunu indirip deneyince onlarla birkaç el attık ve bu oyunu almalıyım dedim.

• UstaUser kullanıcısına yanıt
    İyiymiş şu an en ucuz nerede

Ayrıca forum klanı var mı aldığımda tek başına oynamak olmaz

• üstteki mesajın türkçesi 24ten önce alırsanız noire widowmaker skini geliyor 24ten sonra alırsanız gelmiyor. originsle gelen skinlerin preorderla alakası yok istediğiniz tarihte alabilirsiniz.

ikinci kısım da keyler farketmiyor diyor ama rus keyler sıkıntı çıkarabilir. ama o da kendinden çok emin konuşmamış o yüzden rus keyi denemek isteyenler için hala bir umut var diyeyim.

overwatchta diğer blizz oyunlarının aksine farklı bir region yapısı mevcut belki onun hakkında konuşmuş olabilir. alta aynen kopyalıyorum.
    quote:

OVERWATCH GLOBAL PLAY

Global Play in Overwatch works differently from our other games. All of your game progress, including unlocked in-game items, remains the same across all regions.

Note: Game key, upgrades, and friend list restrictions still apply.

üstte yazanları çevirmeye çok gerek yok ama en alttaki yerde game key kısıtları hala geçerli yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

İyiymiş şu an en ucuz nerede

Ayrıca forum klanı var mı aldığımda tek başına oynamak olmaz

Şuan en ucuz ve risksiz yol battle.net üzerinden Amerika seçip dolar olarak ödeme yapmak. 120 TL'ye normal versiyon alabilirsiniz.

Ben dün bir tane Türk siteden 135 liraya Origins Edition satın aldım, şuan orada bile 155 TL.

• UstaUser kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Twitter'da tarih paylaştılar az önce.

Edit: Event varmış onunla ilgili. Önemli değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 19 Mayıs 2016; 18:05:16 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.