Şimdi Ara

OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende konu açmıştım ama sağolsun arkadaş uyardı umarım Ersan 1. seçilir çok da zor değil bizim gösterdiğimiz ilgi ve bu anketi çevremizdekilere duyurrmamız en azından millilerimize ne kadar sahip çıktığımızı gösterir..
  • Ersan ILYASOVA (TUR) 45%
    Jianlian YI (CHN) 35%

coşmuşuz
  • yabancılar çinliler olmasın diyee bize vermişdir oyu eminim :)
  • %66
    ERSAN ILYASOVA

%21
    JIANLIAN YI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaPTaN X -- 29 Ağustos 2006; 23:19:56 >
  • ERSAN %70

çinli%19
  • zuahahah
  • Ersan İlyasova %74

Jianlian YI %16

yıhahahaa
  •  OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ·Slayer -- 30 Ağustos 2006; 9:22:44 >
  • nasıl oldu bu fark ya...çinlilerde bize oy vermeye başladı galiba...oy kullanan bütün arkadaşlara teşekkürler...
  • Ersan ILYASOVA (TUR) 75%
    Jianlian YI (CHN) 16%
    Ersan gerçekten haketti bu birinciliği.sakat sakat oynuyor ama yüreğiyle oynuyor.oy kullanan herkese çok teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ·Slayer

OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA

Hoppaa :) Acayip sevindim yahu. Bu günkü oyundan sonra çinliler de bize mi verdi ne :)
  • oylar ersan'a.....
    çok güzel bir basketbolcu...!
  • kim vermezki ersan a oyunu o litvanya maçındaki alley-oop undan sonra ywa bunun sonucunda ersan a ödül falan verselerdi bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

kim vermezki ersan a oyunu o litvanya maçındaki alley-oop undan sonra ywa bunun sonucunda ersan a ödül falan verselerdi bari

bncede bnde bekledim en iyi genç oyuncu ödülü fln gururlandırdık the best young player is....... ERSAN İLYASOVA mükemmel olurdu yannız ersan milwaukee ye gidio ya onun pozisyonunda michael redd var ilk 5 te oynar mı acaba yoksa redd in yedeği olup oyuna çeşitli yerlerde mi girecek(tecrübe kazanacak) inşallah kendini gösterirdi el üstünde tutulan bi oyuncu olur

• ersanı ilk beş başlatıcaklarını sanmam zaten fiziği şimdilik ilk beşi kaldıramaz ama iyi bir yedek olabilir
    ama unutmayalım ki nba de koçların yıldız oynatma takıntısı var ersan aldıgı süre içinde kendini iyi göstermeli ama iyi göstermek demek çok sayı atmak değil oyunun her alanına katkı yapmaktır
    ben ersanın bu sene iyi süre alıp başarılı olucagını düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

ersanı ilk beş başlatıcaklarını sanmam zaten fiziği şimdilik ilk beşi kaldıramaz ama iyi bir yedek olabilir
    ama unutmayalım ki nba de koçların yıldız oynatma takıntısı var ersan aldıgı süre içinde kendini iyi göstermeli ama iyi göstermek demek çok sayı atmak değil oyunun her alanına katkı yapmaktır

aynı görüşteyim dostum altına imzamı koyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

ersanı ilk beş başlatıcaklarını sanmam zaten fiziği şimdilik ilk beşi kaldıramaz ama iyi bir yedek olabilir

bence de

• quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

ben parmak bassam olur mu

• ersan m.redd ile aynı pozisyonda oynamıyorki bide kadro 12 ye inmedi ama şuanki durum şöyle:
    damir markota,david noel,ruben patterson,bobby simons bunlar 3 numara oynayanlar.bide bucks bu sene ersan a şans vericek görürsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ersan m.redd ile aynı pozisyonda oynamıyorki bide kadro 12 ye inmedi ama şuanki durum şöyle:
    damir markota,david noel,ruben patterson,bobby simons bunlar 3 numara oynayanlar.bide bucks bu sene ersan a şans vericek görürsün

hocam redd 3 numara deel mi yapma yaw geçen sene hep orda oynadı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.