Şimdi Ara

OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • drexler22 arkadaşım abartılan bişiy yok sen istemezmisin ersanın o oylamada birinci olup bizi gururlandırması kim istemezki ama adını bıle bılmedıgımız çinli onu geciyo (bu arada bu adını bıle bılmedımız cınlı senye draftta ilk 3 e girmesi kesin gözüyle bakılıyomus) ama yinede ersan ondan daha ıyı bence ve ersanda bu birinciligi hak ediyıo sırf cının nufusu fazla dıye onalara bırakamayız birinciligi demi
  • o oylamada ersan birinci de olsa sonuncu da olsa ersan'ın gözümdeki yeri değişmez.. benim için ersan yeni jenerasyonun avrupa'daki en iyi oyuncularından biridir.. o oylamada sonuncu olsa ne yazar..

böyle halkın oylarıyla belirlenen seçimlere pek rağbet etmem.. mesela nba'deki sene sonu verilen mvp, yılın savunmacısı vs. gibi
  • cinli ersan ilyasov'u gecmis
  • çinliler oy kullanmaya başlamış bile. abd bile yetişemez bu saatten sonra
  • oo bu çinli oyuncu dünya starı valla tabiki bütün oyları o alacak.
  • walla ersan farkla öndeyken biz de oy vermeyi azaltmıştık bak şimdi pahalıya mal oldu

arkadaşlar bide 1. olana ödül mü verio fiba??
  • bugün ntv'de 14.oo da yunanistan-çin maçı var.o maçı sadece şu yi midir nedir nasıl oynio die izlicem.bakalım adam gerçekten biliomu basketbolu.bide arkadaşlar bu çocuk galiba 17 yaşındaymış yada fiba da öyle yazıyor
  • ewt sakatlanması büyük mutsuzluktu ama direnik
    yılmayacağiz
    haydi
    yenelim
    arjantini
  • beyler bu jianliyan li(çınlayan le)çinde gelceğin yaosu olarak görülüyo.19 yaşında şu an.övgülerle söz ediliyor
  • arkadaşlar ben pes ettim. bu kadar oy 2. olmamizi saglar yine ama bu cinlileri durdurmak mumkun deil... turnuvadan elenseler belki bi ise yarar ama bu da yunanistanin yenmesi demek. onu da hiiiiiic istemiyorum. maci tarafsiz bi sekilde izliyecem
  • ya 1. olunca fiba ödül mü verio????
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaq_16

ya 1. olunca fiba ödül mü verio????

evet, los angeles'da lüks bir villa veriyor.. hey allahım ya ödül olarak ne verebilir.. verse verse altı üstü göstermelik bi plaket o kadar
  • ya bence bu oylamayı turnuvadaki gazeteciler yada koçların yapması lazımdı yani onlar kara verse daha adil olurdu
  • ersan %32
    çinli %44

• geç kalan uyarı çinli %41 ersan %36 çok çalışmamız gerekiyor arkadaşlar. etrafınızdakilere olabildiğince duyurun, gördüğünüz kullanabileceğiniz her bilgisayardan oy kullanın. oy sayısı da 1 milyon küsür olmuş %5 lik fark kolay kapanmaz!!!
  • ya bu çinliler yok mu istese darko milicic i bile istese all-star maçına birinci sıradan sokarlar
  • fark kapaniyo cinliler elendikten sonra birakti heralde oylamayi
  • çin 40
    biz 37
  • biz %38 çin %40 hadi arkadaşlar çok az kaldı
  • oley be biz %43 çin %37
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.