Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

konu ölmüş.

bende farkettim dirilteyim dedim olmadı....milleti sıkmış galiba
  • Pes! Son sahne de çocuk alt tarafı parmağıyla gösterecek, iki reklam geçti ve bitti. İnsaf!
  • Güzelim dizi nasıl piç edilir ibretle izliyoruz. Ulan madem dizi güzel başladı , baktın senaryo devam etmeye müsait değil yap bir efsane final güzel hatırlan be. Bi diziyide ayağa düşürmeseler olmaz.
  • Dizinin müzikleri ne ya öyle dandaradandaradandara
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Ali Kaptan sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılacağını açıklamış.

"Dizi önümüzdeki yıl da devam edecek. Ama ben bu yıl sonu ayrılacağım. Çünkü çok yoruldum. Sabaha kadar setteyim, sağlığım bozuldu" diyen oyuncu, "Dizinin bana çok faydası oldu. 10-12 tane ödül aldım" diye ekledi.

doğruysa kötü oldu. Ali kaptan giderse kim kavga gürültü çıkaracak şimdi . Madem bırakacak, bu sezon bitirsinler diziyi final yapıp
  • adı yanlış konulan dizi aslı öyle bir sıçar aylin ki yeni yaprak dökümü faciası
  • Forumda diziyi izleyen kalmadı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

Forumda diziyi izleyen kalmadı galiba.

Öyle görünüyor.
  • süleyman ne diyecek acaba
  • Şaka yaptım diyecek gibi...
  • Bu dızının en sevdığım tarafı eskı zamanları dızıde yasatıyolar bırde 90 sonrasına gelseler on numara keyifli olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Güzelim dizi nasıl piç edilir ibretle izliyoruz. Ulan madem dizi güzel başladı , baktın senaryo devam etmeye müsait değil yap bir efsane final güzel hatırlan be. Bi diziyide ayağa düşürmeseler olmaz.

+1

İlk 15 bölüm falan efsaneydi zaten, yazık ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Güzelim dizi nasıl piç edilir ibretle izliyoruz. Ulan madem dizi güzel başladı , baktın senaryo devam etmeye müsait değil yap bir efsane final güzel hatırlan be. Bi diziyide ayağa düşürmeseler olmaz.

+1

Aynen ya bakın geçen seneye nasıldı dizi yayınırken bile mesaj atılıyordu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

+1

Aynen ya bakın geçen seneye nasıldı dizi yayınırken bile mesaj atılıyordu şimdi

Bıraktı hocam herkes izlemeyi, haklı olarak.
  • Güzelim diziyi berbat ettiler.Bence 2.sezonda şöyle bir senaryo yapılabilirdi:

İlk bölümde Osman'ın büyük olan hali gözükecekti.Hikaye bir ileri bir geri gidecekti.

Yukaırda dediğim gibi olsaydı izleyici diziyi yeniden kefşedeceği için bu sezon boyunca hikaye bozulmadan ilerlerdi.
  • Bu diziyi halen izleyen var mı yahu
  • Bu sezon bitiyor mu dizi yoksa devam edecek mi? 2. Sezonun ilk 3 bölümü seyredip bıraktım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Bu sezon bitiyor mu dizi yoksa devam edecek mi? 2. Sezonun ilk 3 bölümü seyredip bıraktım ben.

Devam edicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -içime doğuyor, aylin'e birşeyler olacak. muhtemelen doğururken ölecek. çünkü dizilerde mutlu anlar yaşayanlar sonradan ölüyor. aylin'in doğum sahnesini de sezon finali'nde gösterirler.
    -yine içime doğuyor, berrin ile ahmet bir türlü evlenemeyecekler; hakan en son vuruldu, büyük ihtimalle de öldü, ayten de intihar edecek.
    -sanırım senaristler ne yapıp edip ali'yle cemile'yi bir araya getirecekler.
    -nihal intihar edecek, mete kahrolacak.

önümüzdeki bölümlerdeki tahminlerim bunlar. katılanlar?
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.