Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de onu düşündüm başta ama sonra Cemile'ye bastonlu ve bitik bir halde görünmek istemeyebilir dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

cemilenin kucağındaki çocuk carolinenin çocuğu galiba o yüzden sevmiyorlar gibi bi hava var şimdi izlerken farkettim.cemilenin çocuk düşmüş

10 Eylül 2011

• GÜZEL BİR DİZİ AİLECEK TAKİP EDİYOZ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Ben de onu düşündüm başta ama sonra Cemile'ye bastonlu ve bitik bir halde görünmek istemeyebilir dedim.

beter olsun şerefsiz
    Mi
    Ay yazık adamcağıza mi
    Diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Ben de onu düşündüm başta ama sonra Cemile'ye bastonlu ve bitik bir halde görünmek istemeyebilir dedim.

beter olsun şerefsiz
    Mi
    Ay yazık adamcağıza mi
    Diyorsunuz

3 defa okuduktan sonra anlayabildim ne demek istediğini, Türkçe'n mükemmelmiş hocam.

Ben Ali Kaptan'ın haline üzülüyorum.
    Özünde iyi biri ama geçmişte bazı hatalar yaptı şimdi onun ceremesini çekiyor.

Ben dizinin finalinde Cemile ile tekrar evlenmelerini bekliyorum, bunu 2. veya 3. bölümde de söylemiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

beter olsun şerefsiz
    Mi
    Ay yazık adamcağıza mi
    Diyorsunuz

3 defa okuduktan sonra anlayabildim ne demek istediğini, Türkçe'n mükemmelmiş hocam.

Ben Ali Kaptan'ın haline üzülüyorum.
    Özünde iyi biri ama geçmişte bazı hatalar yaptı şimdi onun ceremesini çekiyor.

Ben dizinin finalinde Cemile ile tekrar evlenmelerini bekliyorum, bunu 2. veya 3. bölümde de söylemiştim.

mobilden giriyorum yazım ondan kısa kesmeye çalışıyo ve anlamsız oluyor.
    Klişe olmasın bence her final öyle olmamalı artık
  • Benim dediğim son bayağı klişe evet, güzel de bir final yaparlarsa efsaneler efsanesi olur artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gannicus

kimse ayline ne olacak dememiş yaa üzüldüm ona ayrıca cemilenin oğlana tüm aile antipatik yaklaşıyor üzüldüm oğlana ya :/ caroline de berduş olmuş yazık

En çok aylinden nefret ediyorum şu dizide şıllık

@tayfa bence orda utanmadı o an görüşmeye gücünü toplayamadı kaçtı
  • Komünist Ahmeti ve arkadaşlarını atsınlar diziden izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

GÜZEL BİR DİZİ AİLECEK TAKİP EDİYOZ...

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Aynen

Biz de babamı bi ikna edemiyoruz güzel dizi diye

@professor napıcaksın onları göze batmıyorlar ki
  • bu sezon benim çok hoşuma gitmedi yani güzel bir başlangıç olmadı gibi yada ben farkına varamadım hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Aynen

Biz de babamı bi ikna edemiyoruz güzel dizi diye

@professor napıcaksın onları göze batmıyorlar ki

Ne profosörü???
  • baya güzel dizi türk senaristler aksiyonda felan tekliyorlar ama dramada ellerine kimse su dökemez sırf yüzleri gülecek mi mutlu mesut bir günleri olacak mı acaba diye bakıyorum.Bu arada şöyle olsa dizinin sonunda
    bir hapishane sahnesi önce geniş bir çekim avludan başlayıp sonra kadraj yavaş yavaş daralsa kenarda anılarını yazan birinin üstüne yoğunlaşsa o arada ekrana 15 yıl sonra gibi bir ibare düşse sonra baksak ki aha o da ne küçük osman ve hala küçük sadece sesi değişmiş ama geri kalan herşey aynı ne kadar süper olur.
  • quote:

İdare eder bir bölümdü.
    Hakan'ın tam saçma sapan konuşurken "beni sevmen için her şeyimi verirdim" diyerek lafa girdikten sonraki konuşmaları ağlattı.

Yalnız ben bir yeri anlamadım. Ali Kaptan düştüğü sahnede kimden utanıp kaçtı ?
    Annesinden mi Cemile'den mi ?

05:50 - 07:07
  • pasamu senin başlangıç güzel de son cümleyi tam toparlayamamışsın yoksa anafikir güzel :D

• Metenin ateşli anları ya hacı ne utanıyon bastır gitsin Saldır genç

spoilera koydumda giyinme sahnesiyle alakalı sadece

Biri metenin üzgün mode on unu off yapsın hacı yaa Böyle olmuyor bu ne ya üzülme hacı bak ,adını hatırlaymadım çocuğun iyimi dilimin ucunda neyse, ayakkabasına yazıyor çocuk numarasını filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 20 Eylül 2011; 21:31:22 >
  • Osmana Bak yav Küçücük çok ne Kitaplar okumuş zaten kaç sene geçti bir gram büyümedi
  • Ali'ye çok üzülüyorum :(
  • Aylin Soner öpüşürken Cemil'e yakalıyor. Sanırım bölümün son sahnesi bu olsa gerek.

20 Eylül 2011 Salı akşamı Öyle Bir Geçer Zaman Ki 42.Bölüm Türkiye'nin sevilen dizi kanalı Kanald ekranlarında

http://www.zapkolik.com/334491/oyle-bir-gecer-zaman-ki-42bolum-fragman.html
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.