Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-15 dk sorna oyuna giricem varmı ogreticek :D Norm #21520
  • Arkadaşlar bende yeni aldım oyunu şuanda iniyor, birlikte oynayalım daha zevkli olur, yaş 20.

Battle.net: Rodin#2735
  • rusya üzerinden ruble ile alıp PC'de oynayan varmı?

PS4 de dil kilidi var fakat PC hakkında hiç bilgiye ulaşamadım.
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Oyun içi 5 Skin veriyorlar ayrıca hots heartstone wow falan oynuyorsanız her oyun için ufak hediyeler veriyolar pet dir herodur falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benide ekleyebilirsiniz. LyFalco#2148

Şuan yayındayım çok kaliteli olmasada kendimce eğleniyorum katılmak isteyenler ekleyebilir.

www.twitch.tv/lyfalcotv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 24 Mayıs 2016; 21:57:11 >
  • Gençler alayım mı oyunu ne diyorsunuz?

Değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

Sıkıntı nedir hocam ?

sıkıntı yok aslında oyun çok hızlı, çok rekabetçi hırs yaptırıyor.

birde public oyuncularla anlaşamıyorum illaki arkadaş lazım oynamak için saç baş yoldurtuyorlar. hero pickler, oynanışlar rezalet tam anlamıyla.

karşıya geliyor 6 kişilik party takımı, benim girdiğim takım ise public grup. haliyle adamlar organize oluyor bu bende acayip sinir harbi yaşatıyor.

bağımlılık yapıyor oyun hırslandıkça hırslanıyorsun sinirlendikçe sinirleniyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Sıkıntı nedir hocam ?

birde public oyuncularla anlaşamıyorum illaki arkadaş lazım oynamak için saç baş yoldurtuyorlar. hero pickler, oynanışlar rezalet tam anlamıyla.

karşıya geliyor 6 kişilik party takımı, benim girdiğim takım ise public grup. haliyle adamlar organize oluyor bu bende acayip sinir harbi yaşatıyor.

bağımlılık yapıyor oyun hırslandıkça hırslanıyorsun sinirlendikçe sinirleniyoruz.

Hocam bende farkettim saçma sapan adamlar eşleşiyo voice chatten diyorum payloadin yanina gidin diye hala kill peşinde boş boş camp yapan mi dersin genjiyle allah ne verdiye dalan mi dersin..

Betada böyle değildi sanki. Arkadaşla girmek şart en azından 2 tane.

• quote:

Orijinalden alıntı: ateş ve güneş

Gençler alayım mı oyunu ne diyorsunuz?

Değer mi?

Bence değer moba-fps karşımı her yaptığın harekete yorum yapan karakterlerle dolu eğlenceli bir oyun. Çalışan arkadaşlar için çok ideal. Bu ara beraber oynamak isteyen arkadaşlar için;

Battletag: POPT2T777#2772
  • Mustafa#22702

Team olarak oynayanlar var ise katılmak isterim arkadaşlar.
  • Merhabalar,

Oyunu en uygun ve en sorunsuz nerden alabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

teşekkürler.
  • Troll'lük eylemeyen, doğru düzgün karakterli arkadaşlar lütfen eklesin: LeftEyeNine#1249

Ben sonuncu sayfada gördüklerimi ekledim genelde, haberleri olsun. ^^
  • Beyler rank sistemi nasıl aktifmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aschil

yok hocam aktif değil ama yakında koyacaklardır, düzenleyip çıkışında koyacağız demişlerdi sanırım.

25 Level olunca açılıyor sanırım.
  • Dur-ma-play den aldım 149.90 a direk geldi key Noire Widowmaker ayrı kodla geldi. Origins Edition hediyeleride var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaturalBornKillah -- 25 Mayıs 2016; 1:19:02 >
  • Takım oyunu arayan arkadaşlar eklesin ^_^ Discord mevcut sesli chat için Kazeki#2786
  • hainturşu buradan mı

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Sıkıntı nedir hocam ?

Hocam bende farkettim saçma sapan adamlar eşleşiyo voice chatten diyorum payloadin yanina gidin diye hala kill peşinde boş boş camp yapan mi dersin genjiyle allah ne verdiye dalan mi dersin..

Betada böyle değildi sanki. Arkadaşla girmek şart en azından 2 tane.

iki kişi olmak inan hiç bir şey ifade etmiyor. en az 5 kişi olmak lazım ki diğer 1 kişi saçmalarsa bir şekilde idare edilebilir.

bu oyun adamı kanser eder

• Bu sabah işte girdim mesai başlamadan 2 tur oynadım stress attım çıktım süper bir oyun valla 👍👍

• en uygun nereden alınır? sadece oyunu almak istiyorum battle netden mi alsam 40 Euroya napsam bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.