3 oynuyo abi adam olayları çarpıtmayalım.ak47 veya nowitzki diyolar nba comparisonu için.zira bence o kadar gelişemez.ancaG.wallace
ya 3 nuamra d eğil o benle iddaa ya girmeyin bikere 3 numara bobby simons oynuyor michael redd 2 numaraaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben ersandan bahsediyom lan.sen redd var onun pozisyonda falan diyodun ondan bahsediyom ben.redd sg herhalde onu biiyoz.
ya sana demiom sezaiagbi t-mac e diom. t-mac tutturmuş m.redd 3 numara oynuyor diye.
redd sg be abi çok dayak yer zaten o 3 numarada
nba.comdan copy paste Position: G Born: Aug 24, 1979 Height: 6-6 / 1,98 Weight: 215 lbs. / 97,5 kg. College : Ohio State
yaw tamam beyler yaw yanlış hatırlıom demekki o zaman ersan fiziğini geliştirsin güçlü bişe olsun o zmn durdurulması çok güç bi oyuncu olur
sezai agbi msj saın nie düştü ceza fln mı aldın bnmde gasolunda düşmüş
nooluyo yaa herkesin düşmüş.allah allah.basketbolda bugünae kadar atılan tüm postlar siindi mi ne oldu.eğer öyleyse hoşçakalın beyler ben takılmam bu forumda.nerde takılacağımı da biliyorum.msnden söylerim size
ben biliom sezaiagbi haklısın galiba baskettekiler silinmiş vede artık post artmio
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
ben biliom sezaiagbi haklısın galiba baskettekiler silinmiş vede artık post artmio
burdan forum meclisine sesleniyorum lütfen bunu düzeltin
ben cee çok iyi omuş bende ilyas ovaya oy kullanmayı düşünüyorum genç oyuncumuz ilyas OVa
işimiz zor hemde çok zor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme