Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet bende degistirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde origins editionla üç arkadaş yerimizi aldık bekliyoruz

• Brizzy Voicesyoutube
    OVERWATCH VOICE IMPRESSIONS
    https://m.youtube.com/watch?v=GuhXZkWqHRI

Eglenceli video

• Güzel seslendirmiş çoğu benziyor.
  • Yeni sinematik geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

Yeni sinematik geldi

Buda güzel olmuş . Tüm herolar için video gelicek sanırım.

@Ashandle

Hocam bu arada altyazı bekliyoruz haberin olsun .

• Overwatch "Hero" Animasyonu Türkçe altyazılı arkadaşlar :) İyi seyirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crestand -- 22 Mayıs 2016; 21:39:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestand

Overwatch "Hero" Animasyonu Türkçe altyazılı arkadaşlar :) İyi seyirler..

Müthiş olmuş hocam elinize sağlık

Overwatch'a kitlendik başka oyun oynanmıyor

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz,elimizden geldiği kadar hızlı ve güzel çevirmeye çalıştık.Bi hata varsa kusura bakmayın şimdiden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crestand

Teşekkür ederiz,elimizden geldiği kadar hızlı ve güzel çevirmeye çalıştık.Bi hata varsa kusura bakmayın şimdiden :D

çeviride hiç bi sorun yok hocam gayet sorunsuz teşekkürler tekrar.
  • Oyunu g2a'den mi alıyoruz en uyguna beyler?

Bu arada shortlar baya kaliteli olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Oyunu g2a'den mi alıyoruz en uyguna beyler?

battle.net üzerinden alabilirsiniz dolar kuru ile 40$ - 125 TL gibi bir rakama denk geliyor fakat bu standart edition sürümü. Yani içinde 5 adet skin yok. G2A da satılan farklı bir sürüm ona da bakabilirsiniz içinde 5 adet skin ve bazı ekstralar var. Fiyatı ilk pre order zamanında 100 TL ye satılıyordu G2A da şuan 200 oldu. En mantıklısı battle.net üzerinden standart sürümü satın alıp daha sonradan 200 liraya tamamlarsanız eğer çok harika skinler alabilirsiniz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

quote:

battle.net üzerinden alabilirsiniz dolar kuru ile 40$ - 125 TL gibi bir rakama denk geliyor fakat bu standart edition sürümü. Yani içinde 5 adet skin yok. G2A da satılan farklı bir sürüm ona da bakabilirsiniz içinde 5 adet skin ve bazı ekstralar var. Fiyatı ilk pre order zamanında 100 TL ye satılıyordu G2A da şuan 200 oldu. En mantıklısı battle.net üzerinden standart sürümü satın alıp daha sonradan 200 liraya tamamlarsanız eğer çok harika skinler alabilirsiniz zaten

anladım hocam hatırlıyorum 100 tl'ydi g2a'de. Arkadaşlarla dedik, origins edition'ın içindekiler çok da önemli değil standardı bekleyip ucuza alırız diye, demeseymişiz keşke kaçırdık fırsatı.

Yalnız şimdi 125 e standart alıp 200e nasıl tamamlıyoruz?

• Geç olsun güç olmasın, Soldier:76'i konu alan "Hero" Sinematiği Turkow.com ve Lorekeeper.net işbirliği ile Türkçe altyazıyla birlikte sizlerle. Diğer Türkçe altyazılı sinematiklerle birlikte sizleri bekliyor.

http://www.turkow.com/overwatch-hero-sinematigi-yayinlandi/

• Elinize sağlık.

Keşke oyun animasyonlardaki hikayelere göre hareket etse.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

quote:

anladım hocam hatırlıyorum 100 tl'ydi g2a'de. Arkadaşlarla dedik, origins edition'ın içindekiler çok da önemli değil standardı bekleyip ucuza alırız diye, demeseymişiz keşke kaçırdık fırsatı.

Yalnız şimdi 125 e standart alıp 200e nasıl tamamlıyoruz?

200 TL tamamlamak derken, şuan g2a da oyun 200 TL. Yani biz 200 TL ona vereceğimize standart sürümünü alıp oyun içinden gerçek parayla skin alırız. Hem origins sürümündeki 5 tane skinden fazla alırız hemde istediğimizi alırız demek istemiştim. Ben böyle yapacağım

• geri sayım başladı, geceyi bekliyoruz
  • Arkadaşlar,

Daha önce konu içinde sorulduysa affola. Pek sorulduğunu da sanmıyorum da neyse... :)

Ben Dota, LoL gibi MOBA oyunları oynayan ve hatta seven birisi değilim. Overwatch araştırdığım kadarıyla bunların FPS şekli gibi bir şey olmuş, doğru mu? Hero seçiyoruz, Skill'lerimiz var...

Ben Unreal Tournament serisini severim mesela. Son çıkan Doom'un MP'si de çok tepki çekse de yine UT'nin yanında örnek olarak verebilirim. Bu tarz FPS Arena Shooter'ları severek oynarım.

Bu Overwatch'u benim gibi birine önerir misiniz? 60€ gerçi ama, belki To-Do listeme ekleyebilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Arkadaşlar,

Daha önce konu içinde sorulduysa affola. Pek sorulduğunu da sanmıyorum da neyse... :)

Ben Dota, LoL gibi MOBA oyunları oynayan ve hatta seven birisi değilim. Overwatch araştırdığım kadarıyla bunların FPS şekli gibi bir şey olmuş, doğru mu? Hero seçiyoruz, Skill'lerimiz var...

Ben Unreal Tournament serisini severim mesela. Son çıkan Doom'un MP'si de çok tepki çekse de yine UT'nin yanında örnek olarak verebilirim. Bu tarz FPS Arena Shooter'ları severek oynarım.

Bu Overwatch'u benim gibi birine önerir misiniz? 60€ gerçi ama, belki To-Do listeme ekleyebilirim. :)

Bence çok seveceksin.

• 60 € olan Origins versiyonu, içinde ekstradan skinler ve diğer oyunlar için görsel upgradeler var, pek gerekli değil bence. Düz versiyonu 40 €. Şu an için sadece Blizzard ın kendi sitesinde var düz versiyonu, oyun çıkınca belki düşer G2A gibi sitelere diye umut ediyoruz.

Oyun özünde shooter ve haritalar genel olarak shooter oyunlarındaki mantığa sahip. Bölge ele geçirme, ele geçirip belli bir süre savunma ve belli bir nesneyi A dan B ye nakletme görevleri var. Karakterler baya farklı birbirlerinden, hepsinin kendi rolü (tank, damage, support, defence) var. Tam MOBa gibi değil aslında oyun daha çok Tribes ın bayrak kapmaca olmayan ve yavaş versiyonu diyebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.