Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın G2A ve türevleri kim kimi koparıyor kendi payının açıkmertkorkusuz. Keyler hala gelmedi.
  • Murlocpowa#2926 / Birlikte oynamak isteyen arkadaslar ekleyebilirler :)
  • Şaka gibi ya keyler yok ortada
  • G2A nın pre order keylerini iki güne kadar geciktirdiği bilinir arkadaşlar :D Baltalı ilah gibi oldum ama bende sizdenim.
  • 2 gün mü ? Yok artık daha neler.
  • g2a keyim geldi. Üstelik widow skini de geldi. Umarım saat 2 den önce keyleri alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûiji -- 24 Mayıs 2016; 1:37:51 >
  • Yûiji kullanıcısına yanıt
    Hocam darısı başımıza hayırlı olsun
  • TrollestTroll kullanıcısına yanıt
    Sağolasın, umarım herkes alır saat 2 den önce.
  • Resmen dalga geçiyor adamlar durma play kodu hala gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay çok rahatsız oldum şu an bugün çıktığı anda oynamak için elimden geleni yaptım oynayamazsam patlarım herhalde.
  • G2A bana şöyle rezil bir cevap verdi
    Dear Customer,

Thank you for contacting G2A Digital Marketplace Customer Support. G2A is a marketplace where Customers have a wide range of products offered by independent sellers.

We are already preparing the pre-order codes for delivery. We put all of our efforts into sending most of Overwatch Origins Edition pre-order codes today, and we guarantee to deliver all of the pre-order codes until the end of official release day which is May 24th CET. We will keep you informed about the sending status on ourwww.g2a.com/supporthub

Yani 24'ünün sonunda gelebilirmiş keyler çünkü release day o 24'üymüş

• Gün içinde aldım hocam ama dolar olarak, kur 2.97'di 118.8 gibi bir fiyat oluyordu ama 130 lira çekti. Vergi falan alınıyor heralde ekstradan, live chat'e sordum sizle alakalıdır bankayı arayın dedi yada vergi işte.
  • hazır mıyız son 15 dk

• Nvidia kullanıcıları Overwatch'un çıkmasına yarım saat kala daha iyi bir oyun deneyimi için güncellemenizi yapın!

Nvidia Driver update
  • Yûiji kullanıcısına yanıt
    Benim artık her türlü durumda yarın akşama kaldı. İnşallah yarın akşama gelmiş olur.
  • Hay başlarına taş yağsın. Saat 2 ve benim keyim gelmedi. Cidden sinirlendim şu an ya.
  • Beyler g2a'den kod gelmedi? Yıkarım orayı ya bune
  • Overwatchdamı oynamayakkkk twitch yayınına beklerim

yalnız oyuna girilmiyor çökerttiler herhalde :D

• Kimseyi beklemedim seni bekledigim kadar. Acin su serverlari artik..
  • beyler benim servera bağlanamadı diyor sürekli siz oyunu açabildinizmi ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.