Şimdi Ara

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.177
Cevap
2
Favori
122.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ıkı zonbi kızada turkıyenın en zengınlerı asık oluyor.... hadı bır sekılde ayrılıp zonbı zonbı ıfade ıle hastahaneye yatıyor erkek doktor asık oluyor oburunede hıper zengın bakanlık adamın oglu asık oluyor...herkez bu zonbı kızlara asık oluyor ya bende onu anlamıyorum...
  • hakan öldü heralde yazık oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlibambam

-içime doğuyor, aylin'e birşeyler olacak. muhtemelen doğururken ölecek. çünkü dizilerde mutlu anlar yaşayanlar sonradan ölüyor. aylin'in doğum sahnesini de sezon finali'nde gösterirler.
    -yine içime doğuyor, berrin ile ahmet bir türlü evlenemeyecekler; hakan en son vuruldu, büyük ihtimalle de öldü, ayten de intihar edecek.
    -sanırım senaristler ne yapıp edip ali'yle cemile'yi bir araya getirecekler.
    -nihal intihar edecek, mete kahrolacak.

önümüzdeki bölümlerdeki tahminlerim bunlar. katılanlar?

aylinin olucegini zaten cok onceden dizide soylediler diye biliyorum
    dogururken olucek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler olmuş ya dizide izlemeyeli
  • Evet sezon finali oldu bitti. son sahneyi beğenmedim. ali en son el sallarken göründü , ama osmanın büyümüş hali eve baktığında ev harap içindeydi. ali %90 ayrıldı dizinden. kötü oldu seyredilmez artık. aylinin son durumu hakkındada bir bilgi yok.
  • aylin doğum yaparken ölmüş olucak, ali kaptan denizde boğularak ölmüş olucak, hasefe artık zaten ölmüştür , diğer önemsiz oyuncuları saymaya gerek yok.

osman'ın ergenliğini gösterdiği sahne, evin duvarında bir slogan vardı 80 darbesiyle ilgili, sanırım 85li yıllardan devam edicekler. Yalnız osman'ın pamuk gibi saçları vardı ergen halinin saçları erdal bakkal gibiydi o ne yahu..

Dipnot: bakkal ve manav hala hiç yaşlanmamışlar. Kutsal kişiler bunlar belliki.
  • sonda ağladım resmen ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

Evet sezon finali oldu bitti. son sahneyi beğenmedim. ali en son el sallarken göründü , ama osmanın büyümüş hali eve baktığında ev harap içindeydi. ali %90 ayrıldı dizinden. kötü oldu seyredilmez artık. aylinin son durumu hakkındada bir bilgi yok.

Ali kaptanın çocukları ve en son cemile ile dialogları, Cemilenin Ali kaptanın arkasından çırpınışları, Aylini dizideki bütün karakterlerin el sallayarak yolcu edişi bu sahneye Ali kaptanında boğulmadan önce el sallayarak veda edişi. Helal olsun izlediğim en iyi final.
  • Evet oralar çok çok güzeldi ama en son dediğim yer , cemilenin yaşlanmış halde osmanı çağırması pek iyi değildi. .
    bakalım ali kaptan bir sürpriz yapıp belki dönebilir yoksa bir tadı kalmaz.
  • Bizim Türk dizileri uzadıkça bozuyor ben ilk sezonu izledim 2.sezondan 1-2 bölüm izleyip bıraktım.Bitsin artık abi işte ya bu kadar dram da fazla.
  • bu aralık falan biter yoksa osmanın manyaklaşmasını mı izleyeceğiz.(misal benim neden babam yok (o ergenlik zamanlarında tabi) benim neden ablam öldü gibi)) şeyler,biter aralık veya ocak dedin mi biter.
  • Ali Kaptan diziden çıkarsa pek eğlencesi kalmaz..
  • Alinin el sallaması dışında pek duygulu değildi.Bide cemileyle konuşması.Ali olmazsa bitirin bence
  • Aylin'i hiç sevmememe rağmen o hallerine üzüldüm ya. Ama esas Ali Kaptan Ölürse yıkılırım yav öldürmesinler adamı
  • Son sahnedeki sloganlara bakarak yorumlarsak maraş olayları 1978'de yaşandığına göre dizinin yeni sezonuda büyük ihtimal 80 sonrasini ele alacak.
  • alikaptan diziden çıktı o bellide. Saçma olmuş insan el sallayarak boğulurmu. Orayı saçmalamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

quote:

Orijinalden alıntı: Diagrams

Evet sezon finali oldu bitti. son sahneyi beğenmedim. ali en son el sallarken göründü , ama osmanın büyümüş hali eve baktığında ev harap içindeydi. ali %90 ayrıldı dizinden. kötü oldu seyredilmez artık. aylinin son durumu hakkındada bir bilgi yok.

Ali kaptanın çocukları ve en son cemile ile dialogları, Cemilenin Ali kaptanın arkasından çırpınışları, Aylini dizideki bütün karakterlerin el sallayarak yolcu edişi bu sahneye Ali kaptanında boğulmadan önce el sallayarak veda edişi. Helal olsun izlediğim en iyi final.

Gerçekten o sahneyi çok iyi hazırlamışlardı ( eğer aylin doğum yaptıktan sonra öldüyse )
  • Ali kaptan diziden çıkacak bu önceden belliydi zaten.Bu durumda diziyi izlemenin pek bi anlamı kalmıyor benim için.Dizinin bu sezon sonlanması en hayırlısıydı ama devam ediyor, hayırlısı ne diyelim
  • sezon finali yine duygu yoğundu.Sanırım yeni sezonda bazı oyuncuları göremeyeceğiz.

en güncel haberler için;
    www.haberlervegazeteler.com
  • erkan petekkayanın dünki açıklaması ;

Arkadaşlar bu akşam yayınlanacak olan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" sezon finali bu projedeki son bölümüm olacak. Çok başarılı ve özel bir iş yaptığımıza inanıyorum. Tüm ekip arkadaşlarım, set çalışanları ve destek veren, izleyen herkese teşekkür ederim. Hemen bıyıklarımı kestirmeye gidiyorum, rahat rahat yoğurt yemeyi özledim :) Erkan Petekkaya

Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D
     Öyle Bir Geçer Zaman Ki | Kanal D
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.