Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps4 ana konu ve oyum kardeşliği bölümlerinde sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız burası pc bölümü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkışı pazar gecesine alınmış.Hiç olmazsa 1 gün erken kavuşacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modena07

Oyunun çıkışı pazar gecesine alınmış.Hiç olmazsa 1 gün erken kavuşacaz.

türkiye saati ile kaça geliyor acaba bir bilginiz var mı?
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    24 mayis gozukuyor kaynak varmi

•  Overwatch [ANA KONU]

kaynak bu..23ü ama bizim saate çevrildiğinde 24ü gece 2 ye sarkıyor gibi..tam hesaplayamamış olabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MindWalker -- 22 Mayıs 2016; 10:44:14 >
  • Evet, Avrupa'da bu 24 Mayıs gece 2 oluyor.
  • Ayni ozaman degisiklik yok

• Battle.net üzerinden standart edition aldım. Geriye beklemek kaldı. Slowdive #21653

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLOWDIVE -- 22 Mayıs 2016; 17:14:28 >
  • Bende standart edition aldım daha sonra skin alarak takviye yapacağım
  • son 34 saat

• Asıl soru g2a'den keyler ne zaman gelecek.
  • g2a 22 sinde yollancak dediydi ticket atmışdım.
  • Arkadaşlar battle.netten Amerika üzerinden alsam Avrupa da oynayabilir miyim bir sorun çıkar mı?
  • Bugün mobilden denedim sonunda amerika üzerinden aldım oyunu 40 dolara betasında bayagı eglenmiştim. division alacaktım çok fazla olumsuz yorum var diye overwatch a döndüm.Neyse battlenet id : Zodiac#22411 eklemek isteyen eklesin birlikte gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: Modena07

Oyunun çıkışı pazar gecesine alınmış.Hiç olmazsa 1 gün erken kavuşacaz.

türkiye saati ile kaça geliyor acaba bir bilginiz var mı?

Kusura bakmayın beyler yanlış hesaplamışım.Pazartesiyi salıya bağlayan gece oynayabilcez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lookmania

Bugün mobilden denedim sonunda amerika üzerinden aldım oyunu 40 dolara betasında bayagı eglenmiştim. division alacaktım çok fazla olumsuz yorum var diye overwatch a döndüm.Neyse battlenet id : Zodiac#22411 eklemek isteyen eklesin birlikte gireriz.

En iyisini yapmissin ben season passli almistim division ilk parali dlc sini goremeden uninstall.online oyunda ubi olunca 5 kere dusunucem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 22 Mayıs 2016; 16:47:58 >
  • An itibari ile oyunu almış bulunmaktayım. Oyunu usd olarak alıp battle.net te Europe olarak indirmekteyim. Ve 24 mayısı bekleme kervanında yerimi aldım.
    Gastronot#2873 eklerseniz beraber oynayabilir.
  • Aynen çogu kişi bin pişman aldıgına iade yapabilen yapıyor yapamıyan hesabını satıyor overwatch beni battlefield 1 çıkana kadar götürür
  • Sanırım Overwatch çıkışı sebebiyle Battletag değiştirme hakkı vermişler. Ben uzun süre önce WoW oynarken kullanmıştım hakkımı, şimdi tekrar değiştirebildim.
  • Siyah#21291 eklebilirsiniz beni de.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.