Şimdi Ara

OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

hayır ya sg o istersen i bak

ben 3 numara oynadı die biliordum
  • 3 oynuyo abi adam olayları çarpıtmayalım.ak47 veya nowitzki diyolar nba comparisonu için.zira bence o kadar gelişemez.ancaG.wallace
  • ya 3 nuamra d eğil o benle iddaa ya girmeyin bikere 3 numara bobby simons oynuyor
    michael redd 2 numaraaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • ben ersandan bahsediyom lan.sen redd var onun pozisyonda falan diyodun ondan bahsediyom ben.redd sg herhalde onu biiyoz.
  • ya sana demiom sezaiagbi t-mac e diom. t-mac tutturmuş m.redd 3 numara oynuyor diye.
  • redd sg be abi çok dayak yer zaten o 3 numarada
  • nba.comdan copy paste
    Position: G
    Born: Aug 24, 1979
    Height: 6-6 / 1,98
    Weight: 215 lbs. / 97,5 kg.
    College : Ohio State
  • yaw tamam beyler yaw yanlış hatırlıom demekki o zaman ersan fiziğini geliştirsin güçlü bişe olsun o zmn durdurulması çok güç bi oyuncu olur

sezai agbi msj saın nie düştü ceza fln mı aldın bnmde gasolunda düşmüş
  • nooluyo yaa herkesin düşmüş.allah allah.basketbolda bugünae kadar atılan tüm postlar siindi mi ne oldu.eğer öyleyse hoşçakalın beyler ben takılmam bu forumda.nerde takılacağımı da biliyorum.msnden söylerim size
  • ben biliom sezaiagbi haklısın galiba baskettekiler silinmiş vede artık post artmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

ben biliom sezaiagbi haklısın galiba baskettekiler silinmiş vede artık post artmio

• burdan forum meclisine sesleniyorum lütfen bunu düzeltin
  • ben cee çok iyi omuş bende ilyas ovaya oy kullanmayı düşünüyorum genç oyuncumuz ilyas OVa
  • işimiz zor hemde çok zor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.