Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaş Betada milyonlarca kişi girdi birşey olmadı,oyun çıktı serverlara bağlanamıyoruz.
  • 2den sonra yükleyip pre-order skini alabilen var mı ? Kodlar pre-order olarak geçtiğinden 5 gün sonra yüklesek bile pre-order bonusunu alabilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gerçi ortada kod mod yok ama

edit : ticketa cevap geldi pre-order bonusları alıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 24 Mayıs 2016; 2:41:38 >
  • Moralim çok bozuk key gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ashandle

Overwatch [ANA KONU]

Nvidia kullanıcıları Overwatch'un çıkmasına yarım saat kala daha iyi bir oyun deneyimi için güncellemenizi yapın!

Nvidia Driver update

Böyle güzel reklam olmuyor. Önce OW moderatörü ol bu sitede ondan sonra bu foruma bok atıp milleti kendi forumuna çek.

• beraber takım olabilceğimiz bir ekip arıyorum arkadaşlar.
  • Pre order alırken bir daha yan sanayiden almazsanız... bu da size ders olsun. 3 gün beklersiniz artık.. bir de unuttularsa ölme esegim ölme.. haftaya bugün oynarsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Key geldi. Geç oldu güç olmadı. Ders de olmadı.
  • G2A 'dan gelen son açıklma

Overwatch Update! - Delivery break till tomorrow.

Dear Gamers!
    Despite our increased efforts we won’t be able to send more Overwatch Origin Edition codes today.
    Now it’s time for us to take a little breath and prepare for tomorrow. Have a great night/day and be ready for more!
    Once the delivery starts again, you’ll get an update onwww.g2a.com/supporthub. We will do our best to send all the codes ASAP. In case of any other question about G2A Preorders, feel free to contact us on preorder@support.g2a.com

Yani 24 ün akşamında g2adan key yamuru geliyor.İnş benimkide bu akşam gelicek.

• Durma play hala daha vermedi, bir daha bulaşmam.

Edit: Maile atmışlar kodu, kod sıkıntısız çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaUser -- 24 Mayıs 2016; 9:14:19 >
  • UstaUser kullanıcısına yanıt
    d urma playe bulaşmayın diye kendimi yırttım ama dinlemediniz..
    inşallah geçte olsa gelir keyleriniz..
  • Kinguin dün gece 11:30 gibi yollamış key i sabah girdim şimdi oyun iniyor akşam işten sonra oynarım diye düşünüyorum 👍 Bakalım umarım beklediğime değer 👍👍

• Ekleyin arkadaşlar akşam 9-10'dan sonra online olurum: Erwin #2908
  • Keyim gece 4'te geldi ve 8'30da aktive ettim Widowmaker skini geldi. Ne kadar sinirlendirsede mutluyum şu an.
  • durma play keyi göndermiş ama fotoğraf çekip göndermişler key okunmuyor .
  • Benim key de fotoğraf yada fax la gönderilmiş gibi 😂 Ama okunuyordu

• Bana Widowmaker skini gelmemiş... Çoğu sitenin bunu sorgusuz sualsiz verirken g2a'nın rastgele dağıtması hiç hoş değil. Keyin geç gelmesi ve oyunun çıkmasına rağmen hala dağıtımın bitmemesi çok sıkıntı. Cdkeys'ten 3 gün önce alan bir arkadaşım keyi akşam 7'de skin ile birlikte aldı... Ben 1 ay önce aldım, sabaha anca geldi, gelen de skinsiz.

Bence pre-orderlarda G2A kullanmayın. Çok kötü bir deneyimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Woogyboo

Bana Widowmaker skini gelmemiş... Çoğu sitenin bunu sorgusuz sualsiz verirken g2a'nın rastgele dağıtması hiç hoş değil. Keyin geç gelmesi ve oyunun çıkmasına rağmen hala dağıtımın bitmemesi çok sıkıntı. Cdkeys'ten 3 gün önce alan bir arkadaşım keyi akşam 7'de skin ile birlikte aldı... Ben 1 ay önce aldım, sabaha anca geldi, gelen de skinsiz.

Bence pre-orderlarda G2A kullanmayın. Çok kötü bir deneyimdi.

Pre-order hediyesi için ayrı bir kod veriyorlar kontrol edin gelmiş olması lazım.

• g2a dan key gelmemiş hala. Ön sipariş bonusları gelsinde geç olsun güç olmasın. **** laf atanlarıda anlamıyorum g2a böyle yaparken başka siteleri eleştirmeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alyy

durma play keyi göndermiş ama fotoğraf çekip göndermişler key okunmuyor .

Yav sorma ya lamet olasica keyde 8 ve B ler birbirine benziyor 2 saattir giremedim lanet keyi hata veriyor

• Cok buyuk bir fiyat farki yok keske 40 dolara normal versiyon alsaydiniz daha ucuza gelirdi bu kadar strese degmez key geldi gelmedi. bu sitelere cd keyi baskalari sagliyor isler uzuyor.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.