Şimdi Ara

Öyle Bir Oyun Olsunki...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öyle bir pc oyunu olsunki başından saatlerce hatta gunlerce kalkamıyım. En son prince of persia 4 oynadım ve bitirene kadar kalkmadım gercekten cok guzeldi tadı damagımda kaldı

wow demeyin başlamamla bırakmam bir oldu

warhammer online demeyin sevmedim

silkroad online oynadım ısınamadım

knight online oynadım berbat

crysisleri hiç soylemeyin bıktım

gta ıv yuzune bile bakmıyorum

guitar hero demeyin ondanda bi gitar aldık bıktık

10mbit kablonet var şunu tepe tepe kullanmak istiyorum rapid premıumda var FAKAT OYUN YOK OYUN KITLIGI YAŞIYORUM YAV YOK KARDEŞİM BAŞINDAN KALKAMAYACAGIM BİR OYUN LAZIMMMM KAFAYI YİCEM!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Veryansın*** -- 5 Ocak 2009; 18:47:07 >

• Mayın Tarlasını denedin mi

"Bazen güzellik sadeliktedir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 5 Ocak 2009; 18:49:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dotard

Mayın Tarlasını denedin mi

"Bazen güzellik sadeliktedir."

evet oyle kucuk boyutlu oyunları severim mesela 2d boysun bir oyunu vardı adını unuttum onuda bitirdik advanture oyunlar var yada 3d satranç

BANA BOYLE MMPORG YADA RPG TARZI BİŞEY LAZIM FPS TPS O GİBİ OYUNLARDAN BIKTIM
  • Counter Strike 1.6
  • Lineage 2'yi deneyebilirsin.www.lineage2.com resimlere videolara göz at istersen. bu forumda rehber bölümüde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raGe2 -- 5 Ocak 2009; 18:50:51 >
  • CaBaL OnLiNe derim yardımımda dkunur sana istersen msnemi filanda veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr3amCaRT3R*

Counter Strike 1.6

bırak cs 1.6 oynamayı server kurdum gene sıkıldım boşversene

eklemek istediğim bişey var wow yada warhammera benzer olmasın cunku onları warez olarak çekersem online oynıyamam yani bana hem rpg mmporg tarzı hemde bedava lazım ( BEDAVA OYUNDANDA ALANDANDA NEFRET EDERIM AMA NE YAZIKKİ WAREZ OLARAK ÇEKİLMİYOR ONLİNE OYUNLAR SOZ MECLİSTEN DIŞARI TABİ LEFT4 DEAD FİLAN BAHSETMİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • San Andreas multiplayer olarak oyna derim o zaman..

Hatta bi serverda taksicilik, otobus soforu, kamyoncu gibi işlere girebiliyosun.İstersen linki PM olarak atabilirm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***Veryansın***

Arkadaşlar öyle bir pc oyunu olsunki başından saatlerce hatta gunlerce kalkamıyım. En son prince of persia 4 oynadım ve bitirene kadar kalkmadım gercekten cok guzeldi tadı damagımda kaldı

wow demeyin başlamamla bırakmam bir oldu

warhammer online demeyin sevmedim

silkroad online oynadım ısınamadım

knight online oynadım berbat

crysisleri hiç soylemeyin bıktım

gta ıv yuzune bile bakmıyorum

guitar hero demeyin ondanda bi gitar aldık bıktık

10mbit kablonet var şunu tepe tepe kullanmak istiyorum rapid premıumda var FAKAT OYUN YOK OYUN KITLIGI YAŞIYORUM YAV YOK KARDEŞİM BAŞINDAN KALKAMAYACAGIM BİR OYUN LAZIMMMM KAFAYI YİCEM!!!!!!!!!!!!!!!

Git at kendini
  • Hayat >Bir oyundur..bIRAK Sanal Oyunları Hayatla Oyna...

Ben Ya
  • Çık sokağa gez dolaş biraz sosyal ol
  •  Öyle Bir Oyun Olsunki...

Öyle Bir Oyun Olsunki...
  • GOD OF WAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: axi-laz

Çık sokağa gez dolaş biraz sosyal ol

sosyal oluyosunda ne oluyo bi ara denedik ne oldu sonuç 0

arkadaşla içki içmeye gittim 2 sefer bişey olmadı kafamız dondu sonra eve donduk

kız arkadaşım oldu 2 sefer neoldu 1.si beni sattı 2.si başka sevgiliye kaçtı ustune paralarımı yediler

hem evde rahatım ölme ihtimalim yok dışarı çıkarsam ölebilirim genç yaşımda bok yoluna ölmek istemiyorum ha kızların hastasıyım ama uzaktan seyretmek daha çok hoşuma gidiyor ev yapımı rahatlatıcım var arada kullanıyorum dadundan yenmiyor ben kendime yetiyorum yani boşversene çok azarsam basarım parayı alırım karıyı

• SEVEN UP
  • quote:

quote:

arkadaşla içki içmeye gittim 2 sefer bişey olmadı kafamız dondu sonra eve donduk

kız arkadaşım oldu 2 sefer neoldu 1.si beni sattı 2.si başka sevgiliye kaçtı ustune paralarımı yediler

hem evde rahatım ölme ihtimalim yok dışarı çıkarsam ölebilirim genç yaşımda bok yoluna ölmek istemiyorum ha kızların hastasıyım ama uzaktan seyretmek daha çok hoşuma gidiyor ev yapımı rahatlatıcım var arada kullanıyorum dadundan yenmiyor ben kendime yetiyorum yani boşversene çok azarsam basarım parayı alırım karıyı

Yat uyu boşver hepsini !

• quote:

quote:

Ev yapımı rahatlatıcı ne çok merak ettim ?

• quote:

Orjinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

Yat uyu boşver hepsini !

uykum yok gelirse uyurum şuan uyumak istemiyorum öneri için sağol

• tomb raider underworld?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.