Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • preload'ı yaptık bekliyoruz gel be insafsız
  • UT daha çok klasik deathmatch şeklini temsil eder, Overwatch'ta böyle bir yaklaşım yok, tek başınıza pek bir şey ifade etmiyorsunuz, takımla birlikte hareket etmek ve uyum sağlamak lazım yoksa kazanamazsınız. Yani evet burda MOBA tarafı daha ağır basıyor. Kendi başıma koşup sadece frag kasayım diyorsanız size göre bir oyun değil bu.
  • g2a keyleri gondermeye basladı mı acaba? ulaşan var ?
    saaatler kaldı oyunun çıkmasına hala ses seda yok
  • Son 13 saat kaldı.

Sadece G2A değil, Kinguin de keyleri dağıtmadı henüz. Önümüzdeki 4 saatlik süreç içerisinde dağıtılmaya başlanır tahminimce.
  • Son 12 saate giderken keyler hala yok bizde gelen varsa bilgilendirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2a nın support sitesinde keyleri hazırlıyoruz, bilgilendirme yapılacaktır takipte kalın falan yazılmış.

Cdkeys keyleri en geç 11'de vereceğini söylemiş bir de.

• Önceki sayfalarda birkaç kişi onaylamış ama tekrar bir sorayım. Battlenet üzerinden USA/Dolar üzerinden satın alınca herhangi bir şekilde bir sorun olmaz değil mi Avrupa serverlarında oynarken ? Yani kesin bir bilgi var mı bu konuda sonra saçma sapan sebeplerden dolayı sorun çıkmasın. Live Chat'e soracağım gün içinde ama buraya bir sormak istedim.

Edit: Live Chat hızlı geldi.Cevap şu şekilde 'Game is cross region yes so if system allow you to purchase in US you will be able to play in EU'. Yani USA/Dolar üzerinden almada herhangi bir sakınca yok.

Edit2: Yalnız şimdi aldım da 130 lira çekti karttan. Şu andaki dolar kuru ile 118-120 civarı birşey yapması lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 23 Mayıs 2016; 14:55:50 >
  • prepaid yaptık bekliyoruz blizzard bi güzellik yapıp erken acsa server ları betada güzeldi skinler falan gereksiz gibi baska para harcamadan oyunu oynarım gibime geliyor
  • oyunu en uygun nerden alabilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

oyunu en uygun nerden alabilirim acaba ?

US Batllenetten 130 liraya geliyor

• Cdkeys ve birkaç site daha keyleri vermiş. Kısa sürede g2a ve kinguin de gelir bence.

• G2A ne zaman overwatch keyleri verecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

türkiye saatiyle kaçta açılıyor ?

Bu gece 2'de

• Kinguin de yollamadı keyimi hala 130 tl ye origins edition almıştım :)
  • G2A ne zaman yollayacak keyleri tam bilgisi olan var mı ?

edit: G2A'dan alıntı:

Overwatch Update – Stay Tuned!
    Dear Gamers!
    We understand that you are waiting for Overwatch Origins Edition preorder code because you want to download the game before its launch.
    We are doing our best to prepare the codes and start the process of shipment. We will keep you informed about the sending status on this page.
    In case of any other question about G2A Preorders, feel free to contact us on preorders@support.g2a.com
    Please stay tuned!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrollestTroll -- 23 Mayıs 2016; 17:19:41 >
  • Dolar 3 lira nasıl sizden 130 lira çektiler, 60 dolarlık bir oyun için.
  • HerkeSde bir panik havasi. İyiki battlenetten almisim. Yoksa ben bu stresi kaldiramazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Dolar 3 lira nasıl sizden 130 lira çektiler, 60 dolarlık bir oyun için.

Standart Edition almış. Muhtemelen hizmet ücreti aliyordur battlenet ondan 130 olmuştur.

• Hasikomen kullanıcısına yanıt
    Origins edition degil hocam duz surum 40 dolar zaten,

• Doğru, ben standart versiyonu olduğunu unutmuşum oyunun.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.