Arkadaşlar konuya tam hakim olmadan gelip yorum yapıyorsunuz.
Holdingin başına geçen adamın Ali'yi oraya getirme amacı Cemile'ye karşı kullanmak. Cemile'yi yıkıp şirketin tek sahibi olmak istiyor. Bunun için de Ali Kaptan'ı işe almak için çok uğraştı ve aldı.
şu cemileye akıl veren kimse yok mu
Var, ben veriyorum :)
Şaka bir yana eski tadı kalmadı dizinin. Ama yine de izliyorum nedense... Bence 1. sezon bitmeliydi.
ben fragmana yorum yapıyorum izlemediğim anlaşılıyordur
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
quote:
Orijinalden alıntı: Tayfa-140
Arkadaşlar konuya tam hakim olmadan gelip yorum yapıyorsunuz.
Holdingin başına geçen adamın Ali'yi oraya getirme amacı Cemile'ye karşı kullanmak. Cemile'yi yıkıp şirketin tek sahibi olmak istiyor. Bunun için de Ali Kaptan'ı işe almak için çok uğraştı ve aldı.
şu cemileye akıl veren kimse yok mu
malesef şimdilik yok ancak ben cemilenin bu işin altından da kalkacağını düşünuyorum fakat yine çok acı çekecek bu işi hallederken.. ben zaten sinir oluyordum bu bölümde çok daha fazla sinir oldum carolline ne sinir bir kadın yahu
hepiniz çok bilgilisiniz sayın donanımhaber üyeleri ve halkımız çok bilgisiz cahil,reytingler sonuçları açıklıyor dizinin gidişatını adamlar heryerde birinci işte,karşısında hiçbir dizi tutunamıyor,atv-show tv sarhoş oldu dizilerinin gününü değiştirmekten
quote:
Orijinalden alıntı: Cincinnati Kid
hepiniz çok bilgilisiniz sayın donanımhaber üyeleri ve halkımız çok bilgisiz cahil,reytingler sonuçları açıklıyor dizinin gidişatını adamlar heryerde birinci işte,karşısında hiçbir dizi tutunamıyor,atv-show tv sarhoş oldu dizilerinin gününü değiştirmekten
ben kendi adıma zaten biliyorum da insanlara neden cahil diyorsun aşağılıyorsun ben bunu anlamadım ? herkes reyting oranlarını takip etmek zorunda mı ? biraz daha seviyeli olsak daha iyi olmaz mı...
quote:
reyting ölçümü nasıl yapılıyor peki sen onu biliyormusun çok bilgli kültürlü arkadaşım ??
quote:
Orijinalden alıntı: Nicomedia66
quote:
reyting ölçümü nasıl yapılıyor peki sen onu biliyormusun çok bilgli kültürlü arkadaşım ??
kültür mu ?
kültürlu insan başkalarını bilgi seviyeleri yüzünden aşağılamayacak kadar seviyeli insandır
kültür kelimesi orda ironi katıyor cümleye zaten çaktırma
güzel gidiyor dizi işler iyice karışıyor ben iziyorum
akşamki bölüm güzeldi
osman cok tatli...hele o utanngaclik hallerii
Birkaç bölüm geri kalmıştım ama yetiştim dün akşam sonunda size. Orta seviyede gidiyor dizi, ağır işliyor da denilebilir. Ama ilerledikçe heyecan artacaktır.
Şu Bursa'da ki otelin adını bilen var mı?
geçen sezon iyiydi takip ederdim diziyi. bu sene biraz bozsada izlettiriyo yine
dizi güzel gidiyor heycanlı
En çok beğendiğimde
Kavga olması dizide
Ali kaptanla , oğlu meteydi sanırım adı beni koparıyo bağırışmalarda falan
programa dinlettim 2 tanesine ama bulamadı malesef
Öyle bir geçer zaman ki'nin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya gözaltına alındı.
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yaptığı operasyonda 50'ye yakın isim gözaltına alındı. Bu isimlerin arasında ünlüler de var. Çete operasyonunda gözaltına alınanların sayısının artabileceği ve olaylarla ilgili aralarında tanınmış organizatör, şarkıcı ve oyuncuların da bulunduğu bazı kişilerin de ifadesine başvurulacağı belirtildi.
HALUK LEVENT GÖZALTINDA
İzmir'de 49 şüphelinin gözaltına alındığı çete operasyonu kapsamında sanatçı Haluk Levent de İstanbul'da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında oyuncu Erkan Petekkaya ile organizatör Ahmet San'ın da yine İstanbul'da ifadesine başvurulacağı belirtildi.
Kaynak : televizyon gazetesi
İki adam motorsiklete giderken arkada yabancı bir şarkı çalmış adını söyleyebilecek olan var mı arkadaşlar?