Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya oyunu en ucuz nereden alabiliriz? Söyle 40 dolara veya daha altına alabileceğimiz bir yer yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konunun özeti : G2A pişmanlıktır. Hala key yok görünürde...
  • Kinguin de keyi sabah 10'da verdi, mesaj atıp sormasam daha da vermeyeceklerdi belki çünkü mesajı atar atmaz gönderdiler. Fakat bana da Widowmaker skin kodunu vermediler, yazdım bakalım bekliyorum. Pek bir yanıt geleceğini sanmıyorum ama vermezlerse bir daha alışveriş yapmam olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodort

Konunun özeti : G2A pişmanlıktır. Hala key yok görünürde...

key gelmemezlik yapmaz ama biraz daha beklemeniz gerekebilir. Belki oyun çıkışından 1 gün sonra bile olabilir yeni oyunlarda bu olay.
  • iARDAs İ kullanıcısına yanıt
    Yok zaten gelmiyceğinde şüphem yokta, oyuna bu kadar erken para verip bu kadar geç başlamak koyuyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hodort

Yok zaten gelmiyceğinde şüphem yokta, oyuna bu kadar erken para verip bu kadar geç başlamak koyuyo.

Orası öyle ama işte cepte kalan para ile avunacaksınız yapacak bişey yok
  • G2A ile konuştum preorder bonus sözü vermedik dediler bazı şanslı kişilere geliyormuş. kinguinde hiç verilmiyor sanırım ama emin değilim. Pre order alıpta pre order bonus verilmemeside ayrı bir olay ama fiyatlar uygundu baya. Ben artık satın aldım skini gerekli olduğundan değilde içimde kaldı :) Neyse uygun fiyatlı almıştım oyunu biraz daha pahalı almış sayıyorum artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 24 Mayıs 2016; 14:53:56 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı nedir hocam ?
  • Bu arada söylemedim ama bana G2A kodu gece 04:02 gibi geldi noire skini ile birlikte sanırım ben şanslılardanım.
  • collector edition içerisinden çıkan figür baya büyükmüş yahu

bende bu akşama oyundayım  Overwatch [ANA KONU]
  • G2A'dan key az önce geldi ama boş geldi... Key'i görüntülemek istediğimde "Overwatch Origins Edition code is included in the attachment" gibi bir ibare çıkıyor. Bildirim sekmesinde ise "Use the link below to receive your key and activate the product: " yazıyor ama link mink yok sinirlenmemek elde değil Şimdi canlı destek ile iletişime geçicem sıra bekliyorum bakalım... Bir daha G2A ve benzeri sitelerden aşırı bir indirim söz konusu olmadığı takdirde alışveriş falan yapmam sanırım... Rezillik başka birşey değil

Edit: Benim gibi sinir krizine girmeden önce siz siz olun aynı sorunu yaşayanlar var mı diye internette biraz araştırmaya girin. Key'i resim olarak göndermişler sipariş kısmına 'SCAN' ibaresine tıklarsanız resim geliyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan eden olur bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redath -- 24 Mayıs 2016; 15:59:14 >

• Redath kullanıcısına yanıt
    TrollestTroll kullanıcısına yanıt
    G2A.com'dan hesabıma tıklayın oradan satın alınıyor gibi bişey yazıyor oraya tıklayın aldığınız oyunları göreceksiniz. Siparişi görüntüle deyin ardından key ala tıklayın.

@TrollestTroll aynen sizin gibi şanslıları görünce ben dayanamayıp ayrıca para verip aldım :) hayırlı olsun. Şanssızlığımız bunda olsun napalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 24 Mayıs 2016; 15:58:58 >
  • Merhaba arkadaşlar overwatch ile ilgili ilk video'mu yükledim.umarım beğenirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustiua

G2A.com'dan hesabıma tıklayın oradan satın alınıyor gibi bişey yazıyor oraya tıklayın aldığınız oyunları göreceksiniz. Siparişi görüntüle deyin ardından key ala tıklayın.

@TrollestTroll aynen sizin gibi şanslıları görünce ben dayanamayıp ayrıca para verip aldım :) hayırlı olsun. Şanssızlığımız bunda olsun napalım :)

Bahsettiğiniz yerde bende bulunmuyor. Keyin gelmemiş olmasıyla alakası olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redath

G2A'dan key az önce geldi ama boş geldi... Key'i görüntülemek istediğimde "Overwatch Origins Edition code is included in the attachment" gibi bir ibare çıkıyor. Bildirim sekmesinde ise "Use the link below to receive your key and activate the product: " yazıyor ama link mink yok sinirlenmemek elde değil Şimdi canlı destek ile iletişime geçicem sıra bekliyorum bakalım... Bir daha G2A ve benzeri sitelerden aşırı bir indirim söz konusu olmadığı takdirde alışveriş falan yapmam sanırım... Rezillik başka birşey değil

Edit: Benim gibi sinir krizine girmeden önce siz siz olun aynı sorunu yaşayanlar var mı diye internette biraz araştırmaya girin. Key'i resim olarak göndermişler sipariş kısmına 'SCAN' ibaresine tıklarsanız resim geliyor. Aynı sıkıntıyı yaşayan eden olur bilginize..

orada "scan" diye bir ibare olması lazım ona basıncı kod gözüküyor hocam

• Ondan sonra şunlarıda yapmanız lazım ben robot değilime tıkladıktan sonra scan diye bi yazı çıkıyor onada basın key görünür bu şekilde olmuyorsa bende bilemedim

Edit: evet key al çıkmıyorsa keyiniz henüz gelmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiua -- 24 Mayıs 2016; 16:10:31 >
  • Wannabe W kullanıcısına yanıt
    Aynen öyleymiş reddit'te yakaladım hemen çözümü benim gibi idrak edemeyenler olmuş mesajı da editledim teşekkürler cevabınız için
  • Arkadaşlar Battle.net üzerinden alacağım oyunu sağ üstte Europe'tan America seçsem oyun serverlarında bi değişiklik olur mu veya herhangi bi sıkıntı çıkar mı? EUR yerine USD'den ödemek için seçeceğim.

Overwatch [ANA KONU]
  • En uygun battlenet de sanırım..118 tl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu aldım arkadaşlar benim gibi çok iyi oynayamayanlar ekleyebilir: Wockie#2258
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.