Şimdi Ara

OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FIBA'nın resmi sitesinde turnuvanın en iyi genç oyuncusu için oylama yapılmakta.Gururumuz ERSAN İLYASOVA'ya destek olmak için aşağıdaki linke tıklayalım ve oyumuzu ERSAN'a kullanalım...

http://www.fiba.com/pages/eng/fe/06_wcm/fanZone/bestYounPlay/fe_fanZone_bestYounPlay.asp?selNodeID=638&openNodeIDs=638&eventID=3507&roundID=3507

• cok ii olmus ben de tam yazacaktim sen yazmissin. simdilik acik ara onde. haydi ERSAAN VE TURKIYEEE

(murat kosova : bogut güle güle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezarkabul -- 20 Ağustos 2006; 14:29:47 >
  • Evet açık ara önde.Fakat Çinlilerin oylamadan haberi olursa işi zor...onun daha fazla kişi oy kullanmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkangunes

Evet açık ara önde.Fakat Çinlilerin oylamadan haberi olursa işi zor...onun daha fazla kişi oy kullanmalı.

buna amerikalılar da dahil.
  • walla şimdilik ne amerikalilarin ne de çinlilerin haberi yok gibi. amrekilalar sallamaz zaten bence. adamlarda milliyetcilik duygusu yok ki...
  • bu arada her gün oy verilebiliyo. unutmayin yani
  • şuan %46 ile 1. sırada

2. sırada %13 ile Paulius JANKUNAS (LTU)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diamantidis war oylamada adam 26 yaşında ona da genç oyuncu mu diyolar bunlar alla alla
  • %47
  • quote:

Orjinalden alıntı: woodmetal

diamantidis war oylamada adam 26 yaşında ona da genç oyuncu mu diyolar bunlar alla alla

diamantidis iyi bi torpil bulmuş heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezarkabul -- 20 Ağustos 2006; 20:15:17 >
  • ersan bugünkü gibi oynamaya devam etsin bizim oylarımız olmadanda alacaktır bu ödülüqq,ama yinede oy vermeye devam
  • %48
  • Attım oyumu
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar...desteğe devam...
  • bende attim ama bunun bi soyadi niye boyle ilyasova ya kizlarda oyle oluyo bizmi yanlis diyoruz soylemistim ama azerilerde kazaklarda uzbeklerde soyadlar oyle ilyasov olmali yani kadin degilki ilyasova olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deccal -- 21 Ağustos 2006; 6:08:16 >
  • göçmen değil mi ersan??
  • %49
  • quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

göçmen değil mi ersan??

Ülker tarafından Özbekistan'dan getirilmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

göçmen değil mi ersan??

Ülker tarafından Özbekistan'dan getirilmiş.

özbek analar ne yıldızlar doğuruyo be.helal olsun

bu arada sınırsız oy verebiliyosunuz.bi kere oy verdikten sonra o sayfayı kapatın,burdaki linke tekar tıklayın

• artik oy vermesekte kesin birinci o lucak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.