Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dh den facebooktan bulursun en kötü beraber oynayabiliriz mesela :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 dolara US'den alsak Eu serverlarında oynayabiliyoruz demi ? Aldığımız key sanırım global olarak geçiyor ? Birde eski hesabımla Rus Vpnle alsam banlanma riskim olur mu ?

Edit : Biraz önce ticket açıp sorduk,eğer US üzerinden key alırsanız EU'da oynayabilirsiniz fakat sunucu verileri size US üzerinnden yollanacağı için pinginiz yüksek olur dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Modena07 -- 20 Mayıs 2016; 14:22:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modena07

40 dolara US'den alsak Eu serverlarında oynayabiliyoruz demi ? Aldığımız key sanırım global olarak geçiyor ? Birde eski hesabımla Rus Vpnle alsam banlanma riskim olur mu ?

Edit : Biraz önce ticket açıp sorduk,eğer US üzerinden key alırsanız EU'da oynayabilirsiniz fakat sunucu verileri size US üzerinnden yollanacağı için pinginiz yüksek olur dediler.

Yok abi öyle bişey ya , oyun global olarak geçti , oyuna girerkende server seçilmiyor muydu ? Avrupayı seçecez işte amerika üzerindne veri falan nasıl yollıcaklar ? Serveri amerika seçersen öyle olur anca
  • quote:

40 dolara US'den alsak Eu serverlarında oynayabiliyoruz demi ? Aldığımız key sanırım global olarak geçiyor ? Birde eski hesabımla Rus Vpnle alsam banlanma riskim olur mu ?

Blizzardın son 3 oyununu (D3 ve SC2 nin 2 adet ek pakedini) ABD dükkanını seçerek dolar olarak aldım. En ufak bir problem yaşamadım bağlantıyla ilgili, ki olabilecek en kötü bağlantılardan birine sahibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Yok abi öyle bişey ya , oyun global olarak geçti , oyuna girerkende server seçilmiyor muydu ? Avrupayı seçecez işte amerika üzerindne veri falan nasıl yollıcaklar ? Serveri amerika seçersen öyle olur anca

Vallaha adamın söylediğine göre "US üzerinden seni route edeceği için hem US e bağlantı gidecek oradan da EU ya dönecek."

Müşteri hizmetleri böyle cevap verdi.Sanırım Blizzard serverlarının çalışma prensibi böyle.Biz yine riske atmamak için EU'dan aldık oyunu.

• bence onlar ne dediklerini bilmiyor. Şimdi avrupadaki oyuncularla oynuyoruz diyelim. 11 kişinin verisi de avrupa serverlarında dönecek. bir bizimki mi amerika serverından gidip gelecek öylr bir şey olamaz. oyunu aldıktan sonra region diye bir şey kalmıyor. burada da global olduğu hakkında konuşuldu. ama yine de içine sinmeyen battlenetten euro verir alır.

• aynen öyle birşey yok overwatch region lock olmayan bir oyun yani her region'da oynayabiliyorsun. seni usaya atıp ordan eu'ya aktarmaları gibi bir durum söz konusu olamaz.
  • Oyun kapalı değil mi.? bazı youtube kanallarında yeni videolar geliyor.?
  • Vallaha bilmiyorum ne doğru ne yanlış.15 20 lira için riske atmaya değmez dedik EU'dan aldık.
  • şansınız bol olsun arkadaşlar..buda benden size son kıyak :)

http://www.fragtist.com/haber/overwatch-giveaway-vakti-yumulun/
  • İninale para attım battle netten alamıyorum.Geçmiyormu battle nette ?

• Oyun ön indirmeye açıldı.
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    aynen..
    bende bugun satın aldıktan sonra girdim play çıktı.. ohaaaaaaaa diye tepki verdikten sonra servera bağlanamadı doğal olarak..
  • Oyunu beğenip begenmeme arasnda kaldım açık beta da ..türü severim ama 4 oyun modunun olması çabuk sıkmaz mı ?

• Oyunu 40 usd olarak alıcam.119 tlye falan geliyor.İninal kartımda 123 tl var.Kart bilgileri vs herşeyi battle nete gırınce kart bilgileriniz yanlıs hatası veriyor.Para yetmiyormu yoksa ne kadar daha yüklemek lazım yardım lütfen

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    ininal güncel kurdan hesaplamaz 3.15 den falan hesaplaman lazım bir de belki ilk defa kullanıldığı için 1$ da fazladan geçiyor olabilir yani sorun bakiye olabilir
  • pre load açıldı satışlar patladı g2a kinguinde 200den aşağı yok 60$ ın üstüne çıktı ama yinede millet alıyor
  • Teşekkürler

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    bende aynı sıkıntıyı yaşadım bu gun.. 120 lira yatırdım hata aldım 125 liraya tamamlayınca onayladı 122 lira almış ama..biraz fazladan yatırıp deneyebilirsin..
  • Teşekkürler hocam 10 tl daha yatırıp denıyım ben.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.