Salı gün izleyemedim diye intenette yeni bölümü arıyorum ben de ya, meğer yayınlanmamış yeni bölüm.
Bu hafta nedense hemen her dizide böyle,yeni bölüm yoktu çoğu dizide
quote:
Orijinalden alıntı: bydexer
yılbaşı nedeniyledir
quote:
Orijinalden alıntı: [Romulus]
quote:
Orijinalden alıntı: bydexer
yılbaşı nedeniyledir
Doğru efenim,yılbaşı dolayısıyladır büyük ihtimal
bomboş bölümdü özet desen bir saat sürüyor
şu türk dizilerinin 20:00 diye başladığını gösterip 1 saat özet verip 21:00 de başlamasına gıcık oluyorum. ver işte direk 22de bitsin. geceye kadar insanları alıkoyuyorlar
bir hafta bize fragmanı izlettiler, en sonunda da izlettikleri fragmanı verdiler, biraz rahmet okudum yapımcıya
quote:
Orijinalden alıntı: Kef14
bir hafta bize fragmanı izlettiler, en sonunda da izlettikleri fragmanı verdiler, biraz rahmet okudum yapımcıya
Ben artık takip edersem özetini izlerim zaten oda 1 saat sürüyor. Bir saat vaktim gitmemiş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: GKM
şu türk dizilerinin 20:00 diye başladığını gösterip 1 saat özet verip 21:00 de başlamasına gıcık oluyorum. ver işte direk 22de bitsin. geceye kadar insanları alıkoyuyorlar
+1
quote:
Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!
diziyi mahvettiler artık.
Yaklaşık 6-7 bölümdür izlemiyorum, mutluyum.
Ali Kaptan sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılacağını açıklamış.
"Dizi önümüzdeki yıl da devam edecek. Ama ben bu yıl sonu ayrılacağım. Çünkü çok yoruldum. Sabaha kadar setteyim, sağlığım bozuldu" diyen oyuncu, "Dizinin bana çok faydası oldu. 10-12 tane ödül aldım" diye ekledi.
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
"Dizi önümüzdeki yıl da devam edecek. Ama ben bu yıl sonu ayrılacağım. Çünkü çok yoruldum. Sabaha kadar setteyim, sağlığım bozuldu" diyen oyuncu, "Dizinin bana çok faydası oldu. 10-12 tane ödül aldım" diye ekledi.
Ali Kaptan'sız olmaz ki dizi.
quote:
Orijinalden alıntı: smyrna
Ölümde buluşucaz Ali kaptannnnnnnnnnnnnnnnn
yine yine ve yine hamilelik konusu... ya bi kere de hamilelikle ilgili dizi konusu yapmayın yasak aşk olayının meyvesi (orijinal senaryo lazım)
dizi günleri bile post almıyor konu hey gidi hey :)